|
Fischer RC4 race SC |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
sandokan |
Objavljeno: Pon Nov 19, 2007 3:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Feb 2007 11:32 Prispevkov: 57 Kraj: Posavje
|
andro_ je napisal/a: | sandokan ...
glede na to, da si lansko sezono vozil WC,
me zanima če je reeees zeloooo trda ...
ker me malo skrbi da mi bo pretrda ...  |
Najprej moramo razjasniti določene stvari, ker se mi zdi, da ne mislimo istih modelov.
Fischer ima v razredu RC4 v prosti prodaji dve verziji "slalomskih" smuči: Race SC in Worldcup SC. Slednje sem vozil prejšnjih nekaj sezon. Ti pa govoriš o modelu WC, ki pa je res že bolj podobna tekmovalni smučki in se je v raznih Hervisih ne da kupiti. Razen če z oznako wc misliš na model Worldcup SC, potem je to ta smuča, ki sem jo vozil jaz.
Heh, kar zakomplicirano
Torej smuča Worldcup SC (dolžina 160) se mi med samo vožnjo niti ni zdela tako grozno trda, poznalo pa se je na koncu dneva, ko sem bil kar pošteno utrujen. Kolega, ki drugače vozi Atomic Metron, pa je ob vožnji z mojimi dilcami dejal, da so opazno trše kot njegove in da bi težko zdržal cel dan.
Torej, če se redno ukvarjaš s športom, imaš nekaj moči v nogah in nekaj kondicije, potem ne bi smele biti nek problem. Res pa moreš kar delat, vozit agresivno,...
EDIT: sem šel gledat spletno stran Fischer-ja, imajo v ponudbi še en model "slalomske" dilce in sicer RC4 Competition, ki pa je še en razred nižje kot Race SC. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Pon Nov 19, 2007 4:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39 Prispevkov: 537
|
mislim da imam jaz Worldcup SC ...
bom ob priliko skoču pogledat v garažo ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
n3o |
Objavljeno: Sre Dec 12, 2007 11:20 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2007 0:04 Prispevkov: 60
|
sam a ni mal hecno da ma Hervis na RC4 race SC dili, kjer gre za vrhunsko rekreativno dilo, popolnoma navadno plato ( v originalu je railflex plata ) in pa vezi 2-3x nižjega kakovostnega razreda...iz razreda sport performace |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
koske |
Objavljeno: Čet Dec 13, 2007 1:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Dec 2007 12:45 Prispevkov: 2
|
Kaj si mislite o dilah Fischer RC 4 RACE SC, ki jih prodajajo v Hervis-u?
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka G |
Objavljeno: Čet Dec 13, 2007 1:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 15:21 Prispevkov: 20
|
n3o je napisal/a: | sam a ni mal hecno da ma Hervis na RC4 race SC dili, kjer gre za vrhunsko rekreativno dilo, popolnoma navadno plato ( v originalu je railflex plata ) in pa vezi 2-3x nižjega kakovostnega razreda...iz razreda sport performace |
n3o kaj tocno si mislil s tem? drugace je pa znano, da hervis in podobne trgovine narocijo "prilagojene" izdelke vecjih firm, ponavadi oskubijo boljse modele...koliko trpi kvaliteta zaradi tega je pomoje odvisno od posameznega izdelka... glede plate-je tako velika razlika? vezi se mi zdijo sicer popolnoma ok  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Ned Dec 16, 2007 12:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39 Prispevkov: 537
|
no pa sm si na smučanju podrobneje ogledal napise na smučah.
razbral sem:
FISCHER RC 4 / WORLDCUP / SLALOM
pa še AIRCARBON
pa še kratka ocena:
nekateri so me strašili da mi bojo smuči pretrde in pa predolge (153 cm za mojih 162)!
dolžina mi ni delala problemov, trdota pa tudi ne bistvenih, edino pri skokih ni bil pristanek tako "mehek" kotpri prejšnjih smučeh.
pa še to: nekateri ste govorili da se fischerjevih robnikov ne da brusit ročno.
jaz sem moje z kotnikom in pilo nabrusil brez problema!!!
btw: vem da to ravno ne spada pod to temo ampak se mi zdi brez veze odpirat novo za 1 post !!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|