| |
| Kaprun |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
| Avtor |
Sporočilo
|
| GreenIce |
Objavljeno: Ned Dec 21, 2025 5:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Mar 2024 11:02 Prispevkov: 138
|
| Ja nič, potem bom pa tudi jaz enkrat letos probal, pa da vidim kako mi bo... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| -_m4tj4z_- |
Objavljeno: Pon Dec 22, 2025 10:55 am Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Feb 2010 12:11 Prispevkov: 478
|
| exski je napisal/a: | Jaz tudi prakticiram dnevne izlete v Dolomite letos...sem pa iz Goriških Brd..do parkinga pod Olangom na Kronplatzu potrebujem zjutraj 2h50min, za nazaj 3h20min.
Do Drei Zinnen 2h20min..do Arabbe 2h40min..
Finančno me stane 13eur cestnine in 40eur goriva. |
Em po kateri poti gres v Dolomite iz Brd? Jst za 1x iz Postojne grem še čez Karavanke in Špitala pa tja skoz. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| exski |
Objavljeno: Pon Dec 22, 2025 12:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Jan 2023 9:54 Prispevkov: 94
|
| -_m4tj4z_- je napisal/a: | | exski je napisal/a: | Jaz tudi prakticiram dnevne izlete v Dolomite letos...sem pa iz Goriških Brd..do parkinga pod Olangom na Kronplatzu potrebujem zjutraj 2h50min, za nazaj 3h20min.
Do Drei Zinnen 2h20min..do Arabbe 2h40min..
Finančno me stane 13eur cestnine in 40eur goriva. |
Em po kateri poti gres v Dolomite iz Brd? Jst za 1x iz Postojne grem še čez Karavanke in Špitala pa tja skoz. |
Jaz grem do Tolmezzo po ITA avtocesti, potem pa stara cesta naprej, mimo Sappade, itd…do Drei Zinnen alpa se 30min naprej do Olanga. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|