Avtor |
Sporočilo
|
morel |
Objavljeno: Tor Dec 26, 2006 3:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Spammer

Pridružen/-a: Pon Apr 2005 17:34 Prispevkov: 609 Kraj: Ljubljana - valda
|
včeraj zjutraj sem se peljal mimo KG v Nassfeld, zunaj je bilo -3°C in vse je bilo mrtvo - niti enega topa nikjer
mene samo zanima, zakaj lahko drugje zasnežujejo tudi ponoči, v KGju pa se im zjutri ne da......pa ne rečt, da se jim ne splača, kr so meli celi dan max +1°C
sramota! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Tor Dec 26, 2006 4:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1049
|
No ja...
morel je napisal/a: | včeraj zjutraj sem se peljal mimo KG v Nassfeld, zunaj je bilo -3°C in vse je bilo mrtvo - niti enega topa nikjer
mene samo zanima, zakaj lahko drugje zasnežujejo tudi ponoči, v KGju pa se im zjutri ne da......pa ne rečt, da se jim ne splača, kr so meli celi dan max +1°C |
Razlog najbrž ni bila lenoba...
 _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SG |
Objavljeno: Tor Dec 26, 2006 4:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 13:26 Prispevkov: 10
|
morel je napisal/a: | včeraj zjutraj sem se peljal mimo KG v Nassfeld, zunaj je bilo -3°C in vse je bilo mrtvo - niti enega topa nikjer
mene samo zanima, zakaj lahko drugje zasnežujejo tudi ponoči, v KGju pa se im zjutri ne da......pa ne rečt, da se jim ne splača, kr so meli celi dan max +1°C
sramota! |
Nevem točno ampak sm slišal da imajo omejeno umetno zasneževanje ker so v Triglavskem narodnem parku |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Tor Dec 26, 2006 4:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1049
|
SG je napisal/a: | Nevem točno ampak sm slišal da imajo omejeno umetno zasneževanje ker so v Triglavskem narodnem parku |
Saj si že sam povedal, da ne veš... no vsaj malo sem se nsamejal kaj vse se naokoli govori..... Kar pa jih res omejuje so predvsem temperature... kakšna stopinja manj pa bi bila situacija drugačna. _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jani |
Objavljeno: Tor Dec 26, 2006 5:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Nov 2005 19:28 Prispevkov: 195 Kraj: Kranjska Gora
|
sramota! |
Ejga, pri +1 lahko zasnežujete samo v Ljubljani-valda. Drugače je bilo pa že zjutraj na vrhu Vitranca 1 plus tri. Bodi pa brez skrbi, da je nam v Kranjski Gori veliko bolj do tega, da se proge zasneži, kot pa vsem vam na forumu!
Svašta....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
morel |
Objavljeno: Tor Dec 26, 2006 11:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Spammer

|
nevem kdaj si biu na vrhu Vitranca 1....jest sm biu v dolini ob 7.35 in je bla zunaj temperatura -6°C pa je vse stalo celo nek ratrak sred Kekca....
temu bi jest reku svašta  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jani |
Objavljeno: Sre Dec 27, 2006 11:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Nov 2005 19:28 Prispevkov: 195 Kraj: Kranjska Gora
|
Če bo šlo tako naprej se bojim, da boš v naslednjem postu napisal, da je bilo -9...
Je pa letos res veliko težav z inverzijo. Danes zjutraj je bilo na 800 metrih -6,5, na 1100 metrih pa -1,5, pa naj tebi kaže tud -12 zaradi mene..
Drugače pa verjemi, da se izkoristi vsaka minuta mraza. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
morel |
Objavljeno: Sre Dec 27, 2006 4:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Spammer

|
rad bi verjel ampak žal ne...pa dost o tem
na RTVSLO srani piše, da bodo danes ponoči zasnežili podkorenski Poligom  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kiki2 |
Objavljeno: Sre Dec 27, 2006 5:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2006 17:18 Prispevkov: 33 Kraj: Posavje
|
Mi smo se danes vrnili z Kranjske Gore, kejr smo preživeli 4 lepe dni. Moram reči, da se zelo trudijo z umetnim zasneževanjem in poskušajo zasnežiti čim več prog da jih odprejo. Zasnežujejo celo noč. Prvi dan ko smo prišli je delala le vlečnica Mojca 2, naslednji dan so odprli štirisedežnico Dolenčev rut, nato še Mojca 1. Mislim da bo kmalu tudi odprta vlečnica Rožle. _________________ Jupi, komaj čakam smučanje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
baltic |
Objavljeno: Čet Dec 28, 2006 7:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00 Prispevkov: 641 Kraj: Kranj
|
Jaz sm dons biu pa dela samo Dolenčev Rut in otroške vlečnice, pa dost drena je blo, je blo treba kr počakat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
morel |
Objavljeno: Pet Dec 29, 2006 7:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Spammer

|
aja? na webcamu je zgledal da dela tut Vitranc I, tut na snežnem telefonu tko piše  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
baltic |
Objavljeno: Pet Dec 29, 2006 8:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00 Prispevkov: 641 Kraj: Kranj
|
no dons je že delov, včer še ne, so sam poskusno vozili. Sm šu v Nassfeld dons pa sm vidu ko se folk voz na žičnci  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucifer |
Objavljeno: Tor Jan 02, 2007 4:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 12:27 Prispevkov: 343 Kraj: Planina pad Golico
|
V kranjski živa katastrofa sploh ni za ..........čist vseen, če vse ustavjo
Zdej ka sem pa dam pršu pa vidm da jim niti kamere ne delajo verjetno zaradi tehničnih težav predvsem z snegom
Barabe!
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
whistler |
Objavljeno: Čet Jan 04, 2007 7:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09 Prispevkov: 612
|
Mi lahko kdo razloži tole svetlobo na poligonu včeraj okoli pol devete zvečer? Da pripravljajo za lisičko vem, samo kolikor jaz vem na poligonu ni razsvetljave.
Pa še to. Baje naj bi na smučišče s traktorji vozili sneg iz Tamarja. _________________ Forum namenjen izključno žičnicam: www.zicnice.mojforum.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucifer |
Objavljeno: Čet Jan 04, 2007 8:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 12:27 Prispevkov: 343 Kraj: Planina pad Golico
|
to je razsvetljava ki se uporablja za pripravo poligona pred tekmami! |