Avtor |
Sporočilo
|
Leopold |
Objavljeno: Pet Okt 19, 2007 10:48 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Lani se jim je zgodnje zasneževanje zelo izplačalo... _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dulee |
Objavljeno: Pet Okt 19, 2007 12:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Feb 2007 20:57 Prispevkov: 79
|
Ja oni že vedo kaj delajo.Evo še eno sliko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Windy |
Objavljeno: Pet Okt 19, 2007 2:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Avg 2007 11:13 Prispevkov: 670 Kraj: Maribor
|
Uh so pa nekam hitri
Ja upajmo da gre zares  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
maximus |
Objavljeno: Pon Okt 22, 2007 1:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Okt 2007 13:07 Prispevkov: 19
|
Windy je napisal/a: | Uh so pa nekam hitri
Ja upajmo da gre zares  |
ZARES ŠE NE GRE,JE PA LEPO DA IMAJO VOLJO....  _________________ VSE SE DA - - - - ČE SE HOČE !!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
benhur |
Objavljeno: Pon Okt 22, 2007 6:24 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 13:27 Prispevkov: 108
|
pomoje pa gre zares, poglej danasnje webcam-e |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dulee |
Objavljeno: Sre Nov 07, 2007 1:30 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Ned Feb 2007 20:57 Prispevkov: 79
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
polde |
Objavljeno: Sre Nov 07, 2007 10:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2005 9:25 Prispevkov: 368 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bajka |
Objavljeno: Tor Nov 13, 2007 1:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 12:31 Prispevkov: 4 Kraj: Ljubljana
|
the_one je napisal/a: | Od 6.1 imamo namen z kolegi iti na dopust na kronplatz. Zanima me, kakšne izkušnje imate s tem smučiščem, oz kakšna mnenja imate. |
Januarja naslednje leto bo že šesto leto, ko se odpravljamo na tedenski dopust. Za družine je to res odlično smučišče. Mislim pa, da imajo Hrvati kmalu po novem letu počitnice in takrat so jih vsa smučišča polna. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Tor Nov 13, 2007 2:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Jep, je treba bežat pred raznimi hrvaškimi tedni.....ne samo da so jih polna, obnašajo se, kot da je vse njihovo......(upam da ne izvohajo Alta Badie)..... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rookie |
Objavljeno: Sob Nov 24, 2007 4:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Feb 2006 10:12 Prispevkov: 17
|
Po kateri poti hodite v kronplatz. Jaz grem letos prvič pa me zanimajo vaše izkušnje kje je bližje (boljša cesta, manjši stroški, ...). Jaz sem iz postojnskega in ne vem ali naj grem čez Italijo ali čez Avstrijo. Viamichellin mi predlaga pot čez Avstrijo vendar naj bi bil na ti poti nek prelaz do 15.12 izmenično odpirali v vsako smer. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
denis11 |
Objavljeno: Sob Nov 24, 2007 5:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 21:23 Prispevkov: 39
|
hy!
mene tudi zanima kera pot je najboljša?gremo februara prvič tja! sem pa iz maribora!
če ima kdo kakšen predlog? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Sob Nov 24, 2007 6:54 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45 Prispevkov: 400 Kraj: Maribor
|
Iz Maribora je po moje edino ena optimalna varianta in sicer Maribor - Dravograd - Griffen (začetek AC) - Klagenfurt - Villach - Lendorf (konec AC) - Lienz - Sillian - Bruneck oz. drugače povedano ves čas ob Dravi do izvira pa še malo naprej . Iz Postojne pa ne bi vedo, kje je najboljše, lahko greš skozi Ljubljano in Karavanke na Villach, je pa po viamichelin neka varianta tam prek Italije (čez Sappado) kar občutno bližja, ampak ne vem, kakšne so tam kaj ceste (enkrat sem se sicer poleti tam okoli vozo in je bilo OK, kako pa je pozimi kaj zrihtano pa ne vem). Pa, če boš iskal kaj prek viamichelin, pazi, katere opcije si tam vklopiš (izogibanje cestninam, favoriziranje AC, najkrajša/najhitrejša pot,...), ker so lahko rezultati občutno različni, včasih ti tudi kako neumnost ven vrže, tako da se splača malo s svojo glavo premislit in ne slepo zaupat računalniku. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blajo |
Objavljeno: Ned Nov 25, 2007 11:44 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sre Jun 2006 23:54 Prispevkov: 232
|
rookie je napisal/a: | ... sem iz postojnskega ... |
ena od moznosti je, da zapeljes v Postojni na AC, gres do Ferneticev, naprej proti Udinam, mimo Udin do Gemone in potem dol na SS52 za Tolmezzo.
Do tu bos bliskovito hiter, potem pa je odvisno od vremena. Cesta je "poletna" - normalna ital. drzavna cesta, precej ovinkasta, kako jo pa ocistijo je druga stvar. Ce ne bo snega zna biti hitra ...
... druga moznost pa je, da podaljsas do Portogruara in potem zavijes proti severu za Vittorio Veneto in naprej za Belluno [konec AC] in potem cez Cortino gor.
V tej varianti je kilometrov vec, se jih pa da hitro prevoziti, ker do Belluna bo povprecna kar visoka. Cisto odvisno od trenutnega dogajanja na nasih AC [do Karavank] in v A in od nacina voznje. [sodim po sebi, na AC vozim razumno hitro, na obicajnih cestah pa raje pod omejitvijo]. Preveri pred odhodom, spremljaj vreme v tednu prej.
lp,
b
p.s.
sam startam iz tvojih koncev in grem pac po logiki, da v casu, ki ga porabim da pridem do Karavnk sem ze pri Gemoni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Ned Nov 25, 2007 10:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Iz postojne vsekakor na jug in po avtocesti. Naj povem, da sva šla enkrat s kolegom istočasno iz Kronplatza on na jug in jaz po Dravski dolini -čez Avstrijo. Čeprav voziva običajno podobno hitro in je severna pot precej krajša, je bil on v Ljubljani eno uro pred mano. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zelenec |
Objavljeno: Pon Nov 26, 2007 11:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 14:17 Prispevkov: 200
|
Marko katero pot pa sta vozila vidva iz Kromplatza. Po mojih izkušnjah se je vedno veliko bolj izplačala varinta čez Lienz, ki jo priporočem tudi postojnčanu.
Variante čez Padsko nižino so problematične, resda pri Vittoru/Venetu za Porednone manjka le kakih 10 km AC, vendar še vedno dovolj, da zgubiš najmanj pol ure. Nikakor pa ne priporočam varianto na Tolmezzo - samo do Cortine greš čez tri prelaze pa še cesta je zalo ovinkasta. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|