Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Vogel » Vogel - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 34, 35, 36  Naslednja
 Vogel - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Bevke City
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 07, 2007 12:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Dec 2006 13:09

V nedeljo sem bil gor. Vreme prekrasno - nebo skoraj brez oblačka (jasno kot strela ), pa tudi pihalo ni kaj veliko. Razgled je bil fenomenalen. A kaj ko nisem vedel da je žagar tudi odprt in potem nisem šel. Smuka je bila nasplošno res odlična, proge lepo urejene (tu pa tam kakšen kamen ).
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
tizi
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 07, 2007 12:15 pm    Naslov sporočila: razmere čez vikend Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Jan 2007 13:52

LP!
a kdo ve, to itak nihče, vsaj predvideva kake bodo kaj razmere čez vikend? Kot kaže je snega vrglo še kar nekaj, tako da ga bo dovolj, malo pa me vreme skrbi?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
viharnik1
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 07, 2007 5:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 12:27
Kraj: Ljubljana

Do nedelje večinoma oblačno s pogostimi padavinami, do nedelje zjutraj bo padlo še okoli pol metra novega snega. V nedeljo čez dan je nekaj več možnosti za sonce.
Nazaj na vrh
viharnik1
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 10, 2007 10:46 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Evo gor je sonce in tričetrt metra novega pršiča na 80cm trde podlage.
Zvečer sporočim še, kako je z urejenostjo prog.
Nazaj na vrh
elan
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 12, 2007 8:21 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56

stanje na voglu je odlično. sem bil gor v soboto in nedeljo. v soboto čez dan se je malo topilo ampak vseeno so proge zdržale cel dan. nobenih ledenih plošč in kucljev.
včeraj pa cel dal proge utrjene.
moja najbolša smučarska dneva letos.

Nazaj na vrh
hitrediscipline
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 12, 2007 1:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 14:25

Se strinjam, stanje na Voglu v soboto in nedeljo odlično. Niti ne pretirane gužve, tako da se je dalo nasmučat. Kolk so ble proge v soboto mal mehkejše, je blo pa vreme bolj uživaško. V nedeljo pa so ble tudi proge za smučat več kot odlične in tudi Šija-Zadnji Vogel je bla odprta.

Sem bil presenečen kolk je blo gori Angležev in prav od srca sem se nasmejal, ko sem videl kako se učitelji smučanja "mučijo" z njimi!!!
Nazaj na vrh
elan
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 12, 2007 2:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

angleži, japončki, mađari, poljaki, hrvati,...
vogel je zlo mednaroden
Nazaj na vrh
Bevke City
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 12, 2007 10:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Dec 2006 13:09

elan je napisal/a:
vogel je zlo mednaroden

Tako je, se strinjam. Ko sem bil zadnjič, je bilo polno hrvatov in nekih poljakov se mi zdi..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Leopold
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 12, 2007 10:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

No ja, tud Krvavcu je že podobno. Pridem na servis pa so bli notr sami Kitajci/Japonci, pridem čez 2 uri še enkrat pogledat pa sami Angleži. Sam te so pa face, bi smučal tud v kavbojkah če nebi kombinjezonov posojal .
viharnik1
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 16, 2007 11:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Snega je gor ogromno, niti enega kamenčka nisem opazil na progah na celem Voglu! Tako da trenutno je Vogel poleg Kanina sigurno najboljša opicaja
Nazaj na vrh
elan
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 19, 2007 9:59 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

stanje na voglu še zmeraj odlično.

včeraj je blo še testiranje elanovih smuči za novo sezono
Nazaj na vrh
Hobofob
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 23, 2007 11:29 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sob Nov 2006 20:53

V cetrtek bil na Voglu. V sredo je baje cel dan dezevalo, tako da so bile zjutraj proge ful pomrznjene in grbinaste (po ratrakiranju). Okoli pol 10 je sneg popustil, tako da je bilo do 10:30 kar prijetno smucat. Potem naprej pa smucanje na vodi.

Sonce in visoke temperature ter ogromno ljudi. Od snega dobesedno tece.
Nazaj na vrh
rok__1
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 01, 2007 2:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Sep 2006 20:03

a je bil gdo gor kaj? kr se odločam če grem gor malo pogledat pa me zanima kakšno je kaj stanje.
Nazaj na vrh
niko
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 01, 2007 5:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pet Dec 2006 16:47

A je še tolk angležu gor?
Nazaj na vrh
kiki69
PrispevekObjavljeno: Ned Mar 04, 2007 10:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Feb 2007 21:25
Kraj: LJUBLJANA

Bil danes na Voglu.Ujeli smo še zadnji parking na zgornjem parkirišču.Malo čez osem bil gor.Proge zelo pomrznjene,menda je v petek spet deževalo. Kdor ni imel nabrušenih robnikov je bolj slabo smučal.Fural prevsem Zadnji Vogel,Šijo,Kratki plazi.Proge ob teh žičnicah se sploh niso ojužile.Samo tam kjer so obrnjene na južno stran.Vreme lepo,sončno,veeeliko ljudi.Na Voglu jih ni bilo toliko že več let.Sem okol opoldneva čakal na Zadnjem Voglu 18 dolgih minut.Sedežnica se je v eni od mojih voženj ustavila kar trikrat?Skratka lepo izkoristil dan,začel smučat zgodaj pa do konca.Za gondolo čakal za dol 15 minut pa za Brunarico tudi kar,sem mislil že it peš tistih dvesto metrov.Priporočam nabrušene robnike!Nekako pogrešam zmogljivejše naprave,čeprav bo potem na smučišču še večji dren.Upam,da je še aktualna sedežnica ki je bila vrisana v planu in bi šla nekako zadaj od planine Zadnji Vogel proti Šiji,seveda z novo progo-smučišča bi se bolj razpotegnila.Mislim, da so to bolj sanjarjenja.Če bi kdo kaj vedel naj sporoči na forum.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 34, 35, 36  Naslednja Stran 7 od 36

Kazalo po Smucisca.net forumu » Vogel » Vogel - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net