Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 100, 101, 102  Naslednja
 Stari vrh - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
jetam
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2007 4:27 pm    Naslov sporočila: stari vrh, nočna muka Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Jan 2007 18:53
Kraj: Ljubljana

Prva nočna smuka je tudi prava nočna muka. Zaradi preobremenjenosti se je sedežnica po mojih izračunih ustavila vsaj kakšnih 100 krat. To je bilo predvsem smešno in me ni pretirano motilo. Začetne težave pač.

Nezadovoljen pa sem bil z varnostjo na smučišču. Večina ovir na smučišču ni zavarovanih. Ne vem, kakšno vlogo je imela varnostna mreža sredi smučišča (tik pod vrhom na osvetljenem delu), kamor sta se pred mojimi očmi nevarno zapletla (in padla) 2 smučarja.

Na neteptani poseki, ki poteka tik pod sedežnico pri vrhu, so očitno ostali še temelji stare sedežnice, ki so nezavarovani in slabo vidni.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
smučar
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2007 7:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 10:07

Sedežnica se je ustavljala zaradi tehničnih težav, ki jih bodo v bližnji prihodnisti odpravili, zato tudi žičnica ni delala z maximalno hitrostjo
Nazaj na vrh
whistler
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2007 7:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09

Žičnica tako ali tako ne vozi prvo sezono s polno hitrostjo. Polno hitrost naj bi dosegale šele čez 3 leta.
smučar
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2007 10:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

whistler je napisal/a:
Žičnica tako ali tako ne vozi prvo sezono s polno hitrostjo. Polno hitrost naj bi dosegale šele čez 3 leta.

kje si pa to pobrau?
Nazaj na vrh
blatar
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2007 10:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 13:00

Citiram:

Tole je zanimiva izjava, kakor je meni znano ni za noben "stroj potrebno 3 leta", da obratuje 100%, kako bi zgledalo kupiš avto in se tri leta nesmeš voziti hitreje kod 50 km/h.

Fantje so imeli na razpolago več kod mesec dni za testiranja ( to je več kod 700 delovnih ur), kaj so pa delali do danes?
Nazaj na vrh
dolenc
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2007 10:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29
Kraj: Stari vrh

Zdajle sem prišel z nočne. Folka komaj za sproti , proge vredu , brez kamenja tko de je blo carsko
luky
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2007 10:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

drgac ce motor kups ga prvih 300 km ne smes do konca gont da se ulafa, no ej oni so mel pa prej cas da bi jo lafal
Nazaj na vrh
blatar
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 28, 2007 10:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 13:00

Citiram:
Zdajle sem prišel z nočne. Folka komaj za sproti , proge vredu , brez kamenja tko de je blo carsko

Meni se ni zdelo tako odlično, zgleda da nekateri nevidite-jo, kamenja, zanimivo tudi jaz sem bil gor danes zvečer zgleda da nisva bila na istem starem vrhu.
Nazaj na vrh
Silver
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2007 12:12 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2006 0:18

Tudi jaz nisem videl nobenega kamna. So jih pa smuči toliko več.
Mare
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2007 9:33 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 19:47
Kraj: Mislinja

Z boljšo polovico sva bila v soboto gor in že takrat je bilo nekaj kamenja, vendar ne veliko. Nekaj je bilo tudi ledenih grud od umetnega zasneževanja. Seežnica dobro požira, vendar je na progi še kar gužva. Posebnost je bilo tudi polomljeno manjše drevo, ki se je prevrnilo na progo. Območje je bilo kar nekaj časa nezaščiteno.

Sicer pa kar dobro smučišče (sem bil prvič). Videl sem tudi našega mlavto1, kako razlaga svojim malim tečajnikom pravila vstopa na sedežnico.

Lp, Mare
ICY
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2007 1:53 pm    Naslov sporočila: Draga karta za eno šestsedo!! Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Jan 2007 13:38

V nedeljo smučal malo po kamnu malo po snegu. Zavajajo z višino snežne odeje, mogoče so mal narinel nekam, pa zmerl do 60!!, realno ga je od 0 - 30. Prvič ko sem šel na šestsedko sem dobil na glavo cca. 2kg kos ledu ker nosilec sedeža ni bil očiščen. Žičničarski komentar pa je bil
" sedež je bil glih pri topu, saj že od 8,30 čistimo". Kasneje so ustavili in očistili sedež št.56, spodaj pa se je zaradi tega nabrala kar dobra vrsta.
Delat naj začnejo ob 8h ne pa ob 8,30.

Ker se očitno šele privajajo na novo pridobitev je 18 EUR res predrago za dopoldansko karto, saj je do 12 obratovala samo šestseda. Žičničarje je potrebno poslati na šolanje v Kranjsko goro ali Krvavec.
Nazaj na vrh
smučar
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2007 3:40 pm    Naslov sporočila: Re: Draga karta za eno šestsedo!! Odgovori s citatom

Citiram:

Ker se očitno šele privajajo na novo pridobitev je 18 EUR res predrago za dopoldansko karto, saj je do 12 obratovala samo šestseda. Žičničarje je potrebno poslati na šolanje v Kranjsko goro ali Krvavec.

Sm tud gor smuči, pa ni res kar si reku, da do 12 ni delal nč razn sedežnice. Delala je še grebljica, ostalo razn valentina pa je zalaufal ob 11.
Nazaj na vrh
mlavta1
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2007 4:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smučarski vaditelj
Smučarski vaditelj

Pridružen/-a: Tor Okt 2005 21:30

Mare je napisal/a:
Videl sem tudi našega mlavto1, kako razlaga svojim malim tečajnikom pravila vstopa na sedežnico.

Heh, res je. No, jaz te nisem videl, sem bil tudi preveč zaposlen s skrbmi. =) Drugače pa drugič me kar za rokav pocukaj =)
lp
merto
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2007 7:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2006 14:52
Kraj: gorenjska

a majo bordpark že zrihtan
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
smučar
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2007 7:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bord park še ni zrihtan k je še mal premal snega. Sam je pa že biu dost uporablen
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 100, 101, 102  Naslednja Stran 10 od 102

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net