| |
| Mariborsko pohorje, aktualne informacije - 2025/2026 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
| Avtor |
Sporočilo
|
| JurijB |
Objavljeno: Ned Feb 22, 2026 7:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Mar 2016 17:15 Prispevkov: 1107
|
Ja če bo tako kot danes, bo sreča če zgurajo naslednji teden.
Zjutraj sem šel eno v dolino in ni bilo slabo, le teptalci bi se lahko bolj potrudili, sploh "nova B varianta" Habakuka - BTW a kdo ve zakaj se ne tepta stara trasa levo dol?.
Potem sem šel mazohistično z vsemi tremi sedežnicami nazaj na Belvi. MB-slalom steptani dve špuri od povezave s spodnjim Habakukom, ostalo dovolj snega ampak očitno ne dovolj dizla in časa za teptanje in zaščito stebrov sedežnice. Sicer so me pa v gondoli prvo rundo razsvetlili (in to stare pohorske face), da itak komaj čakajo začetek marca, ko vedno vse ugasnejo.
Kakorkoli, Stolp pa na Videc (lepo so včeraj zvozili spodnjo črno), rdeča je bila kar OK. Do tukaj praktično brez ljudi na napravah; potem pa Partizanka - ven smo čakali, kakih 10 minut.
Na Ruški okoli 10:30 presenečenje, cca 3 minute čakanja, še v mreži ni bilo polno.
Pisker malo pred 11h pa že "konec marca", čisto drug sneg kot včeraj, gneče pa nobene, sem naredil dve špuri, pa nazaj na Ruško - vatmistejkaajmejka - kot da nisem bil dobre pol ure nazaj tukaj - gneča za skoraj 15 minut (en brez palc v stari Demo opravi se je bunil ker smo se eni premikali hitreje kot on )
Pa spet PartyZanka, tokrat 6 ljudi pred mano in enako na Videcu.
Na kratko pa vse teče, ljudi pa za čuda malo.
PS: kot pravi Lenko - za steptat imajo še pol smučišča, tako v dolžino (Jonatan, Bolfenk, Mb-slalom, Videc spodnja črna) kot v širino (Pisker spodaj, Videc rdeča sredina, Habakuk, vhod na Čopko in tudi cela Čopka)
PS2: pubeci iz bord parka Žigart - Driiinnn, driiinnnn,... konec spanja pa lopate v roke in park porihtat!!!
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|