Avtor |
Sporočilo
|
dolenc |
Objavljeno: Ned Nov 05, 2006 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
fora da gradijo šele sedaj je tudi in predvsem to, da sta delni lastnici tudi občini. in ker sta morali vse potrditi pa pride do zamud, ker so eni proti pa to.
tako da ni to toliko od lastnikov kot od občin in podobno.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
finch |
Objavljeno: Tor Nov 07, 2006 11:29 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Nov 2006 10:32 Prispevkov: 6
|
Verona je napisal/a: | Hm...nekej se govori d mamo v vrli RS en tak zakon, da mora sedeznica preden spustijo ljudi gor laufat 3 mesece v prazno?!?
Sicer je mau divje, da bi blo res, sam... to pomen d letos nau nc?
PS: pa brez zamere, ce ste o tem ze kdaj razpredal, ker nimam cajta vseh postov prebrat... |
Hehe Ni ravno tri mesece no. tak podatek je povsem napačen. Mislim, da je en teden al nekaj takšnega Ne vem pač točno.
....
@morel... Vitranc je bil postavljen z vsemi dokumenti in dovoljenji. Potem pa razmisli.. v 4 mesecih sprojektirana in postavljena žičnica Vitranc 1
lp s.
post sem malce poeditiral... Prijetno smuko 
Nazadnje urejal/a finch Sre Nov 08, 2006 1:25 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Tor Nov 07, 2006 2:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Finch imaš kakšne slike kako bo zadeva zgledala?  _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
šubic |
Objavljeno: Tor Nov 07, 2006 10:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Nov 2006 16:14 Prispevkov: 31
|
evo sm nov uporabnik tega foruma!sem doma zlo bliz starega vrha pa sem šel par dni nazaj mal pogledat kako kej napredujejo pa sem upazu da majo še veliko dela naredu sem še par slik
Urejal Lux |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
morel |
Objavljeno: Sre Nov 08, 2006 12:35 am Naslov sporočila: |
|
|
 Spammer

Pridružen/-a: Pon Apr 2005 17:34 Prispevkov: 609 Kraj: Ljubljana - valda
|
dobrodošel....lepe slike
super, da si am doma....se lahko nadejamo svežih slik o poteku del  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
finch |
Objavljeno: Sre Nov 08, 2006 11:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

|
@Leopold ... žal imam preveč dela z ostalimi projekti, da bi lahko vsak dan gor občudoval, kako zagreto delajo
Mogoče bomo pa v sredini decembra že smučali na Starem vrhu
s.
Nazadnje urejal/a finch Sre Nov 08, 2006 1:31 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Sre Nov 08, 2006 11:17 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Sem mislil računalniške slike projekta. Če seveda imaš kaj.
Šubic lepe slike, vidim da so zadnjo strmino že lepo zravnal. _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
STC STARI VRH |
Objavljeno: Sre Nov 08, 2006 12:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Jul 2006 21:00 Prispevkov: 9
|
finch
Če ste bil opleten pri projektu ste sigurno soudeležen zaradi zamude, tako da ne krivite investitorja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
finch |
Objavljeno: Sre Nov 08, 2006 1:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

|
Ah vem... bom popravil post. Tako ali tako se vsak trudi po najboljših močeh, da je konec koncev brezveze kogarkoli obtoževat
my bad... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dalojee kooš |
Objavljeno: Pet Nov 10, 2006 12:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Sep 2005 13:09 Prispevkov: 457
|
JEst bi stari vrh obtošu sam glede dolžine sede. To da niso potegnil tistih par metrov do vrha (1210m) je totalna neumnost. Pa še ogrevane stole ma pa newm kaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Pet Nov 10, 2006 3:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Pomoje se motiš dalooje, saj če bi potegnili do vrha, bi bila proga za začetnike ki se grejo smučat na kopo se daljša in zahtevnejša. potem pa pomisli kako bi spravljal otroka ki ne zna smučat z vrha dol.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Pet Nov 10, 2006 3:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Včeraj sem bil na zgornji pa na spodnji postaji pa sem mal pofotkal.
Zgoraj je že pokrita postaja, spodaj še betonirajo. Z dilami so prekrili tisti kanal po sredini pa zdej še glihajo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mlavta1 |
Objavljeno: Pet Nov 10, 2006 3:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smučarski vaditelj

Pridružen/-a: Tor Okt 2005 21:30 Prispevkov: 369
|
dalojee kooš je napisal/a: | JEst bi stari vrh obtošu sam glede dolžine sede. To da niso potegnil tistih par metrov do vrha (1210m) je totalna neumnost in sam debil v slo se lohk kkšno tako neumnost spomn. Sej se grdo bere pa sliš sam direktno sm napisu tko kt je, butci pač. Pomojm bi jih blo treba k Ruglu poslt, da bi jih očloveču. Pa še ogrevane stole ma pa newm kaj. |
Jaz sem tudi na začetku tako menil. Pa se mi zdi da so prav naredili. Kot je že Dolenc povedal naj bi biu ta razlog glavni (tako sem slišal,..) in bi res bila malo kruta spravljat tamale iz tam gor,... To je problem za tiste ki pridejo iz Seuške doline, kjer morajo iti na sedežnico. Mi ki prihajamo iz druge strani smo tako ali tako na Kopi že na začetku. Jaz osebno si skoraj ne predstavljam da bi moral skupino otrok ki še ne znajo smučati prepeljati iz Seuške doline na Kopo ali na Baby lift. Ker ti ne preostane drugega kot da enega za drugim vzameš v naročje ali pa vsem smuče neseš,...
Potem se mi pa še to dobro zdi da bo tisti klanec tam še zmerom dokaj frej, ker se da po tistem smučati samo s sidre,...
Nekako tko. Lep pozdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
morel |
Objavljeno: Pet Nov 10, 2006 6:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Spammer

Pridružen/-a: Pon Apr 2005 17:34 Prispevkov: 609 Kraj: Ljubljana - valda
|
kr lepo napredujejo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dalojee kooš |
Objavljeno: Pet Nov 10, 2006 10:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Sep 2005 13:09 Prispevkov: 457
|
No, no sej to je res moje subjektivno mnenje, pravtako ma vsak od vs svoj mnenje in tut vodstvo ma svoj subjektiven mnenje. Kljub temu bi se dal narest do vrha z eno al pa mogoč celo dvema (to vrjetn ni preveč pametn) vmesnima postajama, ki bi ble na pametnih koncih pa bi bil volk sit in koza cela. Vse se da če se hoče sam je treba met željo tko da najdš tut pot. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|