| |
| Kranjska Gora - aktualne informacije 2025/2026 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
| Avtor |
Sporočilo
|
| GreenIce |
Objavljeno: Čet Mar 19, 2026 4:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Mar 2024 11:02 Prispevkov: 314
|
Škoda. Bi pasalo, če bi KG dobila eno normalno dolgo progo. Sicer sem v KG nazadnje smučal 25 let nazaj, ampak ta proga z vrha mi je v spominu ostala kot brutalno strma in bi bila res lepa dodana vrednost, če bi v KG bil vsaj en spust, ki je daljši in da doseže oz. preseže 2km... _________________ 25/26: Kronplatz, Molltaler, Turracher, Pohorje, Krvavec, Katschberg, BKK, Grosseck/Sp., Marmolada/Arabba, 3 Zinnen... (19x)
24/25: Kronplatz, Molltaler, Krvavec, Pohorje, Vogel, BKK, Gerlitzen, Obertauern, Višarje... (22x) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Špik |
Objavljeno: Čet Mar 19, 2026 4:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1091
|
| GreenIce je napisal/a: | | Škoda. Bi pasalo, če bi KG dobila eno normalno dolgo progo. Sicer sem v KG nazadnje smučal 25 let nazaj, ampak ta proga z vrha mi je v spominu ostala kot brutalno strma in bi bila res lepa dodana vrednost, če bi v KG bil vsaj en spust, ki je daljši in da doseže oz. preseže 2km... |
Si prepričan, da je bila proga iz Vitranca odprta pred 25 leti? Jaz bi rekel, da je že nistveno dlje časa zaprta za smučanje...
Ta proga iz vrha ne bo oz ne bi imela kakšne hude smučarske vrednosti, bi pa bila marketinško in razgledniško uspešna. _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| GreenIce |
Objavljeno: Čet Mar 19, 2026 5:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Mar 2024 11:02 Prispevkov: 314
|
Ne vem, jaz imam v spominu, da je bila. Lahko pa da sem kaj zamešal, v KG sem jaz smučal samo dvakrat ali trikrat v svojih mladostnih letih...in imam nekako v spominu, da je bila tam najdaljša proga v KG. _________________ 25/26: Kronplatz, Molltaler, Turracher, Pohorje, Krvavec, Katschberg, BKK, Grosseck/Sp., Marmolada/Arabba, 3 Zinnen... (19x)
24/25: Kronplatz, Molltaler, Krvavec, Pohorje, Vogel, BKK, Gerlitzen, Obertauern, Višarje... (22x) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Smucar9 |
Objavljeno: Čet Mar 19, 2026 5:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17 Prispevkov: 762
|
| borci je napisal/a: | Malo nelogično , glede da so šli delat okoli hriba progo in vse razsuli .
Od daleč zgleda prav grdo ..
Škoda |
mogoče jo pripravljajo za kolesarje, ala MB  _________________ 2025/26: Gardena,Seceda,Ciampac,Carezza,Obertauern,Ankogel...
2024/25: Flachauwinkl,Saalbach,Kitzbuhel,SkiWelt,Peca,Goldeck...
2023/24: Kals-Matrei,Tuxertal-Zillertal,Sillian,Kope,MB/Areh...
2021/22: Moelltal,Višarje,Zoncolan,BKK,(Speier/Groß/Ain)eck,Piancavallo...
2018/19: Nassfeld,Turracher,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta...
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla...
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,AltaBadia,Marmolada,Kr.Gora,Golte... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|