Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 53, 54, 55  Naslednja
 pancerji « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
elan
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 07, 2007 10:47 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56

surfer je napisal/a:
elan je napisal/a:
vsak pancer iz trgovine se po smučanju raztegne.
dobro je kupit mal manjši pancer. seveda prvič in drugič trpiš. ampak se vnese

Če ti to predlagaš enmu povprečnemu smučarju mu bo za ta čas ko se bo pancar vnesel že zmrznila noga. Če je pancar premajhen te zebe! Dolžina pancarja mora bit takšna kot je rekel že nekdo pred mano. Ko ga obuješ se moraš s prsti dotikat konec čevlja, ko pa ga zapneš in porineš kolena naprej pa ti noga zleze nazaj in ne čutiš več konec čevlja.

ja, res je odvisno za kakšno smučanje potrebuješ pancerje.
sigurno da za povprečnega taka 'majhna' velikost ni pametna izbira.
če hočeš dobro smučat morš pač malo potrpet. mene so naučil, da ko da daš nogo naprej se ti morajo prsi dotikat konca pancerja.

tud jst sm včasih kupoval pancerje na tak način, da ko sem obul pancer in dal nogo naprej, nisem čutil konca pancerjev. ampak po parih smučanjih mi je bil še vsak pancer prevelik. in v prevelkih pancerjih vsi vemo da ne morš dobro smučat. pa tud zebe me prej v prevelkih kot ravno prav velikih čevljih.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
koust
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 07, 2007 12:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Feb 2007 2:04
Kraj: KBR

OK, razumem. Malo "premajhne" pancerje, pa mi bodo prav.
Sprašujem, če kdo ve za pancerje, ki so na nartu nižji, da dobro primejo nart. V moji alpini mi spodnji dve klipsni sploh ne držita, čeprav sta zategnjeni do konca.
Nazaj na vrh
JackONeill
PrispevekObjavljeno: Čet Sep 27, 2007 11:07 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 10:49

evo kmal se bo začela nova sezona, pa bo spet užitek na snegu:)

me pa neki zanima. jst sem lansko leto kupil tekmovalne fischer-ke rc4 worldcup gs in sem ugotovil, da so za te smuči moji alpina pancarji absolutno premehki. zdaj se pa odločam med tršimi pancarji. gledam za flex med 110 in 130 (imam 72kg in 180cm, imam se za boljšega rekreativnega smučarja). včeraj sem bil že v begunjah in sem probal tecnica 110 flexa pa so mi bile preširoke (spodaj sem jih zatagnil na levi nogi na zadnjo klipsno, na desni pa na predzadnjo), povrhu tega pa so se za moje pojme full preveč upogibal pa raztezal v predelu gležnja med pomikanjem kolen naprej. probal sem še dolomite 130 vendar eno številko premajhno, ker večjih niso imeli, vendar po širini mi je ustrezal. zanima pa me, katere znamke pancarji so še približno take širine, kot dolomite, da vem katere iskat in preizkušat.
Nazaj na vrh
Matic
PrispevekObjavljeno: Čet Sep 27, 2007 12:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15

Iz številk flexa sklepam, da si preizkušal kakšne Dolomite Z-Pro ali kaj podobnega. Potem poglej tudi Nordica Dobermann serijo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
JackONeill
PrispevekObjavljeno: Čet Sep 27, 2007 1:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 10:49

ja, z-pro so bli. majo jih tam za cca 330? (se mi mal drago zdi). katero podjetje je pa slovenski zastopnik za nordico?
Nazaj na vrh
Matic
PrispevekObjavljeno: Čet Sep 27, 2007 5:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15

Mislim da Vse šport d.o.o.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mitjak
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 07, 2007 5:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2007 13:40

da še jaz nekaj vprašam.....

imam namen kupiti fischer wc sc smučke....sedaj pa potrebujem še pancerje...
sedaj imam ene alpina in se absolutno premehi...se zvijajo in prav odstopa plastika ko malo bolj pritiskam.....fleksa pa ne vem koliko imajo...

kolikšen flex potrebujem...imam cca 105kg pa 1.80 metra....želim imeti pancer da bo dokaj udoben, ski walk ne potrebujem, in med smučanjem ga niti ne odpenjam....
nekako po prebranih forumih naj bi imel flex tam cca..100 in naprej...
me pa malo skrbi da ne bo vse skupja pretrdo......

kaj pancer s fleksom 80 in 130 je enako udoben, le da za tistega z 130 potrebjuemo več sile da ga upognemo??

hvala
Nazaj na vrh
dejvi
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 07, 2007 9:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45

Tudi jaz kupujem letos nove. Imam se za boljšega smučarja, težak cca 80 kg. Moja št. noge je 42, koliko rabim velikost pancerjev? Zagledal sem se v nekaj takega, flex 120...

Kaj pravite?

http://cgi.ebay.de/Skischuhe-Salomon-COURSE-SPACEFRAME-sportlicher-Schuh_W0QQitemZ300157806438QQihZ020QQcategoryZ37469QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Kaj pomeni njihova številka velikosti - 28?
smučač
PrispevekObjavljeno: Čet Okt 11, 2007 5:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 22:56

Živjo, vas, ki se bolj spoznate na te stvari bi vprašal, koliko bi realno iztržil za pancerje head S8 rabljene eno sezono in sicer sem naredil 6-7 smučarskih dni.

takole nekako zgledajo
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2007 2:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 17:11
Kraj: Wič

nekje 50% cene
Nazaj na vrh
smučač
PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2007 6:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 22:56

torej tam okoli 140 - 150 eur ?
Nazaj na vrh
Don Rossi Carleone
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2007 5:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 17:11
Kraj: Wič

ja če so bli 300 eur, pol nekje tm ja Sam so bli pa dragi
Nazaj na vrh
djpiky
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2007 6:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uči se sankat
Uči se sankat

Pridružen/-a: Tor Okt 2007 18:17

Lp vsem! Sm začetnik na forumu in kot vsi ostali na tem forumu rad smučam. Imam pa en strašen problem. Zlomil sem že 4 pare pancarjev. Prvi so bili rabljeni (za modele me ne spraševat ker ne vem)
Alpine (tekmovlani) , in sem jih zlomil rekel sem si pač so bili rabljeni ok. se zgodi. grem lepo po nove pancerje jih prinesem domov dam na nogo probam, u fain super, hodim ene 20 min v pancerjih se zlomi peta. si rečem ok mal težji si, si pač bil mal nerodn. nato mi kolega zrihta salomonove pancerje nove tekmovalne v vrednosti 50000(sit), ki jih popolnoma zlomim na rogli ko sm jih zapejal na skio. Takrat sem se zaradi jeze odločil da ne bom več smučo. Seveda me je nato sneg premamu čez 14dni in sm šou za foro v hervis po ene x pancerje za 22.000sit ki jih imam že 3 leta. sedaj je napočil čas da jih zamenjam in me zanima kaj mi priporočate. Imam široko nogo in vsakoletne "ubijalske " probleme ko me bolijo podplati v pancerjih tak da morem pancerje po 5 furah dol dajat ipd. Vglavnem moja teža je 92kg rad bi pancer ki je širok, firma mi niti ni pomembna cena da max. 160?.
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Sre Okt 17, 2007 12:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Jaz sicer nisem bogvekakšen stručko za pancerje, ampak ker ti noben noče nič odgovoriti (si pač za strokoven odgovor dal premalo inf.), ti bom pa jaz. Kopita pancerjev so različna. Bolj široke čevlje ima Head pa še kakšna druga firma. Pancar ima kot vsak izdelek garancijo in če ti poči, so ti dolžni dati novega.
Nazaj na vrh
djpiky
PrispevekObjavljeno: Tor Okt 23, 2007 10:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uči se sankat
Uči se sankat

Pridružen/-a: Tor Okt 2007 18:17

ubistvo sem imel samo ene pancerje čisto nove ki sem jih zlomil in šel sem nazaj v trgovino jim povedal za kaj se gre in so rekl da je to moja napaka da material je bil testiran bla bla bla.... uglavnem niso zamenjal.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 53, 54, 55  Naslednja Stran 8 od 55

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net