Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Turracher Höhe

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, ... 16, 17, 18  Naslednja
 Turracher Höhe « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Mare
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 18, 2006 11:35 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 19:47
Kraj: Mislinja

V soboto sem šel gor. Vreme sicer idealno, proga na Kornockbahn pa kar zdelana. Ob 11h je bilo že precej kucljev, ledenih plošč, ponekod pa tudi nekaj kamenja in trave. Dvakrat sem kar pošteno podrgnil z novimi dilami. Malo gužve je bilo do 13h, potem pa nič več.

Spodnja postaja Kornockbahn-a. Kot sem omenil, gužva do 13h, potem se je izpraznilo. Na smučišču pa je še vedno bilo precej slovenskih udeležencev tečaja za učitelje smučanja. Mislim, da so imeli ta dan tudi izpit, ker sem videl par članov komisije.

Kornockbahn...

Pogledat sem šel tudi na Turrachbahn. Zasnežena je FIS proga, sicer je precej ledena, a vendar odlična. Ravno tam mi je žal zmanjkalo baterij v fotoaparatu.

Lp, Mare

Nazadnje urejal/a Mare Čet Dec 28, 2006 10:06 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
snow boy
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 18, 2006 3:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 15:47

jaz sem bil včeraj tam pa se je smučal naj naj.
lepo vreme. Nove smučke od elana so mel za test.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Matic
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 18, 2006 6:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15

Citiram:
Na smučišču pa je še vedno bilo precej slovenskih udeležencev tečaja za učitelje smučanja. Mislim, da so imeli ta dan tudi izpit, ker sem videl par članov komisije.

Predsezonski ISIA seminar je bil. Super slikice!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Atomic
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 23, 2006 9:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Obvlada dile
Obvlada dile

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 17:58

Danes bil gor. Vreme super cel dan proge odlične zdržale do konca. Bilo je tudi testiranje Elanovih smuči. Več kot 50% Slovensko govorečih ljudi. Najbolj brezvezna invensticija pa se mi zdi nova kombinirana gondola in sedežnica, ki je dolga zgolj 690m.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tomi
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 23, 2006 10:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:18
Kraj: Jesenice

Ali je bilo kaj gužve?
Kakšne pa so nove proge?
Nazaj na vrh
MajaM
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 23, 2006 11:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smučarka
Smučarka

Pridružen/-a: Sob Maj 2005 13:17
Kraj: Gorenjska

Živjo!

danes bila gor... vreme odlično, brez oblačka... okrog opoldneva je bilo kar vroče, potem pa se je shladilo... v glavnem proge so kar super... ne morem pa rečt katere so nove, ker sem bila zdej prvič tu...

elan... fajn zadeva, da sprobaš smučke... čeprav sama sem s svojimi SL kar zadovoljna in jih ne nameravam menjati

v glavnem mal več snega ne bi škodilo...ampak lepo vreme tudi kakšen kamenček na progi odtehta

končno na snegu, majam
Nazaj na vrh
kotulc
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 23, 2006 11:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 13:46

kaj pa glede gužve, je treba kaj čakati?
Nazaj na vrh
Atomic
PrispevekObjavljeno: Ned Dec 24, 2006 10:59 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Obvlada dile
Obvlada dile

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 17:58

Skor nč ni blo treba čakat. Samo na Kornockbahnu kakšna minutka.
Nazaj na vrh
agron
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 25, 2006 3:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Okt 2006 16:14

a je mogoče kdo opazil kakšen snowboard park gor?
Nazaj na vrh
dedi
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 27, 2006 6:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 20:42
Kraj: Ljubljana

V torke na Turracher Hohe:
Veliko preveč ljudi in jasno premalo snega, prehitro se vse zdrsa in se pokaže kamenje in zemlja. Nova "PANORAMBAHN" zelo zanimiva kombinacija sedežnice in gondole skupaj. Drugače pa vse v prijetnem in prijaznem vzdušju, da ti odpre usta. Vsakemu vzamejo smuči iz rok in jih danjo v predale pri gondoli, enako tudi pri izstopu "Batlerji" na smučišču delijo bonbone, lizike, sladoled, šampanjec, vitergine.... Finale vsega pa se je zgodil ob prihodu na parkirišče, kjer smo za zataknjene brisalce dobili sporočilo v katerem so se nam zahvalili za obisk na Turracherju in nam v zahvalo očistili vetrobransko steklo.

Nazaj na vrh
TheCjen
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 27, 2006 6:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 15:55
Kraj: Gorenjska

Lepe slikce, bi bilo pa fino, ce bi jih pomanjsal. Drugace pa kakor si napisal, znajo delati z turisti. Kaj podobnega bi se lahko spomnili tudi Slovenski zicnicarji.

Lp. TheCjen
Nazaj na vrh
MORIS
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 27, 2006 6:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 19:16

kaj pa nova 6 seda a že dela. prejšnji teden še ni. Lp
Nazaj na vrh
borgul
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 27, 2006 7:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 16:27

Bil danes gor! Na kornocku dosti ljudi, drugje je bilo za počakat do minute! Sneg dober, popoldan se pojavijo kamni!
Delajo pa čisto vse naprave, tudi nova 6-seda.
Nazaj na vrh
tomi
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 28, 2006 12:07 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:18
Kraj: Jesenice

Na Turrachu res znajo delati s turisti, za moje pojme še preveč. Raje bi imel umazane šipe, bil brez jabolk in šampanjca, a zato hitreje prišel na žičnico in smučal po progah, ki ne bi bile tako zdelane zaradi množic smučarjev. Tako je bilo še dve leti nazaj, letos pa očitno tudi dve novi napravi ne bosta izboljšali stanja. Kombinirana žičnica je zanimiva, a ima preozko progo. Škoda pa je, da je niso malo zamaknili in podaljšali do vrha hriba.
Nazaj na vrh
palcek
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 29, 2006 1:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Feb 2006 20:48

včeraj sem bil gor in je bilo res super,brez kamenja gužve skoran ni bilo-na 2 postajah je bila,res je bilo super
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, ... 16, 17, 18  Naslednja Stran 2 od 18

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Turracher Höhe
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net