|
 |
|
Polomljena zaponka na pancerju |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
blajo |
Objavljeno: Sob Dec 22, 2007 10:59 am Naslov sporočila: Polomljena zaponka na pancerju |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Jun 2006 23:54 Prispevkov: 232
|
Pozdravljeni!
Na pancerju se mi je zlomila spodnja zaponka - tisti del, ki gre cez nogo in zagrabi v one kavlje na notranji strani cevlja.
Alpini sem ze pisal, spraseval po nekaj servisih in trgovinah, pa mi nihce ne zna povedati ali se to popravlja ali ne ...
... ima kdo kaj izkusenj s tem ali kaksen namig?
vnaprej hvala,
b |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mitjak |
Objavljeno: Sob Dec 22, 2007 4:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2007 13:40 Prispevkov: 51
|
Ja če so v garanciji so ti po neki logiki dolžni popravit oz. zamenjati pancer. Moji novi Atomic pancerji piše da imajo 2 letno garancijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mlavta1 |
Objavljeno: Sob Dec 22, 2007 6:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smučarski vaditelj

Pridružen/-a: Tor Okt 2005 21:30 Prispevkov: 369
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
streif |
Objavljeno: Ned Dec 23, 2007 11:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2007 13:40 Prispevkov: 445 Kraj: pod Strmcem
|
Zastopnik za Nordico mi je zagotovil, da tisti njihovi pancarji, ki imajo privite "klipsne" (boljši modeli) imajo le-te na zalogi in se jih enostavno "prešraufa". Za ostale, kjer so "klipsne" kovičene, pa jih pošiljajo nekomu v popravilo oz. zamenjavo "klipsnov" zaradi kovičenja... _________________ *23/24* : 35x 16x Weinebene, 9x Rogla, "Belvi"- Stadion, Trije Kralji, Gaal, 7x Turnau
*22/23* : 40x
*19/20* : Reiteralm, Schladming, Kleinlobming, 9x Turnau, Semmering/Stuhleck, KL Hebalm, Brunnalm-Hohe Veitsch, St. Kathrein am Hauenstein, Präbichl, 11x Rogla |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|