Avtor |
Sporočilo
|
luky |
Objavljeno: Čet Jan 11, 2007 6:42 pm Naslov sporočila: povrnitev škode |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31 Prispevkov: 566
|
a je kdo ze slisov da ce si smuce zjebes glede na razmere da ti povrnejo skodo al pa vsaj delno pa ce je res kam jih mors to nest |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Čet Jan 25, 2007 8:27 am Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45 Prispevkov: 571
|
Smučišča imajo sklenjeno zavarovanje odškodninske odgovornosti. Z nakupom smučarske karte si tako kao zavarovan za primer telesne poškodbe. Če nisi kršil FIS pravil, dobiš tudi kaj odškodnine, nisem pa prepričan ali to velja tudi v primeru poškodbe smuči.
Je pa tvoje vprašanje na mestu. Jaz bi se namesto tebe obrnil na upravljalca smučišča. _________________ Video arhiv |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pile |
Objavljeno: Čet Jan 25, 2007 9:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 21:19 Prispevkov: 11 Kraj: mb-topolšica in še kje ( nomad)
|
js ti pa lahka iz lastnih izkušenj povem da kar se tiče zavarovan na smučiščih iz odgovornosti je tak u podnu da bl ne more bit (beri: js sm 2 leti nazaj po naletu smučarja vame pristal štiri dni v bolnici, zdrobljen nos šivane dlesni, jezik , ustnica, glava. pretres možganov.... in še bi lahka naštevu, da tega da sem po nesreči stalni 8% invalid sploh ne omenjam; in to vse zarad enga divjaka katerega redarji oz. delavci smučišča niso mogl ustavt oz mu odvzez karto)uglavnem da ne zaidem preveč, preko odvetnika mi je uspelo po "briljantnem" zavarovanju iz odgovornosti smučišča iztržit reci in piši cca 57.000 sit, seveda nezgodno zavarovan ravno tisto leto nism bil:) moja krivda pač.............. dobr to je že blo skor mal offtopic ampak vseen..............zavarovalnice so izkoriščevalske!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GOLTEZAN |
Objavljeno: Čet Jan 25, 2007 3:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Nov 2006 15:18 Prispevkov: 377 Kraj: Velenje
|
Verjamem, da si jezen ampak na tem forumu so tud otroci. Njim v čast se bi lahko malo lepše izražal. _________________ Sezona 08/09
Dolomiti 4x
Golte 34x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pile |
Objavljeno: Čet Jan 25, 2007 3:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 21:19 Prispevkov: 11 Kraj: mb-topolšica in še kje ( nomad)
|
res je prav maš, nism sploh pomislu na to, se opravičujem vsem ki sem jih z mojim besedam kakorkoli prizadel! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Čet Jan 25, 2007 8:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39 Prispevkov: 537
|
@pile ....
gleda da si ti kr fejst nasrkau ..... vsaj po tem kar si naštev ni blo malo ....  _________________ Sezona 2016/17
Serre Chevalier 6x
Cerkno 2x
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pile |
Objavljeno: Pet Jan 26, 2007 12:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
je blo kr ja, že sam podatek da kaki mesec pa pol nism zaužil druge hrane kot pa pasirano.... sicer pa kot vedno slabo se vse pozabi, in ko potegneš črto se še vedno znova rad vračam na bele stmine vendar vedno z čelado na glavi - VSEM jo toplo prporočam |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zelenec |
Objavljeno: Pet Jan 26, 2007 1:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 14:17 Prispevkov: 200
|
če se vrnemo h osnovnemu vprašanju...
Mislim, da smučišča tega rizika nimajo zavarovanega in tako od njih ne moreš pričakovati kakršne koli odškodnine... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pile |
Objavljeno: Pet Jan 26, 2007 1:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
res je, res pa je tud da bi mogli bit odgovorni za vzpostavljanje in izvajanje redararstva na progi ta do takšnih in podobnih nesreč nebi prihajalo, prav tako bi morali zagotavljati vsaj reševanje in organizacijo zdravniške službe na nekem nivoju, kar pa na nekaterih smučiščih, da ne bom posploševal, vsaj na tem smučišču ne izvajajo na nivoju |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Snegoslav |
Objavljeno: Ned Jan 28, 2007 12:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 18:03 Prispevkov: 27 Kraj: Ptuj
|
Pile, I feel sorry 4 u. Glede na tvoj opis poškodb, si lahko predstavljam kako te je nagazo. _________________ S Pozdravi! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|