Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kope » Kope - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 44, 45, 46  Naslednja
 Kope - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Mazyk
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2007 12:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Jan 2007 17:28

se pa ni everts tut fejst zmotu. je kr dost hudo
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
stubai
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2007 11:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Dec 2005 23:40

Danes je bil na Kopah lep, sončen dan, temperature prav idealne, malo pod ničlo. Proge so bile zjutraj dobro urejene, na Kaštivniku je bila odprta le rdeča proga. No, tudi po črni se je dalo prav lepo peljat, malo si moral popazit na dele, kjer je manj snega. Ljudi ni bilo preveč, nobenih dolgih vrst razen na Pungartu, kjer je vlečnica že dolgo poznano ozko grlo. Povezave /Kopnik, Pahernik/ obratujejo, progi sta kar urejeni, le v luknji je potrebno malce pogledat, kje se pelješ, ni pa velike tragedije.
V primerjavi s Peco pred dvema dnevoma so tukaj precej bolje urejene proge.

Da ne bodo sama hvala:
KRITIKA:na vlečnici Mala Kopa, ki je namenjena prvenstveno manj veščim smučarjem in otrokom, ni bilo nobenega žičničarja, da bi pomagal podajati sidra. Sidra so še stara s kratkim držajem in jih otroci ne dosežejo ali pa jih potegnejo pa se potem mučijo s sidrom do vrha. SLABO!!!

Pa še par slikc:
Kaštivnik spodnja postaja

Pogled na črno progo

Tolikokrat omenjana luknja na povezavah

Velika Kopa

Pungart

Mala Kopa brez žičničarja
Nazaj na vrh
SMUČAR (KOPE)
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2007 12:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28

Ta sidra so obup, ne vem zakaj niso pustili na Mali Kopi prejšnjih krožničkov gor, so bli bolj enostavni
Nazaj na vrh
okla
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 30, 2007 5:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Sep 2006 19:27
Kraj: KLanjec, CRoatia

stavili su zato da vise ljudi stane...
jedno sidro dvoje ljudi...

markoter
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 31, 2007 6:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 20:07
Kraj: Koroška

solidne slike, nimaš kaj!

sam sem bil gor v petek in je bla špica.prvi dve uri, nekje do 11h je blo ql potem se pa počasi delajo pukli in se odkrivajo ledene plate.

mam pa morda eno kritiko glede varnostnikov oziroma rediteljev, namreč, me je nekdo podrl (mam levo nogo celo modro in velike bolečine) pa ni blo kakih 10 min nobenega, potem sem se pa le spravil do spodnje postaje kaštivnika in lepo domov. poleg vsega me je pa razjezlo še to, da ko me je človek podrl, se je nekak ulovil in zapustil kraj nesreče, ne da bi mi nudil pomoč!!!

no pa pustimo zdaj to, sam da ni blo kaj hujšega.čez 14 dni bom že za novo smuko naret.
carlo
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 31, 2007 9:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2007 21:05

danes bil na kopah
zjutraj smuka na kaštivniku zelo solidna, kmalu pa se pokažejo rjave lise in ledene plošče. z dobrimi robniki ni to noben problem prevozit, le če jih prej ne uničiš. na povezavi t.i. ipsilomu zelo malo snega.
vseeno bi rekel da je bila smuka na kaštivniku in pungartu dobra, naprave na zgoraj omenjenem ipsilonu pa izpod vsake kritite, cena za karto je skoraj evropska naprave pa iz prve svetovne vojne.
Nazaj na vrh
voodoo
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 02, 2008 1:15 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2007 17:33

naprave so res pretpotopne - dober, razen kastivnika, druge pa katastrofa, če se gres nekega turizma bo potrebno malo vec vlaganj, drgac bo folk počas, ma ze zdj se vidi, pobegnu raje v tujino smucat ali pa na kako drugo smucisce ---
Nazaj na vrh
renato
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 02, 2008 12:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Feb 2006 20:46

Što mislite, da li na Kopama sada zasnježuju neke staze koje su kritične sa snjegom?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
voodoo
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 02, 2008 12:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2007 17:33

brtranc je šou dans gor do petka pa bo javo kako stanje
Nazaj na vrh
bordar20
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 06, 2008 11:07 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 10:39

sedaj sem se šele prijavil na ta forum, prej sem samo bral kaj komentirate, zato bom sedaj malo več pokomentiral,ker imate določene komentarje nevmesne, brez da bi se trdno prepričali delate vn kope
-martin20 na kopah imajo 2 punci zato, da kontrolirata karte, da se nebi švinglalo, pa kolikor sem jaz zasledil, jih kontrolirata redno, saj sem tudi jaz redni obiskovalec kop in sem njuju vedno videl kako kontrolirata na vseh smučiščih in sta še kar strogi, glede kart ne poznata šale. mogoče te je zmotilo to, ker nista vedno na istem mestu in morata hoditi tudi na druga smučišča (kaštivnik, mala kopa, kopnik, pahernik,velika kopa, pungart) in tam pregledati karte. pa tud glede del na smučišču (prog, žičnic,...) sem jaz zadovoljen, saj so proge zelo lepe v primerjavi z drugimi, npr. peco; so določene pomanjkljivosti, toda vse se ne more v trenutku zrihtati, tako kot ti pričakuješ, zato je potreben čas.
-stubai ali si ti pomislil, da je mogoče žičničar moral nujno kam oditi, in v tistem trenutku, ko si bil ti tam, njega ni bilo. ko sem se jaz vozil, je bil žičničar skoz tam in je podajal sidra. mogoče si ti le tako naletel, da je moral iti žičničar na wc ali pa je bil lačen in je šel jest, vsak ima pravico do hrane
Nazaj na vrh
miki
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 06, 2008 12:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Kraj: Maribor

Pozdravljen bordar20 in dobrodošel na forumu! Prosim če v bodoče ne pošiljaš istega prispevka 3x, danes sem ti dva zbrisal. Ko klikneš 'Pošlji' pač malo počakaš, da dobiš potrdilo da je tvoje sporočilo objavljeno.

Kar se tiče teme: letos na Kopah res nisem bil, iz prejšnje sezone pa se spomnim, da sem na Mali Kopi večkrat sam vlačil sidra navzdol, ker žičničarja ni bilo nikjer. Če torej drži teorija o WC-ju in/ali hrani, je žičničar na Mali Kopi bodisi človek s hudim apetitom, zelo živahno prebavo ali slabim mehurjem.
Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig.
Nazaj na vrh
bordar20
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 06, 2008 12:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

pojdi pogledati na kope, mogoče se pa letos ne boš utrudil z vlačenjem sider navzdol
če si pa tako nesposoben, pa pojdi v strojnico in prosi za pomoč
Nazaj na vrh
carpio
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 06, 2008 12:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 17:27
Kraj: Koroška

Tudi jaz sem si na Mali kopi vedno "vlačil" sidra sam, ker skoraj nikoli ni bilo nikogar od zaposlenih. Problemi podajanja sider pa nastanejo pri otrocih in začetnikih, ki si sidra ne znajo oziroma ne morejo podajati sami.
Nazaj na vrh
SMUČAR (KOPE)
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 06, 2008 12:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28

Naprave obratujejo od 09:00 do 16:00. Obratujeta: štirisedežnica KAŠTIVNIK, vlečnica KOPNIK.

Cesta je prevozna z zimsko opremo. Del naprav ne obratuje zaradi močnega žledu. Vlečnice bodo začele obratovati takoj, ko bo žled odstranjen. V petek, 11.1.2008 proga Kaštivnik rdeča zaprta do 10.30 zaradi tekme.Nočna smuka bo obratovala vsak dan razen nedelje na progah Pungart in Sedlo ter na Mali Kopi ob petkih in sobotah.Hvala za razumevanje. Proge so urejene. Tekaška proga je urejena. Šola smučanja obratuje. Želimo vam prijeten dan in ugodno smuko.

Sodeč po webcamu obratuje že tudi vlečnica Pungart
Nazaj na vrh
bordar20
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 06, 2008 12:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

si si vlačil, to ne pomeni, da si boš še vlačil sam sidra navzdol, letos so baje vestnejši uslužbenci, kar sem se tudi sam na svoje oči prepričal, daj se še ti
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 44, 45, 46  Naslednja Stran 35 od 46

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kope » Kope - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net