Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 53, 54, 55  Naslednja
 pancerji « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Župmart
PrispevekObjavljeno: Sre Okt 24, 2007 2:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Okt 2007 14:29
Kraj: Mengeš

marko je napisal/a:
Jaz sicer nisem bogvekakšen stručko za pancerje, ampak ker ti noben noče nič odgovoriti (si pač za strokoven odgovor dal premalo inf.), ti bom pa jaz. Kopita pancerjev so različna. Bolj široke čevlje ima Head pa še kakšna druga firma. Pancar ima kot vsak izdelek garancijo in če ti poči, so ti dolžni dati novega.

Tudi jaz imam široko nogo in vozim Tehnico. Tudi Alpina mi je včasih bila ok, vendar mi Tehnica sedaj boljša.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
sernk
PrispevekObjavljeno: Sre Okt 24, 2007 7:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Jan 2007 21:33
Kraj: Stanežiče

Jest pa mislm da je nordica najboljša, meni paše na nogo in iman nekako tako kot ti
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
govze
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 08, 2007 9:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 21:45

živjo!

Odločil sem se, da bom letos menjal pancerje. Odločam pa se med naslednjima modeloma.

HEAD EDGE+ GM in NORDICA Easy Move RC

Prosim za mnenja.

Olged možen na linku:
http://www.hervis.si/index.cfm?CFID=173260&CFTOKEN=95572896&fuseaction=Sportwelten.detail&hauptgruppe_id=508&gruppe_id=781&untergruppe_id=1132
Nazaj na vrh
JackONeill
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 09, 2007 7:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 10:49

Evo, po dolgotrajnem gledanju in preizkušanju vseh vrst pancarjev sem na koncu le kupil par, ki mi je najbolj ustrezal - Salomon Falcon 10. Čez en teden jih grem že prvič probat na smučkah in upam da bom zadovoljen z njimi.

@govze

glede na to, da je tale Headov pancar ženski model (oblikovan po ženski anatomiji noge) ti bolj priporočam nordico. vsekakor pa moraš probat in vidit, kako ti pancar sede na nogo.

lp
Nazaj na vrh
IKE
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 15, 2007 6:16 pm    Naslov sporočila: nordica dobermann WC 100 Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:11

kupu sm omenjene pancarje, ki pa bi jih rabu po nogi naštimat. ker mam levo nogo čist drugo k desno
pa pomoje neb blo dost da bi sam peno not segrevu. ampak tut mal celotno školjko. pa me zanima kdo to dela? nekje bliz lublane, za male pare

(se opravičujem če je kje v tej temi to že napisan, sam se mi res ne da 10 strani brat )

hvala za kakršnokol informacijo..

LP
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 15, 2007 6:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28

Pancarje (tudi školjko) širijo tudi v S3 šport na Kamniški obvoznici.
IKE
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 15, 2007 6:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:11

kolk mijonov hočejo met za ta štos narest?
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 16, 2007 12:30 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28

Lan je blo jurja, letos je pa nižja cifra
sven
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 16, 2007 9:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 16:41

aha hudo..
a bi mi lahk dal kšn link do njihove strani, če jo majo. al pa sam bolj natančno kje se nahajajo?? ker z googlanjem nism našu tut ene povezave do njih..

lp
Nazaj na vrh
JackONeill
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 16, 2007 10:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 10:49

3s sport se imenuje in ne s3

link do njihove strani: http://www.3s-sport.com/

prej jih pa pokliči, da zveš, če to že delajo, da ne boš zastonj hodu
Nazaj na vrh
sven
PrispevekObjavljeno: Sob Nov 17, 2007 3:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 16:41

ej ful hvala zaenkrat!

LP
Nazaj na vrh
Andy
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 23, 2007 3:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 19:19

No danes sem čisto po naklučju nabavil nove pancerje ko sem se sprehajal po BTC-ju in sicer Atomic B 90

Na tem linku je slika pancarjev
http://www.sport-praxenthaler.de/Ski-Alpin/Skistiefel/Atomic-B90-07-08::2146.html

Cene pancarjev so pa različne od trgovine do trgovine, npr. v Hervisu so pancarji 300 ?, prav tako tudi v Gigasportu, v Sportu 2000 pa so bili 240?. Tako da sem šel nazaj v hervis pogledat če so res enaki, in so čist enaki tud država ki jih proizvaja je ista.

In sedaj čakam sam še da kaj snega zapade.
Nazaj na vrh
palcek
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 23, 2007 4:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Feb 2006 20:48

imam nordica doberman 110 ne prodam nikol :)
Nazaj na vrh
Razor
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 23, 2007 5:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 17:30
Kraj: Celje

Nordica Vertech 85 je to kaj vredno? Sem zelo soliden smučar itak pa jih bom drugo leto mejal, je nakup smiseln?
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Sob Nov 24, 2007 8:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 17:11
Kraj: Wič

Nakup bo smiselen če vam bo čevelj odgovarjal. To je najpomembnejši del upreme kjer moramo biti res najbol pozorni.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 53, 54, 55  Naslednja Stran 9 od 55

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net