|
 |
|
Je kje kaka punca, ki rada smuča? |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
Alyscha |
Objavljeno: Sob Sep 02, 2006 8:53 am Naslov sporočila: Je kje kaka punca, ki rada smuča? |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Sep 2006 8:51 Prispevkov: 1
|
Ne vem ali imam samo jaz to smolo al ženske nasplošno ne smučajo tolk... V glavnem kolegice smučajo tak cca enkrat na leto, jaz pa bi rada večkrat, zato iščem kako dekle, ki je podobnega mnenja
Javi se mi na ZS
Sem pa iz Lj  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Verona |
Objavljeno: Sob Sep 02, 2006 11:33 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Mar 2006 23:18 Prispevkov: 199 Kraj: železniki
|
Jst rada smucam, JST!!!
Se popolnoma strinjam s tabo, d je enkrat na let cist premau it smucat.
No, to se verjetn vsi tuki gor strinjamo  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=CfjGaynWrxw
Sezona 08/ 09: 2 x Mölltal, 46 x Cerkno, 1 x Kranjska Gora, 2 x Krvavec
Sezona 09/ 10: 4 x Mölltal, 3? x Cerkno, 1 x KG |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gaj |
Objavljeno: Sob Sep 02, 2006 11:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45 Prispevkov: 589 Kraj: Ljubljana - Center
|
Jaz poznam vsaj dva ki sta recimo pol tok zagrizene kot jaz, sepravi ene 2 smucasrska tedna na leto, mogoce tri  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lan__ |
Objavljeno: Sob Nov 25, 2006 10:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uči se PLUŽIT

Pridružen/-a: Čet Jan 2005 21:48 Prispevkov: 144 Kraj: Maribor
|
Zagrizeni za smučanje so po moje čisto vsi, ki se ukvarjajo z smučarijo, vendar danes sploh ni več pomembno če si zagrizen ali ne, ampak se suče vse še samo okoli tega ali imaš sploh čas da greš, po večini vsi delajo, in potem ko že imaš čas, rabiš že skoraj glavni dobitek na lotu, da sploh lahko greš kam smučat!
Cene kart v SLO so nerazumno drage. Če se zdaj najde kdo, ki bo prišel, ja saj v tujini je pa ista cena, ponekod še celo dražje. Res je. Če gledamo samo na CENO karte. Kaj pa potem ko pogledamo kaj ti za to CENO karte nudijo? Še je kdo ki je mnenja da so dražje?
Za skoraj isto ceno dobiš veliko veliko več, da o napravah ne izgubljamo besed, so na nivoju in tudi non stop kaj novega dodajajo (tukaj seveda splošno govorjeno, stroški posodabljanja so vedno največji problem).
Poleg tega imajo v avstriji tudi sezonske karte, ki pokrivajo več smučišč skupaj (podobna naši SSV-karti, za tiste ki ne veste kaj to je, to je vseslovenska smučarska karta, ki vključuje vsa GIZ partnerska smučišča), ki jo lahko vsa javnost kupi, za razliko od nas, kjer je ta karta na voljo samo registriranim tekmovalcem, trenerjem in DEMO teamu. Od naslednjega leta dalje, bo na voljo tudi učiteljem smučanja. Lani je že bila, vendar so letos zmanjšali število kart, zaradi prehoda na enotni sistem (v sloveniji sta dva, RIKOM in pa SKIDATA) in lažjega odpravljanja morebitnih napak.
Čeprav tudi na Pohorju razlagajo da imaš v karti 3 smučišča vključena, samo naj mi nekdo razloži kdo bo v enem dnevu smučal v Kranjski gori in na Mariborskem/Areškem pohorju. Če bi bila 5m narazen juhuhu takoj:) _________________ Me, myself and I. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dverbnik |
Objavljeno: Ned Dec 03, 2006 9:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Serviser

Pridružen/-a: Sre Avg 2005 18:40 Prispevkov: 335
|
U kok je lepo vidt oz. slišat dekle ki tud komunicira o smučanju _________________ 041/311769 Dare |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|