Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Čvek » Nesreca na Ribniski koci ...

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Nesreca na Ribniski koci ... « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
blajo
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 7:32 pm    Naslov sporočila: Nesreca na Ribniski koci ... Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Jun 2006 23:54

SMENT!
Sezona se se zacela ni dobro, pa je ze pocilo ...

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=8&c_id=160906

lp,
b
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
andrej777
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 8:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 16:35

Sigurno sta oba srečna kako so jima pomagali policaji. Samo lepo pokasirali od enega in od drugega
Nazaj na vrh
carpio
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 8:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 17:27
Kraj: Koroška

Kaj pa pešaki iščejo na progi ?!!!
Nazaj na vrh
whistler
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 12:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09

carpio je napisal/a:
Kaj pa pešaki iščejo na progi ?!!!

Ni navaden pešak, je bil delavec.
albin
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 12:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 18:39

Kaj je pešak delal na progi hm , mogoče je treba kaj popravit, kaj drugega postorit, kar narod iz objestnosti uniči, kaj pa če bi poškodovan otrok ležal na progi v tistem trenutku, ali pa še ekipa PP zraven stala, bi jih takozvani "smučarski učitelj" (klinc pa tak učitelj) tudi kar pogazil? Smuča se s tako hitrostjo, da lahko pred vsako morebitno oviro varno ustaviš, ne pa da nekaj frajariš pa pol en trot, ki ne zna smučat izpadeš!
Nazaj na vrh
Fantastic
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 2:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06
Kraj: wait city

Po mojem mnenju,je tukaj krivda razdeljena med vse udeležence(ratrak,delavec,smučar).Kaj ma ratrak za početi,sredi belega dne na progi?Seveda,se že zgodi da je potrebno kaj popraviti,ali pa zratrakirat samo takrat,ko se smuča pa mislim da se ne bi smeli vozit...
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 4:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

če gre za prevoz stvari oz ljudi lahko tudi brez potrebe lahko gre po progi a vedno na robu kot je ta šel...
No delavec ni nič kriv to je tako kot bi obtožili ovco da jo je volk napadel in poškodoval in potem obtožili ovco da je na narobnem mestu stala :O
Nazaj na vrh
albin
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 4:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 18:39

gregorinko je napisal/a:
Po mojem mnenju,je tukaj krivda razdeljena med vse udeležence(ratrak,delavec,smučar).Kaj ma ratrak za početi,sredi belega dne na progi?Seveda,se že zgodi da je potrebno kaj popraviti,ali pa zratrakirat samo takrat,ko se smuča pa mislim da se ne bi smeli vozit...

Vsak ima za smučat s takšno hitrostjo, da po potrebi na progi lahko varno ustavi pa naj bo na njej pešec, pes, ratrak, delavec, otrok, reševalci ali pa vesoljska ladja!
Nazaj na vrh
Fantastic
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 6:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06
Kraj: wait city

Citiram:
Vsak ima za smučat s takšno hitrostjo, da po potrebi na progi lahko varno ustavi pa naj bo na njej pešec, pes, ratrak, delavec, otrok, reševalci ali pa vesoljska ladja!

ja saj,tako pravim ja...

samo vesoljska ladja pa tukaj ne bo hodila
Nazaj na vrh
mariborcan
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 7:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45
Kraj: Maribor

Po moje je težko tu zdaj točno kaj komentirati, ker nismo bili zraven in videli, kako se je stvar primerila (no, vsaj jaz nisem bil).
Je pa način vožnje tega trenerja res sumljiv, da se ni uspel izogniti teptalcu IN delavcu, nenavsezadnje bi lahko tisti delavec bil tudi smučar, ki se je med spustom za kratek čas ustavil, in ta bi imel vso pravico biti tam, torej bi bil kriv samo trener.

So pa divjaki na smučiščih res katastrofa, zadnjič na Obertauernu me je en skoraj podrl, ded ga piči smuk po črni progi (Diretissima pod Panoramabahn) in desno mimo mene, pri tem pa sem že jaz ovinkal po desnem robu smučišča, če bi tisti zavoj naredil še malo bolj desno, bi bila skupaj, ker se mi oni ne bi imel kam umaknit, na desnem robu so tam namreč bile skale. Takšne ljudi, ki tako očitno ogrožajo druge, bi že, če se nič ni zgodilo, bilo treba kaznovat oz. jim prepovedat uporabo smučišča (vsaj začasno), ker to je ogrožanje varnosti, isto kot če bi nekdo začel tam streljat okrog. Saj načeloma ni problema, če ga kdo hoče žgat, ampak naj to počne takrat, ko je lahko res prepričan, da v bližini ni drugih smučarjev in da je varno, ne pa takrat, ko še kar nekaj drugih smučarjev ovinka po kar ozki progi. Vem, da je malo offtopic, sorry, ampak pač nekak sem se na to spomno in sem tu zraven napisal.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Čvek » Nesreca na Ribniski koci ...
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net