Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Dachstein-West

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
 Dachstein-West « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
fisko
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2026 1:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Jan 2013 21:31

Fiskovo nedeljsko poročilo s tega smučišča, ki ga je Miki že dodobra predstavi. Pričetek na Hornspitzbahnu s pripadajočo "jutranjo gužvo".

jutranji spust po progi v dolino ob KKŽ Hornbahn, ki se je sumljivo velikokrat ustavil. Proga v dolino, kot že Miki piše, široka, vendar dopoldan še v večini senčna.

Pogled na dopoldansko osenčeno progo.

Pogled v dolino z zgornje postaje Panorama jeta, proga ob omenjeni napravi me ni pretirano navdušila.

Pogled na skupno spodnjo postajo novih dveh lepotic.

Še premik do Kopfbergbahna v Annabergu, kjer so mi bili tereni všeč, vendar je bilo mehko, nesprijeto in ponekod grudasto.

Povzetek: Žalosti me, da so toliko prog opustili, saj ponujajo lepe terene, ponekod je bilo grudasto in precej mokasto. Gužve načeloma ni bilo, si prišel na prvi oziroma drugi sedež, vsekakor pa ponuja smučišče izjemno lepo panoramo. Morda še pridemo.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2 Stran 2 od 2

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Dachstein-West
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net