Avtor |
Sporočilo
|
marko |
Objavljeno: Tor Okt 03, 2006 3:47 pm Naslov sporočila: Kam v Val di Fasso? |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Letos grem po spletu okoliščin za počitnice v Val di Fasso (to je eno od smučišč Selle Ronde), vse je drago kot hudič. Če kdo ve za kakšne ugodne apartmaje naj mi javi. Kakšen Campitelo, Canazei ali tudi malo dlje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nikec |
Objavljeno: Pon Okt 16, 2006 8:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Okt 2006 20:08 Prispevkov: 1
|
Mi gremo v Campitello, imajo zelo zrihtane apartmaje za 4 in 6 oseb.
http://www.interchalet.com
vpiši CPL392 za iskanje in imaš podrobne opise apartmajev in cene. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tomaž |
Objavljeno: Tor Okt 17, 2006 10:42 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Okt 2005 9:54 Prispevkov: 221 Kraj: moste
|
nikec je napisal/a: | Mi gremo v Campitello, imajo zelo zrihtane apartmaje za 4 in 6 oseb.
http://www.interchalet.com
vpiši CPL392 za iskanje in imaš podrobne opise apartmajev in cene. |
Ta Interchelet ma res ugodne cene,vendar moraš ponudbo pregledati do konca.Tam ugotoviš,da je še kar nekaj doplačil na samem kraju lastniku.Sicer pa Globtour sodeluje z njimi,pa jih kontaktiraj:sploh ne računajo provizije!!  _________________ ,Sezona 2010/11, 6 dni na snegu!!Dolomiti so res zakon! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Tor Okt 17, 2006 3:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

|
Dobre cene, velja si zapomniti, hvala. Jaz sem medtem vplačal Canazei, 100 m od gondole v najdražjem terminu za 650?. Me kar malo skrbi, kakšna luknja bo to, glede na to, da Kompas aprtmaje v isti hiši prodaja vsaj 300? dražje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Sre Nov 22, 2006 4:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

|
Še ena prošnja. Če kdo ve, po kateri poti je najbolje iti v Canazei in koliko časa traja vožnja. Jaz sem poskusil z različnimi routeplanerji, pa mi vsak ponuja drugačno rešitev. Razen Michelina, ki me vodi čez Avstrijo in Cortino (če izberem avtoceste pa kar čez Munchen!) in enega, ki me pelje čez Videm, vsi predlagajo pot čez Beluno, potem so pa 4 glavne smeri: čez Forno di Zoldo, Aggido, čez Alleghe ali čez Cortino, pa še nekaj variant. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jano |
Objavljeno: Sre Nov 22, 2006 10:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2005 23:18 Prispevkov: 34 Kraj: Ljubljana
|
Čez Belluno ti je vrjetn res najbolš! Maš skos avtocesto, pol pa lepo cesto naprej.. _________________ sLOVEnia |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|