| |
| IDEJE ZA SMUČANJE - KAM TE DNI? |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
| Avtor |
Sporočilo
|
| GreenIce |
Objavljeno: Ned Jan 04, 2026 8:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Mar 2024 11:02 Prispevkov: 164
|
Hvala vsem za nasvete in pozen odgovor. Včeraj na Katschbergu ni bilo pretirane gneče, če bo ta nasvet čez 1 leto komu kaj koristil (kar pa ne pomeni, da drugo leto ne bo drugače glede gužve na isti dan).
Rabim pa ponovno mnenja forumerašev... v zadnjem tednu februarja se bi za 3-4 dni odpravil nekam na smuko. Vem, da v tem delu sezone, gužva pač bo zaradi počitnic. Prosim pa za nasvete, kaj iskat. "Premium smučišča kot so Ischgl ali Kitzbuhel so mesec in pol prej tako pregrešno draga, da to žal odpade, pa verjetno je tam tudi najhujša gužva. Kam se še splača iz za par dni? Kaprun? Solden? Sicer je tudi to dvoje drago, pa vendar... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| pkrzic |
Objavljeno: Ned Jan 04, 2026 8:37 pm Naslov sporočila: Priporočila za 23. in 24.1. V okolici Kitzbuhela |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Jan 2012 21:21 Prispevkov: 34
|
| 23., 24. in 25.1. Sem v okolici Kitzbuhela (kolegi gredo gledat Kitzbuhelski smuk). Zanima ne katera smučišča mi priporočate. Ali smučam kar v Kitzbuhelu ali bi mi bolj priporočali Skiwelt? Se mi zdi da bi znalo biti na teh dveh smuciscih v teh dneh malo manj guzve ko bodo vsi navijali ob Hahnennkahmu. Naceloman so mi bolj všeč modre avtoceste od strmih prog. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Smucar9 |
Objavljeno: Ned Jan 04, 2026 8:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17 Prispevkov: 706
|
| GreenIce je napisal/a: | | zadnjem tednu februarja se bi za 3-4 dni odpravil nekam na smuko. Vem, da v tem delu sezone, gužva pač bo zaradi počitnic. Prosim pa za nasvete, kaj iskat. "Premium smučišča kot so Ischgl ali Kitzbuhel so mesec in pol prej tako pregrešno draga, da to žal odpade, pa verjetno je tam tudi najhujša gužva. Kam se še splača iz za par dni? Kaprun? Solden? Sicer je tudi to dvoje drago, pa vendar... |
Trbiz, Sapada, Piancavalo. Ja ta krog naredi
Ali Matrei, Defenbeger, Sillian _________________ 2025/26: Gardena,Seceda,Ciampac,Carezza,Obertauern
2024/25: Flachauwinkl,Saalbach,Kitzbuhel,SkiWelt,Peca,Goldeck...
2023/24: Kals-Matrei,Tuxertal-Zillertal,Sillian,Kope,MB/Areh...
2021/22: Moelltal,Višarje,Zoncolan,BKK,(Speier/Groß/Ain)eck,Piancavallo...
2018/19: Nassfeld,Turracher,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta...
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla...
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,AltaBadia,Marmolada,Kr.Gora,Golte... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Smucar9 |
Objavljeno: Ned Jan 04, 2026 8:59 pm Naslov sporočila: Re: Priporočila za 23. in 24.1. V okolici Kitzbuhela |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17 Prispevkov: 706
|
| pkrzic je napisal/a: | | 23., 24. in 25.1. Sem v okolici Kitzbuhela (kolegi gredo gledat Kitzbuhelski smuk). Zanima ne katera smučišča mi priporočate. Ali smučam kar v Kitzbuhelu ali bi mi bolj priporočali Skiwelt? Se mi zdi da bi znalo biti na teh dveh smuciscih v teh dneh malo manj guzve ko bodo vsi navijali ob Hahnennkahmu. Naceloman so mi bolj všeč modre avtoceste od strmih prog. |
Jochberg "drajsas" 10 fur, potem pa na levo na jug. Do Kitza z 3S sploh ne it.
Skiwelt bo pa tud poln za popizdit ;(
Moral bos poiskat manj znana smucisca... _________________ 2025/26: Gardena,Seceda,Ciampac,Carezza,Obertauern
2024/25: Flachauwinkl,Saalbach,Kitzbuhel,SkiWelt,Peca,Goldeck...
2023/24: Kals-Matrei,Tuxertal-Zillertal,Sillian,Kope,MB/Areh...
2021/22: Moelltal,Višarje,Zoncolan,BKK,(Speier/Groß/Ain)eck,Piancavallo...
2018/19: Nassfeld,Turracher,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta...
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla...
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,AltaBadia,Marmolada,Kr.Gora,Golte... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|