Avtor |
Sporočilo
|
RSa |
Objavljeno: Pet Jan 05, 2007 5:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 17:00 Prispevkov: 3
|
Mene pa samo zanima, ce ima smucisce sankalisce, oziroma ce je kje v neposredni blizini kaksen gric, kjer se lahko sanka. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luky |
Objavljeno: Pet Jan 05, 2007 5:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31 Prispevkov: 566
|
ja glede na razmere se bos mal tezko sankov drgac ne wem a je ksn sankalisce vem da je na soric sam to ni glih zravn cerkna |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jano |
Objavljeno: Sob Jan 06, 2007 4:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2005 23:18 Prispevkov: 34 Kraj: Ljubljana
|
RSA;) Kokr jest vem je na Cerknem sankališče na vrhu, desno.. sam glede na trenutne razmere, snežne topove verjetno drugam usmerjajo! Tako da zaenkrat slabo kaže.. _________________ sLOVEnia |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Verona |
Objavljeno: Sob Jan 06, 2007 10:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Mar 2006 23:18 Prispevkov: 199 Kraj: železniki
|
Sm bla donc gor pa dvomim, da bi se dal kje sankat. Ni snega. Glede na to, da je Lom zaprt mrbit tam kje. Sam se bojim d je preveč strmo za sankat? _________________ http://www.youtube.com/watch?v=CfjGaynWrxw
Sezona 08/ 09: 2 x Mölltal, 46 x Cerkno, 1 x Kranjska Gora, 2 x Krvavec
Sezona 09/ 10: 4 x Mölltal, 3? x Cerkno, 1 x KG |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Verona |
Objavljeno: Čet Jan 11, 2007 9:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Danes je bil (do nadaljnega) zadnji obratovalni dan  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=CfjGaynWrxw
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PEK |
Objavljeno: Čet Jan 11, 2007 11:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Mar 2006 18:41 Prispevkov: 147 Kraj: Kamnik
|
Fak kej tazga, da se smucisca zapirajo sred januarja zarad pomankanja snega... za zjokat... _________________ "SHUT UP and SKI!!!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
H2o |
Objavljeno: Pet Jan 12, 2007 11:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 22:18 Prispevkov: 411
|
Verona je napisal/a: | Danes je bil (do nadaljnega) zadnji obratovalni dan  |
Ja zaenkrat se obratuje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PEK |
Objavljeno: Pet Jan 12, 2007 1:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Mar 2006 18:41 Prispevkov: 147 Kraj: Kamnik
|
Jap folk vidm gor  _________________ "SHUT UP and SKI!!!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Verona |
Objavljeno: Pet Jan 12, 2007 7:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

|
Hm... to me pa zelo presenca, ker mi je reku en zicnicar, resevalka pa se en drug k gor dost smuca. Tk da...  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=CfjGaynWrxw
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki |
Objavljeno: Čet Jan 25, 2007 9:23 am Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3669 Kraj: Maribor
|
Ste danes kaj brali Snežni telefon? Na Cerknem so prav zabavni patroni:
Citiram: | 25. 1. 2007 / 6:09 oblačno, rahlo sneži, rahlo vetrovno -7
Razmere
Do 90 cm novozapadlega južnega snega na do 30 cm nar. in komp. snega.
Obratovanje
Naprave obratujejo od 09:00 do 16:00. Obratujejo: 6-sedežnica POČIVALO, dvosedežnica GRIČ, vlečnica-krožnik DOLINA. Del naprav na smučišču ne obratuje zaradi pomanjkanja snega.
| Naj napišejo zaradi urejanja prog ali kaj podobnega, ne pa ga sr** s pomanjkanjem snega  _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lenko |
Objavljeno: Čet Jan 25, 2007 9:24 am Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3277
|
ne verjamem da je zapadlo 90 cm snega  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Čet Jan 25, 2007 10:52 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Spletna stran smučišča je še slabša. Podatka o višini snega sploh ni, le podatek o temperaturi snega, ki pa mu ni verjeti. Pred pol ure je pisalo, da ima sneg -10, zdaj pa +0,5. Ko sem vprašal na telefon, zakaj ni podatka, so mi rekli, da urejevalec strani pride v službo popoldne. Zelo prijazna uslužbenka me je hotela prevezati k direktorju, naj njemu povem, da je tak podatek koristen, ker nje ne bi poslušal. Podatek na snežnem telefonu naj bi bil ažuren, tisto so najbrž pozabili popraviti. Po slikah sodeč pa tudi jaz dvomim o količini snežnih padavin. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luky |
Objavljeno: Čet Jan 25, 2007 3:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31 Prispevkov: 566
|
sosolc je iz tistih koncev pa ga majo 80cm |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SnowiQ |
Objavljeno: Čet Jan 25, 2007 5:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Jan 2007 15:06 Prispevkov: 5
|
No dons sem bil gor in novga snega je ziher 90cm! Drugač pa nima veze kolk ga je padl, glaven da je sploh padu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sloWWWenc |
Objavljeno: Sob Jan 27, 2007 10:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2006 9:58 Prispevkov: 43
|
No...pa sem le dočakal prvo letošnjo normalno smuko. Zjutraj "popokal" hčero in njeno kolegico in gasa proti Cerknem. 2 urci iz Velenja, vendar se je splačalo, čeprav sem bil malo skeptičen zaradi morebitne gužve.
In glej ga hudiča...ko smo prispeli takoj problem kje parkirat. Na srečo sem našel parking od koder so nas veselo odvažali s kombijem. Vsaka čast...150 m do smučišča in peljejo te s kombijem. Zares pohvalno. Pa še to naj omenim....ko sem se nekje okoli 13:00 ure odpravil v avto iskat nekaj za otroke sploh ni bil noben problem me zapeljati do avta, čeprav sem bil edini. Še 1x vse pohvale.
V glavnem....prečudovit sončen dan z ugodno smuko in z zelo malo čakanja na sedežnicah. Presmučali smo vse proge, ki so bile odprte in vse so bile dokaj solidno urejene. Le v popoldanskem času so se na vseh strminah naredili kupi snega, kar pa tudi ni "čudno" glede na količino ljudi prisotnih na smučišču. Pokazalo se je tudi nekaj trave in kamenja. Naj omenim tudi, da so cel dan veselo delali topovi in žirafe, vendar na progah, ki so bile zaprte. Obratovale niso 1x dvosedežnica in 1x štirisedežnica. Po imenih me ne spraševati, ker sem bil drugič v Cerknem.
Še nekaj slikic:
     |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|