|
Drugi forumi |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
matiček |
Objavljeno: Sre Avg 02, 2006 12:27 pm Naslov sporočila: Drugi forumi |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Jun 2006 16:48 Prispevkov: 499 Kraj: Ljubljana
|
Tukaj lahko navedete seznam ostalih forumov (ni nujno, da je vsebina o smučiščih), ki se vam zdijo dobri in bi priporočili ogled. _________________ Letos smučal: 1x Stari Vrh, 1x Kranjska gora, 3x Soriška Planina, 1x Kope |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Valjhun |
Objavljeno: Sre Avg 02, 2006 9:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 14:47 Prispevkov: 164
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matiček |
Objavljeno: Sre Avg 09, 2006 11:16 am Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matiček |
Objavljeno: Sre Avg 09, 2006 4:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

|
Aja, pa še to. www.skie.mojforum.si vabimo vse, ki imate kaj pojma o smučiščih (to imate najbrž vsi), da se nam pridružite. Trenutno nas je sam 5 gor pa če bi koga zanimal....  _________________ Letos smučal: 1x Stari Vrh, 1x Kranjska gora, 3x Soriška Planina, 1x Kope |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lenko |
Objavljeno: Pet Avg 11, 2006 3:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3277
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Hoki |
Objavljeno: Ned Sep 10, 2006 9:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Jul 2006 13:51 Prispevkov: 100 Kraj: Maribor Vijolčni
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gaj |
Objavljeno: Ned Sep 10, 2006 9:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45 Prispevkov: 589 Kraj: Ljubljana - Center
|
Se ti nezdi da je dovolj ce je enkrat napisano?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smuciscar |
Objavljeno: Ned Sep 10, 2006 10:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 16:44 Prispevkov: 778
|
Kao da se vidi . |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Hoki |
Objavljeno: Sre Sep 27, 2006 8:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Jul 2006 13:51 Prispevkov: 100 Kraj: Maribor Vijolčni
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
FAAC |
Objavljeno: Ned Nov 26, 2006 11:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 23:21 Prispevkov: 128 Kraj: Ljubljana
|
Ker sem bl frišn, me zanima kakšna je relacija do SKIE. Po pregledu omenjenega foruma sem zaznal neznosno rivalstvo in neverjetno podobno zgradbo, vključno s temami.
Predvidevam, da je nekaj nezadovoljnih članov ustanovilo svoj forum, glede na razmeroma majhno število registriranih uporabnikov, pa se mi zdi tako drobljenje noro.
no, pa naj mi kdo pove za kaj gre. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smuciscar |
Objavljeno: Ned Nov 26, 2006 11:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 16:44 Prispevkov: 778
|
Še sam ne znam povedati, v čem je fora ... pač imajo svoje veselje .
Ma sej me ne moti, edino, ko so mi ukradli ene slike, takrat pa ...
kaj moraš, to se vedno dogaja, da drug drugemu nekaj krade. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cellist |
Objavljeno: Pon Nov 27, 2006 3:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uči se sankat

Pridružen/-a: Čet Mar 2006 9:32 Prispevkov: 63 Kraj: Domžale
|
FAAC je napisal/a: | Ker sem bl frišn, me zanima kakšna je relacija do SKIE. Po pregledu omenjenega foruma sem zaznal neznosno rivalstvo in neverjetno podobno zgradbo, vključno s temami.
Predvidevam, da je nekaj nezadovoljnih članov ustanovilo svoj forum, glede na razmeroma majhno število registriranih uporabnikov, pa se mi zdi tako drobljenje noro.
no, pa naj mi kdo pove za kaj gre. |
1) jaz rivalstva ne vidim, pa sem na forumu skoraj pol leta, rabim malo bolj specifičen primer
2) zgradba je podobna samo pri " o forumu" in "tujini", drugje smo forum razčlenili na manjše grupe, da je bolj pregledno in NISMO neposredno kopirali tega foruma, ta je bil samo kot zgled, meni se zdi naša zgradba boljša.
3)Hoki in lenko lahko povesta, zakaj je forum nastal, jaz pa sem se prijavil gor zaradi tega, ker je forum zgledal na prvi pogled bolj prijazen uporabniku, vključno z userji
4) za smučišča.net je 29 userjev malo, za nas pa ne. Nas je nekaj, ki redno pišemo, in to je boljše, kot gora userjev, od katerih jih redno piše desetina ali manj.
Citiram: | Ma sej me ne moti, edino, ko so mi ukradli ene slike, takrat pa ...
kaj moraš, to se vedno dogaja, da drug drugemu nekaj krade. |
Slik praviloma ne krademo, samo za določene konce smo si jih sposodili, ker nikjer ne piše, da se ne sme, vsaj jaz še nisem tega zasledil. Drugače pa slike pobiramo iz drugih in lastnih virov.
Pač smo malo drugačen forum v razvoju, če komu ni všeč, naj pove na naš forum, kaj je narobe. Trenutno je vse v redu in prav.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Pon Nov 27, 2006 3:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2897 Kraj: Ljubljana
|
Jaz bi rekel, da je glavna razlika med forumoma v tem, da tam pišejo v glavnem eni mladci o stvareh, katerih ne poznajo dobro, pa so nekje nekaj na približno prebrali. Naprimer opisujejo smučišče, na katerem sploh še niso bili itd. Cellist je npr. napisal, da se je na Kronplatzu pri gradnji iz neznanega razloga podrla postaja, šlo pa je seveda za dobro znani plaz.
Če sem prav videl, naj bi za sodelovanje na tistem forumu celo plačeval nekakšno članarino. To je pa že prav smešno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cellist |
Objavljeno: Pon Nov 27, 2006 3:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uči se sankat

Pridružen/-a: Čet Mar 2006 9:32 Prispevkov: 63 Kraj: Domžale
|
marko je napisal/a: | Jaz bi rekel, da je glavna razlika med forumoma v tem, da tam pišejo v glavnem eni mladci o stvareh, katerih ne poznajo dobro, pa so nekje nekaj na približno prebrali. Naprimer opisujejo smučišče, na katerem sploh še niso bili itd. Cellist je npr. napisal, da se je na Kronplatzu pri gradnji iz neznanega razloga podrla postaja, šlo pa je seveda za dobro znani plaz.
Če sem prav videl, naj bi za sodelovanje na tistem forumu celo plačeval nekakšno članarino. To je pa že prav smešno. |
Na kronplatzu sem bil že okoli 5× npr. Kjer sem jaz dobil vir od kronplatza, ni nič pisalo o kakšnem plazu. In sem napisal iz neznanega razloga.
O stvareh, ki jih ne poznate dobro, piše tudi večina foruma smučišča.net (tisti, ki sploh pišejo).
O članarini pa ne vem, kera potepuška mačka je na konici repa to prnesla. Članarine NI.
In plaz NI dobro znan, ker nikjer ne piše. Če bi kakšen pametnjakovič iz tukaj to napisal, kar sem jaz, bi bilo seveda vse v redu, ane=?
Zarad mene me lahk tut dol vržete, ker sm na LEPŠEM.
skie zakon.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
whistler |
Objavljeno: Pon Nov 27, 2006 3:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09 Prispevkov: 612
|
...
Nazadnje urejal/a whistler Sob Feb 21, 2009 1:37 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|