Avtor |
Sporočilo
|
nobody |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 4:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2007 20:52 Prispevkov: 60
|
ja kak bo pa kaj a bo zastonj mogoče pol prvi dan al kaj? kr me res zanima,KDAJ bomo 100% vedeli otvoritev(petek al sobota)?? pa če bo že dopoldan al popoldan? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gusti |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 4:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 23:30 Prispevkov: 68 Kraj: Kotlje
|
nobody je napisal/a: | ja kak bo pa kaj a bo zastonj mogoče pol prvi dan al kaj? kr me res zanima,KDAJ bomo 100% vedeli otvoritev(petek al sobota)?? pa če bo že dopoldan al popoldan? |
pridno spremljaj snežni telefon in boš še pravočasno zvedel.
Če bo pa zastonj ali ne pa boš verjetno zvedel šele na kraju samem kako in kaj ali pa po radiu dajo navadno obvestilo. _________________ Kabl na kabl....pol pa kurčlus :> |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ssdnzalo |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 4:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 18:24 Prispevkov: 207 Kraj: Ravne
|
fiksno se bo vedelo jutri zjutraj, oziroma danes pozno zvečer, kdaj bodo zadevo odprli...spremljaj jutri dopoldne snežni telefon, tam bo zagotovo taprvo objavljeno... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nobody |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 5:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
hja ,ob 8ih zjutrej je nazadnje,tore jbo jutri tut..ma jebeš,bom pa šprico 15 minut pouka bmk,sam da gremo na ošveeenn!!!!!
a mislite da bo delalo dopoldan,al popoldan al sam nočna? mogoč grm dans grta unega barat da mi mal več info da pol kakih 10ih... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luky |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 5:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31 Prispevkov: 566
|
nobody je napisal/a: | hja ,ob 8ih zjutrej je nazadnje,tore jbo jutri tut..ma jebeš,bom pa šprico 15 minut pouka bmk,sam da gremo na ošveeenn!!!!!
a mislite da bo delalo dopoldan,al popoldan al sam nočna? mogoč grm dans grta unega barat da mi mal več info da pol kakih 10ih... |
Kaj naj bi tole pomenilo? prevod prosim |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nobody |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 6:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
luky je napisal/a: | nobody je napisal/a: | hja ,ob 8ih zjutrej je nazadnje,tore jbo jutri tut..ma jebeš,bom pa šprico 15 minut pouka bmk,sam da gremo na ošveeenn!!!!!
mogoče grem danes gor tistega vprašat da mi pove malo več informacij ob kakih 10ih....torej ob 10ih bom šel gor, da mogoče pridobim več informacij...
pm ti ž nis korošč  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MZ |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 6:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 18:54 Prispevkov: 15
|
nobody je napisal/a: | luky je napisal/a: | nobody je napisal/a: | hja ,ob 8ih zjutrej je nazadnje,tore jbo jutri tut..ma jebeš,bom pa šprico 15 minut pouka bmk,sam da gremo na ošveeenn!!!!!
mogoče grem danes gor tistega vprašat da mi pove malo več informacij ob kakih 10ih....torej ob 10ih bom šel gor, da mogoče pridobim več informacij...
pm ti ž nis korošč  |
Seveda ne, če je pa iz SG-ja...
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MiLi |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 7:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 21:51 Prispevkov: 29
|
sem vprašal žičničarja kakšna je varianta, da bo v soboto laufalo, pa je rek da je X variant. vse je odvisno od današnje prerazporeditve snega. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 8:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28 Prispevkov: 385
|
MZ je napisal/a: | nobody je napisal/a: | luky je napisal/a: | nobody je napisal/a: | hja ,ob 8ih zjutrej je nazadnje,tore jbo jutri tut..ma jebeš,bom pa šprico 15 minut pouka bmk,sam da gremo na ošveeenn!!!!!
pm ti ž nis korošč  |
Seveda ne, če je pa iz SG-ja...
 |
Slovenj Gradec je pa prestolnica Koroške , Koroška se pa začne že gr pri Hudi Luknji, nekateri že Veleje prištevajo pod Koroško |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
markoter |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 9:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 20:07 Prispevkov: 47 Kraj: Koroška
|
pa vse do štimpaha pred falo tak za informacijo!za koroško al
kak zej stojijo zadeve?a je na s-u 50 steptanega al kak _________________ Lep pozdrav, Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nobody |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 9:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
ajde ni to geografija..anyway..ja tut js biv gra...ful solze so mi tekle od sreče,dejansko še sam res malo manjka..tut tisti "testni" smučarji,border ko so šli probat,jih poznam...problem je pa sam na vrhu...fucking inverzija...zdj je 0,2°C..upajmo da bo globoko pod 0 zdj....spodaj je dejansko vse končano,sam ratrak še zgliha pa je...je pa res da za jutr NI ŠANS...za u soboto je pa odvisno kk bo dans zj ponoči pa zutra..pa čez dan pa to,pa jutr pol zvčer,zutra...upajmo a ne.....če bo u soboto,bom tk ob 5ih zutra čako da se odpre ž  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
martin20 |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 9:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 17:59 Prispevkov: 19
|
ja jutri 100% nebo odprto.preverjena informacija!od upravnikov smučišča! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nobody |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 10:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
sj sm napisal pa itak če si kogarkoli vprašal tam ko so bli ti je vsak isto povedal....malo še manjka,sam še odzgoraj pa je,mislim da bojo tut testni smučarji dans ko so bli potrdili da je vse kul... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
whistler |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 10:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09 Prispevkov: 612
|
Moderatorji, predlagam, da temo malo razdelite. _________________ Forum namenjen izključno žičnicam: www.zicnice.mojforum.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Čet Dec 20, 2007 11:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45 Prispevkov: 571
|
Super, tudi meni že skoraj tečejo solze.
Uf, kje je že to, ko sem zadnjič smučal gor. Mislim, da na zečetku 90-tih. Se še pa z radostjo spomnim naših osnovnošolskih športnih dnevov tam gor.
Proga je zakon. Tisti, ki še niste bili tam, vam toplo priporočam, ne boste razočarani, čeprav je kraj hudo odmaknjen od osrednje Slovenije! Razne Rogle, Cerkna in podobna amaterija (da ne govorim naprej), se lahko kar lepo skrijejo. Če malo karikiram - tukaj je doma resna smučarija. Skoraj ni počitka dol do Ivarčkega! Osebno moja najljubša pista v SLO - sem pač malo sentimentalno vezan na svoj nekdanji domači kraj!
Se kaj vidimo gor!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|