Avtor |
Sporočilo
|
npeter1 |
Objavljeno: Sob Dec 22, 2007 11:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2007 0:15 Prispevkov: 39 Kraj: Javorje
|
Se kar lepo strinjam z dolencem! Proge so ble super, res najbol smučanje! Vglavnem ne vem zakaj so topove prestavljali na valntin! Upajmo na sneženo vreme! _________________ Ještinuc "Smučanje je svetovna uživancija" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Ned Dec 23, 2007 2:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1048
|
Zjutraj ob 9.00 popolno, se je pa do 11.00 nabralo kar nekaj ljudi na progah in tudi spodaj je bilo treba počakati za kratek čas. Lepo so uredili proge  _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
merto |
Objavljeno: Ned Dec 23, 2007 2:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2006 14:52 Prispevkov: 32 Kraj: gorenjska
|
ali je treba dnevne karte iz predprodaje v prejšni sezoni tudi pordit na blagajno?
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Ned Dec 23, 2007 3:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
Treba jih je zamenjat na blaganji. Sicer je blo pa danes malo več ljudi proge pa zakon, sam za sneg delat je blo pretoplo, tut spodaj. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Ned Dec 23, 2007 7:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Pred prejšmo sezono smo kupili nekaj kart v predprodaji in jih letos (v sredo) ni bilo potrebno menjati na blagajni. _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Ned Dec 23, 2007 9:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Aja... no ponavad je blo treba sam ne vem ker mam sezonsko. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
STEFE |
Objavljeno: Pon Dec 24, 2007 12:01 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 7:09 Prispevkov: 124 Kraj: Zapreval
|
dolenc je napisal/a: | Na nočni je blo carsko folka ne veliko, odprta je bila zgornja vzporedna proga, spodnja ne, čeprav so gorele luči. Topove in žirafe so prestavljali na Valentin! Očitno drugje zaradi inverzije ne morejo delat snega. Sicer pa upimo na pomoč iz zraka v ponedelk če bo kaj. |
Kamenčki????????Ta je pa dobra te kamenčke mi pa prosim pokaži pa ne iz gmajne topovi pa niso šli na Valentin samo par žiraf ler drugje ni bilo prostora.Dobro poglej predno govoriš _________________ šc iz za ovinka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Pon Dec 24, 2007 1:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1048
|
STEFE je napisal/a: | dolenc je napisal/a: | Na nočni je blo carsko folka ne veliko, odprta je bila zgornja vzporedna proga, spodnja ne, čeprav so gorele luči. Topove in žirafe so prestavljali na Valentin! Očitno drugje zaradi inverzije ne morejo delat snega. Sicer pa upimo na pomoč iz zraka v ponedelk če bo kaj. |
Kamenčki????????Ta je pa dobra te kamenčke mi pa prosim pokaži pa ne iz gmajne topovi pa niso šli na Valentin samo par žiraf ler drugje ni bilo prostora.Dobro poglej predno govoriš |
Na desni zgornji progi (gledano dol) sem tut jaz nekaj srečal.... _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Pon Dec 24, 2007 9:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Na zgornji vzporedni progi je blo nekaj kamenčkov kot je rekel špik, drugač pa ni blo nikjer drugje. Ne vem kaj se razburjaš. Pa tam sigurno niso iz gmajne, ker je ni blizu.
Pa saj en top je sigurno na valentinu ker se ga vidi iz sedežnice. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
timlegenda |
Objavljeno: Pon Dec 24, 2007 11:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Dec 2007 23:19 Prispevkov: 1
|
ei a kdo ve a bo u tork dobr za smucat??? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
STEFE |
Objavljeno: Tor Dec 25, 2007 8:01 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 7:09 Prispevkov: 124 Kraj: Zapreval
|
timlegenda je napisal/a: | ei a kdo ve a bo u tork dobr za smucat??? |
Sigurno dober ker smo celo noč snežil in bo sneg zelo kvaliteten. _________________ šc iz za ovinka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki2 |
Objavljeno: Tor Dec 25, 2007 9:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Nov 2007 19:45 Prispevkov: 96
|
Mene pa zanima koliko snega imajo na valentinu in na grebljici??? _________________ Stari vrh je zakon!!!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kkiki |
Objavljeno: Tor Dec 25, 2007 4:38 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 22:46 Prispevkov: 100
|
Ali kdo kaj ve kdaj bodo odprli grebljico (kopo) in valentina. Hvala _________________ Keep on snowboarding and drumming |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
npeter1 |
Objavljeno: Tor Dec 25, 2007 11:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2007 0:15 Prispevkov: 39 Kraj: Javorje
|
Glede tga kdaj bodo kaj odprli jaz ne vem! Sem biv pa danes na nočni smuki, pa je blo ful folka pa proga ni bla najbolš zarad vremena in se sneg ni najbolš sprejel, tko da so nastali kupi in je bilo kar težko voziti po robnikih! _________________ Ještinuc "Smučanje je svetovna uživancija" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juventino |
Objavljeno: Sre Dec 26, 2007 1:01 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pon Nov 2006 23:00 Prispevkov: 97
|
Bil na nočni. Med potjo na stari vrh sem si lepo mislil - božič je, ljudje so se verjetno nažrli kot svinje, vsi majo doma goste ali so šli v goste,.............smučišče bo praktično moje.......lepo je biti pravoslavc
Pridm na smučišče, in naravnost šok....folka kot solate Če bi namesto 6-sede bila stara 2-seda, bi avtomatsko obrnu, tko sm pa ostal. Proga je bila za en ku*ac, praktično prvi spust je blo recmo še uredu, ostalo pa drek. Folka pa tok da si moral pazit kot zmešan da nauš koga zbl. Na sedežnici sem lepo opazoval kako se folk izmika en drugemu.
Po parih spustih sem kr lepo zavil na , ker se mi preprosto ni dalo smučati po takem pajzlu. Pa še s svojimi pol karving elankami iz konec devedesetih - za popizdit. Kok so to gnile dile, sem dojel šele zdaj, ker sem v soboto smučal z rossignolkami zenith z9. Razlika taka da se je ne da opisat. Ko sem srkal svoje pivo sem si prov zamislil kako lepo bi blo da mi kdo zdej spizdi tist drek od smuči, da si grem nove nabavit  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|