|
Stari vrh - aktualne informacije |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
TheAnswer |
Objavljeno: Sre Dec 26, 2007 10:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:37 Prispevkov: 50
|
Citiram: | heh, tok me pa spet ne "tišči smučat" da grem na un pajzl skijat.
Mogoče grem v obertauren |
Evo tole si napisal 1 mesec nazaj o Krvavcu.
Očitno drugega kot jamrat neznaš. Sploh pa kaj si ti delal na Starem vrhu in to s tastarimi elankami ???
Te ni bilo nič sram da bi te kdo videl?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juventino |
Objavljeno: Sre Dec 26, 2007 11:07 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Nov 2006 23:00 Prispevkov: 97
|
TheAnswer je napisal/a: | Citiram: | heh, tok me pa spet ne "tišči smučat" da grem na un pajzl skijat.
Mogoče grem v obertauren |
Evo tole si napisal 1 mesec nazaj o Krvavcu.
Očitno drugega kot jamrat neznaš. Sploh pa kaj si ti delal na Starem vrhu in to s tastarimi elankami ???
Te ni bilo nič sram da bi te kdo videl?  |
Zame je stari vrh fajn smučišče. Na leto grem ene 2x, mogoče celo 3x na star vrh. Šu sm pa zato ker sem mislu da nau gužve, sm se pa orng zajebu. Sram? heh, niti ne, ma folk smuče še iz 80-ih, tko da so moje proti njihovim prava revolucija
Sicer pa planiram kupt rosignolke zenith z9, ker to so pa res enkratne dile. Sam čakam na ugodno akcijo.
Aja, pa še to sm pozabu povedat. Od neprestalnega smučanja v nassfeldu sem seveda pozabil, da kle ni key kardov, ampak navadne kartice, in sem pozabil tisto prekleto priponko za karte doma  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
samokham |
Objavljeno: Sre Dec 26, 2007 1:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47 Prispevkov: 349
|
A pa se Mokrin nč ne navelišač, jest se bi jih če bi šu večkrta ke kt ene 5krat. _________________ www.khamikaze.net |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Sre Dec 26, 2007 3:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
Danes je bila dopoldne kar ornk gužva, čakal se je okol deset minut, proge so bile glede na na št. ljudi dost vredu, spodaj je bla pa megla. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silver |
Objavljeno: Sre Dec 26, 2007 7:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2006 0:18 Prispevkov: 56
|
Čisto ponesrečen smučarski dan na Starem vrhu!
Gneča na šestsedi, gneča na smučišču, gneča v koči. Odpeljal sem vsega pet fur, potem pa me je minilo.
Še večja žalost je, da sem za probat vzel SLX in jih, zaradi drena, sploh nisem imel možnosti pošteno odpelat. Po dveh vožnjah sem jih potrt enostavno vrnil. No ja, za v vrsti stat so super. _________________ http://youtu.be/NLm-E6CPDqs |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Sre Dec 26, 2007 11:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
Zdle na nočni je blo super, ljudi je blo za sproti, proga pa vredu. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juventino |
Objavljeno: Čet Dec 27, 2007 9:24 am Naslov sporočila: |
|
|

|
samokham je napisal/a: | A pa se Mokrin nč ne navelišač, jest se bi jih če bi šu večkrta ke kt ene 5krat. |
mah dej, ne spominji me. V nassfeldu sem ene 4x na leto, in ga mam že poln kufer. Ko parkiram avto, niti približno ne vem kero progo naj prvo presmučam, ker se mi preprosto ne da. Tolkrat sm pa bil, ker dobim zlo pocen karto, nobenih vinjet ne rabš, nobenih predorov plačevat. In me dan v nassfeldu košta sorazmerno malo. No, sicer kr zapravm, ampak če primerjaš ostala smučišča, niti e tok.
Sm pa vidu da lahk letos kupš na šou karte tud za gerlitzen, katchberg, turacher hoe, tromeja,.............. tko da bom mal več po teh smučiščih smuču. V nasfeld bom zihr šu še enkrat ta let, po vsej verjetnosti pa še ene 3x v sezoni 2007/08...hja, pa smo spet tm pri povprečju okoli 4x na leto.
Nasfeld je tud zlo dobra opcija, ker ne morš vedno najdt 4 folka da greš smučat, in greš lahk tud sam z enim naprimer, ker so stroški res minimalni. Da b pa šla dva rečmo v obertauren, pa plačevala karavanke, ostale predore, vinjete,.............malo morgen, štipendije pa spet niso tolk velke
Bom pa ta let definitivno šu na višarje, gerlitzen, katchberg, upam na obertauren in bad kleinkircheren.
Pa definitivno 1x na star vrh pa na ceerkno. Hm, pismo, |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juventino |
Objavljeno: Čet Dec 27, 2007 9:28 am Naslov sporočila: |
|
|

|
Silver je napisal/a: | Čisto ponesrečen smučarski dan na Starem vrhu!
Gneča na šestsedi, gneča na smučišču, gneča v koči. Odpeljal sem vsega pet fur, potem pa me je minilo.
Še večja žalost je, da sem za probat vzel SLX in jih, zaradi drena, sploh nisem imel možnosti pošteno odpelat. Po dveh vožnjah sem jih potrt enostavno vrnil. No ja, za v vrsti stat so super. |
hahahahaha. Ja, ko to doživiš, se ti prov zagab vse skp. Ko so meli še dvo sedo, sem enkrat v tako gužvo naletu, da sm preprosto v "kafano" zapelu, in tam visel. Dol na sedežnici se je tolk čakal , da si popizdu. Hvala bogu za to 6-sedo, si kr hitr na vrsti, tud če je gužva. Čeprov ne vem zakaj v primeru gužve ne pošlejo enga zaposlenega med folk da bi jim težu naj se takoj v vrsto postavjo, ne pa da sta naprimer 2, al trije zici frej, ker so pač za njimi 4 frendi, in bi se radi skp pelal.
V nasfeldu te ne jebejo 5 posto, se kr lepo dere "v vrsto" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juventino |
Objavljeno: Čet Dec 27, 2007 9:31 am Naslov sporočila: |
|
|

|
dolenc je napisal/a: | Zdle na nočni je blo super, ljudi je blo za sproti, proga pa vredu. |
Pi*da, jse sm pa šu v tork, sm si reku v sredo bo zih gužva, grem raj dons, k je božič, folk je nafutran, nkamor se jim ne da............. no, sm se pošteno uštel
Sm raj v gostiono zavil na večerjo - za info.....dunjaski zrezek je zanč kt svina, trd k preklet kamen. Tko da res polomija od torkovega večernega smučanja  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
npeter1 |
Objavljeno: Čet Dec 27, 2007 2:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2007 0:15 Prispevkov: 39 Kraj: Javorje
|
Ej a lohka neki prašam, tebe ke si tolk brihtn! Dj mi povej kje je teb sploh dobr, če vsa smučišča prokolneš? Če ti ni všeč pa rajš doma bod al pa pejd mal na rudno pogledat, al pa marbit na kekšno vaško vlečnico! _________________ Ještinuc "Smučanje je svetovna uživancija" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zuty |
Objavljeno: Čet Dec 27, 2007 4:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Dec 2007 15:35 Prispevkov: 9
|
mene pa zanima k bi šou jutri na stari vrh na nočno a se mi splača kakšn je kej vreme napovedan _________________ sezona 07/08: 2×Krvavec 1×Stari vrh |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SiKT |
Objavljeno: Čet Dec 27, 2007 4:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Nov 2006 20:55 Prispevkov: 264 Kraj: Lokovica
|
a ne znaš sam pogledat pod vremensko napoved lol... ej mate eni take bolane |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kkiki |
Objavljeno: Čet Dec 27, 2007 4:41 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 22:46 Prispevkov: 100
|
se vračam z popoldanske....GROZA - megla, folka ko solate,sedežnica se je kr naprej ustavljala..me je minil in sm šou sam domov...gremo pa donc še enkrat na nočno pogledat . Upamo na boljše razmere. _________________ Keep on snowboarding and drumming |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
TheAnswer |
Objavljeno: Čet Dec 27, 2007 9:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:37 Prispevkov: 50
|
Iščem gumb opozori moderatorja.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juventino |
Objavljeno: Čet Dec 27, 2007 11:12 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
npeter1 je napisal/a: | Ej a lohka neki prašam, tebe ke si tolk brihtn! Dj mi povej kje je teb sploh dobr, če vsa smučišča prokolneš? Če ti ni všeč pa rajš doma bod al pa pejd mal na rudno pogledat, al pa marbit na kekšno vaško vlečnico! |
Smučišča?
Sam za krvavc sm reku da je pajzl, to je pa vse, tko da ne vem od kje tebi smučišč-a |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|