Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2025/2026

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5
 Krvavec - aktualne informacije 2025/2026 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
lenko
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 10, 2026 7:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Ta vaša zgodba z radarjem me spominja na Dolomite, kjer imajo čez kraje posejane radarje, in jim je zaradi tega čisto crknila smučarija...
Aja ne...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
GreenIce
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 10, 2026 8:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Mar 2024 11:02

lenko je napisal/a:
Ta vaša zgodba z radarjem me spominja na Dolomite, kjer imajo čez kraje posejane radarje, in jim je zaradi tega čisto crknila smučarija...
Aja ne...

Iskreno, primerjat dolomite in par 100km prog z Krvavecem in štirimi progami pa je res malo hecno.
Da se ne razumemo narobe, nič nimam proti vožnji po omejitvah, samo ko na nenasljenem delu brez šol, kjer je navadno omejitev 90 in znižaš na 30 pa postaviš radar, veliko pove... Sicer pa se ne gre se samo za ta radar, če vsaj malo poznaš ozadje zgodbe oz. konflikta med občino in smučiščem in tem, kako jim nagajajo.... zagotovo ne bi tega napisal, kar si. Že če vtipkaš v google, najdeš marsikaj, če pa vprašaš kakšnega domačina, ti bo pa povedal kar sočne stvari. Tudi tu na forumu se je že pisalo veliko o tem. In ta spor traja že leta in je ta radar samo češnja na vrhu torte...

Ps: Na Turracherju imaš ob gužvi zaparkirano vse ob cesti pri Kornecku, torej dobesedno na cesti... bil sem prvič tam 2 tedna nazaj, mimo vozi policija (nazadnje videl srebrno Octavio zjutraj in Tourana ob zaključku smuke), pa nihče nima kazni. Čeprav sem tudi jaz tako parkiral. Zakaj? Ker štekajo, da cela vas z okolico živi od tega in da tja rine cel kup ljudi. Ampak ja, na Voglu pa je čisto drug svet in druga logika. Namesto neke lokalne podpore si raje nagajamo in odganjamo obiskovalce. Isto pa so zajeba* v MB, kjer ti baje odpeljejo avto če greš na fuzbal tekmo in ne moreš za 2 uri zastonj na Pohorje, brez da doniraš županu. Dajmo odirat ljudi, ki želijo živet zdravo.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5 Stran 5 od 5

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2025/2026
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net