| |
| Mariborsko pohorje, aktualne informacije - 2025/2026 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
| Avtor |
Sporočilo
|
| miki |
Objavljeno: Čet Mar 05, 2026 9:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3803 Kraj: Maribor
|
Perfektne razmere danes na 'totem bregi'. Začetek kmalu po polnoči (= nekaj minut pred 8.) na Slemenu. Prazno, sončno, perfektna rebrca:
Zanimivo bi bilo vedeti, koliko se jih je to zimo sankalo po tem jarku, in še bolj, koliko se jih je prejšnjo poletje/jesen tu dol 'kotalo' v napihnjeni žogi??
Z drugim busom (9:15) sem se prestavil na Areh. Uro pozneje bi bilo idealno, ker Pisker je bil ob pol desetih v strmini še povsem betonski, uro pozneje ravno prav 'maslen':
Ruška opoldne. Občasn prazno, če sta se ravnokar na spodnjo postajo pridričali dve skupini otrok, pa se je hitro naredila vrsta zaradi padanja na traku, pri izstopu ali kjerkoli že pač. Več kot enkrat je bilo za slišat 'Leiterjevo himno' :
Če že obe prehranjevalnici stojita praktično na progi, je najbolje da se v ožino postavi še gruča otrok. Učitelji, kje vam je pamet??
Posebna poslastica pa je bila smuka v dolino ob enih: sončna, lepo ojužena, prazna. Na gondoli sem izvedel da 'ne gre več' oz. da je 'škoda smučk'. Verjetno so govorili o neki drugi progi, ker na tej po kateri sem jaz smučal, je (še) šlo brez kontakta s travo/zemljo/kamni:
@lenko: jaa, proga je crknila točno tam kjer mi2 teživa že nekaj let:
Čez Stadion gre še prav fajn in proga bi z nekaj dela z ratrakom lahko bila odprta še vsaj do vikenda, ampak z 'luknjo' v Špelcinem Logu res nima več smisla:
 _________________ Sezona 2025/2026: 36 smučarskih dni = 6 x Pohorje, 4 x Kitzsteinhorn, Schladming; 3 x SkiWelt; 2 x Meli, Tauplitz, Schmittenhöhe, Kitzbühel; 1 x Obertauern, Zauchensee, Dachstein West, Flachau, Saalbach, Wildkogel, Wurzeralm, SkiJuwel, Kope; 1/2 x Rittisberg, Fageralm, St. Johann/Tirol, Kitzbüheler Horn. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|