Avtor |
Sporočilo
|
Leopold |
Objavljeno: Pon Dec 25, 2006 8:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Prišel domov. Smuka dobra (trda površina, tudi na mestih ledena, nekaj kamenčkov, ponekod se je zdrsalo do tal, ponekod še manjka sneg da se zgladi grbine ampak vseeno odlično zrihtanmo, sploh glede na razmere). Ljudi kar veliko - vrst ravno ni bilo, ampak je bil pa gužva na progah, vreme pa noro lepo, občasno je kar dobro vleklo, tako da nas je še malo zeblo. Nova 6seda ni ravno dobro grela , spidštreke pa so šele postavljali .
Na koncu super smučarski dan.
agron - videl nisem nobenega urejenega parka. _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
morel |
Objavljeno: Tor Dec 26, 2006 4:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Spammer

Pridružen/-a: Pon Apr 2005 17:34 Prispevkov: 609 Kraj: Ljubljana - valda
|
tdui jest sm biu za božič gor....vreme kot šaba, sneg zelo soliden, dela velika večina zacev, edina pozitivna stran sedežnice je, da je hitra. Sedeži so za kozal grdi, greje ne nič in ko se sonce skrije okol poldveh je pošteno mrzlo.
drgač pa božična smuka ena a na skoraj praznih smučiščih  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lechaqal |
Objavljeno: Sre Dec 27, 2006 7:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 18:37 Prispevkov: 18 Kraj: Trst
|
včeraj tudi jaz sem bil na Mokrinah: sneg je bil trd, bilo je dosti snega (kakšen kamenček, ampak nič hudega), pa še sonček in ugodna temperatura...pravi raj!! še nekaj slikc
PS: prvič probam, tako da upam da se bodo slikce prilepile
Slik ni prikazalo - iz mojega albuma jih prilepiš tako, da z desno klikneš na sliko in skopiraš povezavo, ki je pod 'Lastnosti' (preko linka iz vrstice z naslovom strani ne gre).
Dobrodošel na forumu! Lp, Lux
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borgul |
Objavljeno: Sre Dec 27, 2006 10:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 16:27 Prispevkov: 53
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Sre Dec 27, 2006 11:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Sm popravu da ne bo preveč slik .
Men je štrajku fotkič, samo je blo pa isto - perfektna šajba. _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko
Nazadnje urejal/a Leopold Sre Dec 27, 2006 11:13 pm; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lux |
Objavljeno: Sre Dec 27, 2006 11:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Pet Dec 2004 0:06 Prispevkov: 516 Kraj: Mozirje
|
No pa sva bila istočasna Leopold.
Kakorkoli že - lepe slike.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lechaqal |
Objavljeno: Čet Dec 28, 2006 3:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 18:37 Prispevkov: 18 Kraj: Trst
|
Najlepša hvala Lux da si povedal kako naj prilepim gor slikce...sem probal tako kot si mi ti razložil in dela
Še eno vprašanje: a lahko gor prilepim direktno slikce iz trdega diska, brez da dam povezavo na moj-album?
Ja Borgul, je blo ful ljudi... pa ful slovencev tudi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lux |
Objavljeno: Pet Dec 29, 2006 6:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Pet Dec 2004 0:06 Prispevkov: 516 Kraj: Mozirje
|
lechaqal je napisal/a: | Še eno vprašanje: a lahko gor prilepim direktno slikce iz trdega diska, brez da dam povezavo na moj-album?
|
Slik direktno iz trdega diska na ta forum ne moreš lepiti. Lahko pa namesto mojega albuma uporabiš kateri drugi strežnik za gostovanje slik, pri katerem je 'limanje' na forum hitrejše, saj ti pokaže že link skupaj s kodo img - npr. http://www.shrani.si  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
baltic |
Objavljeno: Pet Dec 29, 2006 9:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00 Prispevkov: 641 Kraj: Kranj
|
Danes bil gor, vreme zelo lepo, proge so bile najprej vredu, malo ledene, popoldne pa bolj zdrsane ali grbinaste, na nekaterih mestih dost ledene pa tut kar nekaj kamenja je bilo. Delala večina naprav, Carnia bila žal zaprta. Čez cel dan so bile na nekaterih žičnicah vrste, na Gartenkofel skoraj cel dan razen čisto na koncu, tudi na novi šestsedi je bilo treba enkrat počakati okoli 10min pa tudi drugje se je delal dren.
prvi vtis ni bil najboljši
pogled na Trogkofel
pogled proti postajam žičnic na grebenu
pogled na progo nove šestsede in Madritsch
Visoke Ture
Gartenkofel, sonce se tu malo skrilo za oblake, drugače cel dan obsijan s soncem
pogled proti domovini
FIS proga
več slik na http://baltic.moj-album.com/album/6230175/ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juventino |
Objavljeno: Pet Jan 05, 2007 9:21 am Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Nov 2006 23:00 Prispevkov: 97
|
mi lahko kdo pove kje se v nassfeldu da sposodit smuči, ker mi gremo čez italijo, pa ne a se da tud tm nekje smuči sposodit, al samo pri millenium express
na žalost mi ta panorama njihov dela probleme tako da ne morem pogledati kje je izposojevalnica
hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Hobofob |
Objavljeno: Pet Jan 05, 2007 9:41 am Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Sob Nov 2006 20:53 Prispevkov: 107
|
Ce gres cez Pontebbo, prides v Hermagor in gres verjetno potem na Trogl parkirisce in od tam na eno ali drugo sedeznico. Smucke izposojajo v Sonnleitnu, to je priblizno 3 serpentine pred Trogl parkiriscem z italijanske strani. Tam je en kompleks, kjer je notr tud sportna trgovina, tam gotovo izposojajo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Hobofob |
Objavljeno: Ned Jan 07, 2007 1:59 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
V soboto je bilo v Mokrinah prav fino, lepo vreme, presenetljivo malo ljudi, sneg pa nadpovprecen glede na razmere. Seveda se najdejo ledene in kamnite zaplate  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
edolen1 |
Objavljeno: Ned Jan 07, 2007 8:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Nov 2006 18:38 Prispevkov: 7 Kraj: Nova Gorica
|
Hobofob je napisal/a: | Ce gres cez Pontebbo, prides v Hermagor in gres verjetno potem na Trogl parkirisce in od tam na eno ali drugo sedeznico. Smucke izposojajo v Sonnleitnu, to je priblizno 3 serpentine pred Trogl parkiriscem z italijanske strani. Tam je en kompleks, kjer je notr tud sportna trgovina, tam gotovo izposojajo. |
To si pa malo zamešal ti.. Hermagorja niti ne vidiš, če greš preko Pontebbe gor. Hermagor je namreč mestece med Tropolachom (spodnja postaja Millennium Express) in Arnoldsteinom ter avtocesto proti Beljaku.
Odcep za Sonnleitn je pa na Troglu, na levo če prideš iz Italije oziroma na desno če prideš iz Avstrije. V Sonnleitnu se pa cesta tudi konča. K večjemu si ti mislil Sonnenalpe Nassfeld, ki pa je res nekaj serpentin nad Troglom. Tam se začne 6sedežnica Madritschen. Tukaj je Intersport, ki tudi izposoja, če se ne motim.
Na Troglu se pa začneta 4sedežnici Gartnerkofel in Trogl. V Sonnleitnu se pa začne 4sedežnica Sonnleitn, ki poteka vzporedno z Millennium Express.
Če ne je pa izposoja na tretji postaji Millennium Expressa, vendar tja prideš samo iz Tropolacha preko Millennium Expressa pač.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Hobofob |
Objavljeno: Pon Jan 08, 2007 10:00 am Naslov sporočila: |
|
|

|
Predam se, res sem zamesal Posipam se s pepelom  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Pon Jan 08, 2007 3:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
Jaz sem bil tut to soboto gor ine je bilo kar vredu. Malo skal drugače pa fajn  _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|