Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 53, 54, 55  Naslednja
 pancerji « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
mitjak
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 09, 2007 11:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2007 13:40

dobro sem si malo prebal in sedaj imam konkretno vprašanje glede atomic b90
sem jih že 2X v trgovini probal in so bili dobri...občutek ni bil slab in so mi bili všeč ker imajo wide-fix...pač 104 mm široko školjko spredaj....po domače počutil sem se udobno....tare me samo to da je druga zaponka (od spodaj gor) na desni nogi zategnjena do konca in to mi ustreza, medtem ko pa če to isto zaponko zategnem na drugi nogi me že tišči v kost, tako da jo imam 1 zobnik manj....
malo me je strah da bo desna noga sčasoma začela plesati, ali se motim???

aja prva zaponka od spodaj gor je tudi do konca zategnjena (ampak to imam na vseh pancerjih) zgornji dve pa imata še veliko placa za zategovanje..(pač tista srednja vrednost)...

hvala za odgovor...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jest_
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 11, 2007 5:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2007 17:10

Zdravo! Tudi jaz imam težavo pri nakupu pancarjev. Nekako se nagibam k Tecnica Diablo-Magnesium. Ko sem jih obul, sem malenkost čutil spredaj s prsti, ko sem zapel vse sponke, skoraj nič. Če sem se nagnil naprej, sem s prsti komot migal, če pa nazaj, sem spet malo čutil sprednji del pancarja. Še večji problem, da tega modela (ne vem sicer zakaj točno sem se v tega zapičil ), nimajo številke večje od 45 (sploh v Sloveniji ) vsaj tako so mi rekli v Extreme-Vital v Šk. Loki. Smučam pa kar dobro za svoje pojme, vozimo rekreativne dirke po Sloveniji in mam Elan slx in od letos tud gsx wc. Prosil bi za kakšen komentar. Hvala in lp! Primož
Nazaj na vrh
MiLi
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 11, 2007 9:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 21:51

pozdrav.

zanima me, če kdo vozi Rossignol Elite Bandit 1. čevelj je bolj freeride usmerjen, samo ga bi tudi uporabljal za na pisto in seveda freestyle, saj imam freestyle smučke. Flex pa ima 85/95.

je lanski model in bi ga dobil za 160 evrov.

Mislite, da je dober nakup?

hvala

lp
Nazaj na vrh
n3o
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 11, 2007 10:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2007 0:04

kako pa je kaj z zamenjavo pancerja...ga pač zamenjaš ko poči ali kaj podobnega in ti notri prodira voda...al se še kej drugega gleda...sam se namreč zelo izogibam menjavi pancerja dolker mi služi kr je vedn hudič kupvat novega...
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 12, 2007 12:28 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 17:11
Kraj: Wič

n3o je napisal/a:
kako pa je kaj z zamenjavo pancerja...ga pač zamenjaš ko poči ali kaj podobnega in ti notri prodira voda...al se še kej drugega gleda...sam se namreč zelo izogibam menjavi pancerja dolker mi služi kr je vedn hudič kupvat novega...

Nekaj takega, lako bi ga še izgubili ali pa vam ga bi ukradli.
Če ste z čevljem še vedno zadovolnji, pa čeprav je star, potem ni bojazni za menjavo
Nazaj na vrh
n3o
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 12, 2007 11:08 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Citiram:
Nekaj takega, lako bi ga še izgubili ali pa vam ga bi ukradli.
Če ste z čevljem še vedno zadovolnji, pa čeprav je star, potem ni bojazni za menjavo

sej me lahko tikaš me ni treba vikat sicer pa hvala
Nazaj na vrh
n3o
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 12, 2007 11:10 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

kake pa so na sploh vaše izkušnje s pancerji Salomon...jzz jih že vozm skor 5 sezon in so tuti benne
Nazaj na vrh
Pr0ph3t
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 12, 2007 4:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 18:37

ti bom povedu, kako se obnesejo Salomonke po tednu smučanja. Namreč, sem se odločil da grem po Salomon Falcon Race
Nazaj na vrh
roberto66
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 13, 2007 9:17 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 11:01

Hvaležen salamonu, da mi je naredu pancer!
Nazaj na vrh
Pr0ph3t
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 14, 2007 12:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Torej, Salomon Falcon Race je doma. Zraven sem dobil adapterje, vendar mi nikakor ni jasno kako in kam namontirat. Sej najverjetneje jih ne bom potreboval, samo kajko je tako lepo stvari sestavljat

Se komu kaj sanja?
Nazaj na vrh
Bronco
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 14, 2007 11:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 11:31
Kraj: Maribor

No, od danes lastnik teh čevljev:

Tudi sprobal sem jih že, sicer nič kaj preveč konkretno, ker so bile razmere na Pohorju podobne sibirskim, ampak prvi vtis je odličen.

Pa še morda nasvet za tiste, ki razmišljate o Tecnici, nikar je ne kupujte pri naših prodajalcih, ker so cene zelo zasoljene. Recept je preprost, greš v Gigo, Hervis, Intersport, tam čevelj dobro pomeriš in naročiš preko Ebay-a
Jaz sem dal za njih 205? + 25? poštnine. Še cena pri nas: klik
Nazaj na vrh
mariborcan
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 14, 2007 11:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45
Kraj: Maribor

Bronco je napisal/a:
Recept je preprost, greš v Gigo, Hervis, Intersport, tam čevelj dobro pomeriš in naročiš preko Ebay-a
Jaz sem dal za njih 205? + 25? poštnine. Še cena pri nas: klik

Pametno!
Nazaj na vrh
denis11
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 16, 2007 4:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 21:23

hy!

mene pa zanima, če bi mi lahko kdo podal kake informacije o pancarjih MUNARI TECH MIX 667

Sem gledal na netu pa nisem nič našel!
Nazaj na vrh
Pr0ph3t
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 5:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Evo. Po celem tednu smučanja, so se Salomon Falcon Race izredno dobro obnesle. Prvi dan sem opravljal križev pot (boleče noge, da stopala ne omenjam...), potem pa zmeraj boljši.
Po tednu smučanja so zelo udobni (klipsev skoraj ni potrebno odpirati več), vodljivost smuči je odlična
Skratka, odličen pancer
Nazaj na vrh
juventino
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 26, 2007 11:14 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Nov 2006 23:00

mam en problem. Ene tri leta nazaj sem kupil pancerje, vse lepo in prav do letošnje sezone. Ta let sm 2x smuču, in me podplati tok bolijo, da preprosto ne morm več smučati od bolečin. Na sred proge se kr usedm na sneg, sam da mal bolečina v podplatih popusti. Ene dve furi še zdržim, tretjo presmučam že v mukah.

Kdo ve zakaj mam zdej take probleme, po parih letih. A obstajajo kaki vložki za pancerje, ki bi ublažili te blečine?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 53, 54, 55  Naslednja Stran 12 od 55

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net