Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kope » Kope - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 44, 45, 46  Naslednja
 Kope - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
lenko
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 22, 2007 12:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

nebi rekel da je 10 cm snega padlo kr je na rogli ga 5 cm malo nas zafrkavaš ti nas...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
joco
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 22, 2007 1:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Dec 2006 22:02

Alo.

Najprej bi te prosil, če lahko pišeš tekste bolj razločno, da ne bom potreboval 5× brati, da bom razumel kaj hočeš povedati.

Jaz sem napisal da je na Kopah padlo DO 10cm snega in ne 10cm kot si me popravljal. BERI DO.
Na zgornjem delu - na vrhu je okoli 10cm, na spodnjem delu pa okoli 5cm.

lp
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 22, 2007 3:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28

kk je pa kaj na uni strani povezave,Kaštivnik,ta teden ob koncu tedna bi že lepo lahko zasnežili saj se bližajo bolj zimske temperature,a kdo slučajno ve,a je dost snega da bi lahko pognali vsaj Malo Kopo in Veliko Kopo
Nazaj na vrh
SMUČAR (KOPE)
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 25, 2007 8:24 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

no zdej se bo pa počasi začela tista taprava smuka na Kopah
Nazaj na vrh
smučar SG
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 25, 2007 2:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 20:30
Kraj: Slovenj Gradec

A mogoče kdo ve če bo že ta vikend delav kaštivnik?
Nazaj na vrh
SMUČAR (KOPE)
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 25, 2007 4:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

smučar SG je napisal/a:
A mogoče kdo ve če bo že ta vikend delav kaštivnik?

Kaštivnik,Pahernik in Kopnik

a mogoče kdo ve kdaj bodo začele obratovati te naprave,oziroma Kaštivnik že obratuje,pač progi po Kaštivniku še to,a bodo kaj umetno zasneževali
Nazaj na vrh
Mare
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 25, 2007 4:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 19:47
Kraj: Mislinja

Na Paherniku in Kopniku menda snega ni dovolj za odprtje. Tam zdaj zasnežujejo. Za vikend še naj ne bi odprli.
Za Kaštivnik nisem kaj izvedel, vendar najbrž velja isto.

Lp

Nazadnje urejal/a Mare Čet Jan 25, 2007 6:45 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
()v()atej
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 26, 2007 8:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 10:07

Ali bo jutri obratoval Kaštivnik ali ne? V Večeru piše da ja, vendar se ne zanašam na njihove informacije, ker sem se že enkrat opekel, ko so v lanski sezoni napisali da obratuje, pol sem pa prišel pod vlečnico, pa ni bilo žive duše.
Če ima kdo kakšne informacije, prosim da pravočasno sporoči? Če ne pa na Roglo, ker že obratuje Jurgovo.
Nazaj na vrh
markoter
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 26, 2007 9:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 20:07
Kraj: Koroška

kaštivnik jutri DA!
MORIS
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 26, 2007 9:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 19:16

kk veš? a je to sigurno.
Nazaj na vrh
smučar SG
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 26, 2007 9:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 20:30
Kraj: Slovenj Gradec

tut mene zanima če je to sigurno, da se nebom brezveze vozu gor
Nazaj na vrh
SiKT
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 7:46 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Nov 2006 20:55
Kraj: Lokovica

Obratovanje
Naprave obratujejo od 09:00 do 16:00. Ne obratujeta: vlečnica KOPNIK, vlečnica PAHERNIK. . Nočna smuka od 17:00 do 21:00, obratovali bosta vlečnica PUNGART, vlečnica SEDLO.
Nazaj na vrh
andper1
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 7:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Jan 2007 10:26

Kaštivnik že dela:)
Sem se danes smučala, proga je bila tk, tk,.. Gužve pred sedežnico ni bilo, je pa bilo zato na nekaterih odsekih na progi mal več smučarjev. Moteče je bilo to, da so delali topovi in da je bila proga bolj slabo poštamfana, saj so bile na nekaterih mestih takšne večje ledene grude...
Se je pa vseen dalo fajn nasmučat:)
Škoda semo to, da ne delajo povezeve (Kopnik, Pahernik). Drugače pa ne Kaštivniku obratuje sam rdeča proga, črna pa ni poteptana, sam se jih kar veliko tam vozi (borderji).
Nazaj na vrh
markoter
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2007 2:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 20:07
Kraj: Koroška

tut jaz sem bil na kaštivniku v soboto, pa niti ni bilo tako črno.sem bil kar presenečen, da so vsaj toliko spravli v pozitivno stran, da je sedežnica zalavfala. do vrha vozi natančno 8min in 35sek, je pa proti vrhu res morda malo neprijetno, če piha, kar je pa bilo v soboto. topovi so lavfali celi dan tako da so naredili kar nekaj snega (po vsej verjetnosti bo malo bl moker). sedežnica "požira" kar lepo tako da si spodaj čakal pred sabo morda samo 2 človeka v koloni, na smučišču je pa bila kar gužva ampak samo prelomnicah.

poleg vseka je pa bilo vreme fenomenalno, še bolje bi pa boli, če ne bi pihalo.pa upam da kakšna slikica prileti z moje strani
renato
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 01, 2007 11:00 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Feb 2006 20:46

pa kolko snjega treba past na kopama da sve staze otvor?!
2 m!!!?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 44, 45, 46  Naslednja Stran 17 od 46

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kope » Kope - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net