Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Kanin - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Naslednja
 Kanin - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
StaleY
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 14, 2006 10:42 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 18:08
Kraj: Ravne

16.12.2006 OTVORITEV SEZONE
V soboto, 16.12.2006 bomo odprli smučarsko sezono na Kaninu. Obratovale bodo naslednje naprave: 4-sedežnica Prevala, 2-sedežnica Graben in vlečnica Podi. Ker ne bodo obratovale vse naprave, smo do 22.12.2006 znižali cene vozovnic.

To so zelo kratke proge? Se sploh splača it smučat? Imamo namreč rezerviran apartma naslednji teden, pa razmišljamo da sploh ne bi šli. :S bemti pa vreme
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 14, 2006 3:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Če bi smučal zato, da se splača, bi že zdavnaj nehal. Jaz bi na tvojem mestu šel vseeno, ampak bi počel še kaj drugega kot samo smučal.
Nazaj na vrh
StaleY
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 14, 2006 3:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja no, itak ne grem SAMO zaradi smučanja... A vseno me zanima, če se potem sploh splača kupit toliko kart vnaprej, ali se bom pač že po 2 dneh naveličal 3 progic. (ok, to vem da je subjektivno, a ravno zaradi tega me zanima kako so kaj te proge, so kul za vozit?)
Nazaj na vrh
angur
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 16, 2006 12:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Sep 2005 8:54
Kraj: gorica

Ni fora v tem al se je kul za vozit,nego je fora u tem da se boš vrjetno smučou po kamnju.
Nazaj na vrh
StaleY
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 16, 2006 1:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vsi govorite v nekih prispodobah. Mi bi lahko kdo konkretno odgovoril kako je s progami na Kaninu?Še nikoli namreč nisem bil tam. Še posebej danes kdo, ki se bo zgoraj smučal

Sicer pa mi je na ATC Kanin dejala da imajo urejene vse proge, le da na nekatere smučarjev nočejo spuščati zaradi inverzije ter bojazni da bi zaradi zmehčanega snega "zjebali progo" glede na to da je tako malo snega. Se pa nadejam kar nekaj snega v roku 2 dneh .
Nazaj na vrh
cellist
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 16, 2006 9:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uči se sankat
Uči se sankat

Pridružen/-a: Čet Mar 2006 9:32
Kraj: Domžale

Proge so bile lepo urejene danes, večina naprav je delala, kamnov ni bilo, so pa žičnice predčasno ustavili zaradi molnega vetra.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
nubes
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 25, 2006 10:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 22:56

Kdo kaj ve kakšne so proge zadnje dni?
Nazaj na vrh
Pr0ph3t
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 26, 2006 4:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 18:37

Jaz sem bil v soboto gor, pa so bile proge kar fanj urejene. Motila me je edino proga skripi, ki je bila ob prihodu do 3- sedežnice čudno steptana. Kocke ledu, tako, da je bil kar problem smučat.
Proti poldne se je otoplilo in sneg se je zmehčal, tako, da se je pokazalo tudi kamenje. Ostali deli proge so bli odlični.
Boljšega vremena pa itak ne bi mogel zadet

Skratka odličen dan je bil
Nazaj na vrh
nubes
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 27, 2006 2:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 22:56

Včeraj smo šli na Kanin in je bilo super, moteče je le kamenje ponekod po progi.
Nazaj na vrh
miroko
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 28, 2006 8:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:32

Ali kdo ve , če imajo na kaninu urne karte ali samo dopoldanske in kakšna je cena?
Nazaj na vrh
bole
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 28, 2006 9:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Dec 2004 15:01
Kraj: Maribor

Nevem, sam ostali infoti so tle http://kanin.si/?lng=slo&cont=ski#cenik
Nazaj na vrh
bole
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 30, 2006 9:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Dec 2004 15:01
Kraj: Maribor

Mhm, sicer ne spada pod aktualne informacije, sam nove teme se mi pa ne da odpirat

Torej, danes, 30.12.06 sem bil na Kaninu (in še pol Slovenije zravn!). Slikce:

Pobeg iz megle

Khm, VRSTA?!?

Prevala

Prevala nižje

Pogled na Nevejsko sedlo. Mimogrede, nekateri so cel dan so pešačli na Kanin!

Eni so se lepo sončli

Pove to dovolj kolko ljudi je blo?

No pa še par besed. Zjutraj so bile proge zelo uredu, čez dan so povsod nastajali kupi, ampak ne veliki ker ni snega. Popoldne so se na Skripi pokazali kamni tako da sm si poprasku smučke Ljudi je blo obupno preveč, Na Skripi se je čakalo od 5 do 10 min, na Grabenu pa 5. Zanimivo je da pri spodnji postaji Skripi snega ni NIČ, razn na progi. Zraven je kakih 5 cm! Tisti del proge, ki je na novo je zelo dobro narejen, in dobrodošel, ker se izogneš ožini pod umesno postajo, in še kamnov ni tam. In nekam ogromno je bilo angležko govorečih.
Nazaj na vrh
boro
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 17, 2007 11:40 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 12:08

Lep pozdrav. Jutri 18.01.2007 imam plan it na Kanin smučat. Ima mogoče kdo sveže informacije kakšno je stanje gor?? Slišal sem precej o kamenju...

PS: upam, da bo do večera kakšen odgovor. Hvala.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Leopold
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 17, 2007 12:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Jutri je napovedan veter - okoli 30-40km/h, samo pomoje nebo kakšne hude krize.
baltic
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 20, 2007 9:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00
Kraj: Kranj

Danes sem bil na Kaninu, vreme je bilo oblačno in vetrovno, izgledalo je malo turobno, popoldne po 2 uri se je počasi zjasnilo. Obratovale so sedežnice Prevala, Veliki graben, Skripi do vmesne postaje in vlečnica Podi. Proga kar vredu, sicer je bilo nekaj kamenčkov po progah a ni bilo krize, se je dalo izognit,le na nekaterih mestih je bilokar "peščeno", malo več jih je bilo popoldne, skale pa niso gledale ven, edino na enem mestu pred vstopom na sedo Skripi je blo neki večjega pod snegom ampak ni blo hujšega, čeprav sem malo uničil smuči, nekje sem moral priletet na kakšen večji kamen pa še kup manjših raz. Sneg je bil dober, malo mehak ampak ni bilo krize . Temperatura je bila +.
Priporočam kamnožerke, če jih mate (jaz mam samo ene smuči )ker tadobrih smuč je vseen škoda.
Morm pa rečt, da sm biu pozitivno presenečen, glede na situacijo z drugih smučišč je bilo odlično, zelo se trudijo, bolj kamnita mesta so označena, in upam si trdit da če bi mel zasneževanje v Sloveniji ter bližnji okolici razen Molltala zdaj nebi imeli konkurence.

In ker poročilo brez slik ni zanimivo, jih nekaj prilagam
NEKATERE SLIKE SO TAKO TEMNE KER JE FOTOAPARAT NEKI ZAJE.BAVOU

bolj kamnita mesta so bila označena

pogled na Prestreljniške pode po prihodu

proga Prevala

ravnina pred vstopom na sedežnico Prevala je bila kamnita

pogled na Sella Neveo

zgornja postaja gondole

WTF!!!? SMREKCA SREDI PRESTRELJNIŠKIH PODOV, POD POSTAJO PODI???

smrekca pozoomano, nisem pa šel ugotavljat a je naravna a umetna

Prestreljniško okno

proga Veliki graben

proga Skripi

zanimivo nebo v "sendvič" obliki

po razjasnitvi je vseskupaj izgledalo lepše

pogled v osrčje Julijskih alp

zadnji pogled proti jugu pred odhodom

ko smučarji odidejo s prog, tja pridejo ratrakeristi

pa še 2 zanimivosti
- obnavljajo parkirišče pri gondoli
-Vršič je odprt in skoraj brez snega
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Naslednja Stran 5 od 41

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Kanin - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net