Avtor |
Sporočilo
|
smrkec88 |
Objavljeno: Sre Nov 25, 2009 11:17 am Naslov sporočila: Smučarski komplet KARBON !? |
|
|
Išče plažo na smučišču
Pridružen/-a: Pon Dec 2008 12:42 Prispevkov: 136 Kraj: šmartno pri litiji
|
Zdravo mene pa zanima če ma gdo kaj iskušen od KARBONA....kako je za noset, če je toplo, udobno, ubistvu kar koli s to znamko....???
[/url] _________________ sam da se smuča |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Sorty |
Objavljeno: Sre Nov 25, 2009 1:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici
Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37 Prispevkov: 310
|
glede na to kakšne so cene njihovih izdelkov bi moglo bit TOP _________________ 2012/2013: 1x Molltal, 5x Kronplatz
2011/2012: 20x
2010/2011: 20x
2009/2010: 20x
www.vikom.si
z GLAVO na glavo! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
smrkec88 |
Objavljeno: Sre Nov 25, 2009 6:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču
|
ja vredu cena še ne pove vsega pač zanima me če ma kdo kakršno koli iskušno glede karbona _________________ sam da se smuča |
|
Nazaj na vrh |
|
|
smrkec88 |
Objavljeno: Pet Dec 04, 2009 2:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču
|
kupleno ista kokr je na sliki sam prez sponzorjev ter napisa slovenija...upajmo d se bo obnesla _________________ sam da se smuča |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Roadrunner |
Objavljeno: Pet Dec 04, 2009 3:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Pridružen/-a: Pon Feb 2007 19:53 Prispevkov: 89 Kraj: povsod me je dost :D (črnuče)
|
Kje, kok EUR?? _________________ beep!!! beep!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
tbostjan |
Objavljeno: Pet Dec 04, 2009 3:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
Pridružen/-a: Pon Nov 2009 11:11 Prispevkov: 13
|
jz sm ga probaval zanč v Tomasportu in se mi zdi katastrofa az tak denar. Vse ohlapni kr eni "češki" kroji.Za tak denar karkol kupiš je boljše, no vsaj moj mnenje. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
smrkec88 |
Objavljeno: Pet Dec 04, 2009 4:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču
|
Od brata sodelovc mi jo je zrihtu, 370? komplet poštena cena k drugač je v prosti prodaji bunda 450? hlače pa 300?...pa še nevem če se jo sploh dobi v barvi slovenske reprezentance....
Drugače pa z vsakmu do zdej kokr sm govoru je pohvalu to fermo glede topline in drugih stvari, pa glede na to da ko sm biv v elanu v begunjah nimaš nobene pametne stvari za tako ceno, če pa je pa zgleda k žakelj krompirja , če pa hočeš d je pa tko k je treba daš pa od 800? naprej za komplet pa sm verjetno premal reku. _________________ sam da se smuča |
|
Nazaj na vrh |
|
|
tbostjan |
Objavljeno: Pet Dec 04, 2009 4:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
Pridružen/-a: Pon Nov 2009 11:11 Prispevkov: 13
|
No ja,jz sm jo probaval v Tomasportu,prov to slovenija, je pa binda okol 6oo eur.Sam res stoji na teb k žakel krompirja.Sicer nevem kake modele maste radi, men je drugač Kjus zakon.
Sm si pa letos v F+ kupil podobno zadevo kot je kjus, reče se ji SOS(Jure je reku da šivajo v isti tovarni kot Kjusa) in mi je za 340 Eur odlična bunda z 20.000 mm vodnega stolpca,kroj pa odličen.
Sm pa za 260 eur videl odlično bundo v Hali 12,mislim da neka 8... firma, ena številka je. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
smrkec88 |
Objavljeno: Pet Dec 04, 2009 5:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču
|
Kaj nej rečem stvar posameznika. Drugače pa ta bunda na men zelo lepo stoji in ne zgleda kakor kakšen žakel, je pa res da na razprodajah pa znižanjih dobiš marsikej pametenga, jst osebno nerad hodm 2 uri po trgovinah pa išem neko stvar, zato sm pa potem tut uzev to stvar ker sm jo doma probal in mi je kot ulita. _________________ sam da se smuča |
|
Nazaj na vrh |
|
|
smrkec88 |
Objavljeno: Pet Dec 04, 2009 5:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču
|
to je to za tak denar
_________________ sam da se smuča |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Roadrunner |
Objavljeno: Sob Dec 05, 2009 2:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pridružen/-a: Pon Feb 2007 19:53 Prispevkov: 89 Kraj: povsod me je dost :D (črnuče)
|
hm... kaj pa vm... Nekako gledam da bi zamenjal svojo bundo in hlače ko bo denar... Imam Aesse, ki se mi zdi super ampak mi je sedaj zal malo prevelka...
Usec so mi bolj oprijete zadeve, da me ne motijo tako pri smucanju... Super mi je Andraz ampak kaj ko je tako drago to... Nasploh so mi usec seti kjer lahko kombineras z windstoperjem... Nic hudega ce je malo bolj tanko ce lahko spodaj obleces se kaj... Seveda pa mora biti toplo...
Gledal sem NES nove zadeve ki so relativno poceni... Nekako ne bi rad klasicne bunde ampak raje kaksen komplet dveh zadev is softshela... Ima kdo kako idejo katere firme se imajo to... Vem za Andraza, Nes, Mamut... Se kaj? _________________ beep!!! beep!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Jaka G |
Objavljeno: Ned Dec 06, 2009 12:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
Pridružen/-a: Ned Nov 2007 15:21 Prispevkov: 20
|
softshell je super stvar, AMPAK samo v lepem vremenu... če te kje dobi dež ali sneg, ti zna dokaj hitro premočit (preverjeno-imam mammutov softshell z gore tex membrano)... je pa sicer super zadeva, ker res ne prepiha, samo boš pa na -10, -15°C potreboval termo majico+velur obvezno no odvisno seveda koliko te zebe...
za smučanje ti bolj priporočam nakup bunde/vetrovke in hlač iz gore tex performance shell ali paclite materiala kot softshell... za približno isto ceno boš dobil trajnejši komplet (softshell se pri hujših padcih prej raztrga oz obdrsa)...
glede znamk, je bolj tisto, kar ti ustreza, v trgovinah a-la iglu šport, annapurna, promontana, terrasport ipd imaš vse sorte (marmot, mammut, berghaus, mello's, millet,...) |
|
Nazaj na vrh |
|
|
junche |
Objavljeno: Ned Dec 06, 2009 12:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami
Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06 Prispevkov: 508
|
ma za 370? je zadeva več kot vredna svoje cene. ameri firmo hvalijo v evropi pa mislim , da je bolj kot ne redka. glede vodnega stolpca pa je vse skupaj bolj kot ne nateg , razen če nisi extremist ki smuča po drežju. sam odneham bolj med zadnjimi pa je bunda od etirela za 15k sit do sedaj bolj ali manj opravila svoje delo. jezi me le , da nima integrirane kake pametne maske za obraz. ker je neoprenski nagočnik dokaj nerodno natikat čez čelado na sedežnici kjer ti nos že pomalem zmrzuje od vetra. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
fischerpro3 |
Objavljeno: Ned Dec 06, 2009 3:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča v kavbojkah
Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1768 Kraj: sun city
|
Roadrunner je napisal/a: | hm... kaj pa vm... Nekako gledam da bi zamenjal svojo bundo in hlače ko bo denar... Imam Aesse, ki se mi zdi super ampak mi je sedaj zal malo prevelka...
Usec so mi bolj oprijete zadeve, da me ne motijo tako pri smucanju... Super mi je Andraz ampak kaj ko je tako drago to... Nasploh so mi usec seti kjer lahko kombineras z windstoperjem... Nic hudega ce je malo bolj tanko ce lahko spodaj obleces se kaj... Seveda pa mora biti toplo...
Gledal sem NES nove zadeve ki so relativno poceni... Nekako ne bi rad klasicne bunde ampak raje kaksen komplet dveh zadev is softshela... Ima kdo kako idejo katere firme se imajo to... Vem za Andraza, Nes, Mamut... Se kaj? |
...Descente, Kjus, Peak Performance, Goldwin, Dainese.... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Roadrunner |
Objavljeno: Ned Dec 06, 2009 7:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
|
Ja ja vse te znamke so mi znane...
Ampak nevem ce bi dau 1200EUR za jakno in hlace... Potem si privoščim raje še kakšen teden v Dolomitih...
Rad bi kakovostno zadevo za normalen denar... Vedno ciljam na razprodaje... Pa saj veste kako je tam... Dobiš ali pa ne...
Zato mogoce iscem kako malo noname znamko, ki se se uveljavla... Zal ne poznam toliko, da bi vedel katere stvari so kvalitetne a obenem tudi malo ceneje... Sel bi tja do max. 400 EUR za bundo in hlace... In pa ja... ne bi kupoval ciste klasike... Nekaj v stilu Andraza... Sem prevec zahteven za ta denar ali me boste presenetili s kaksno dobro informacijo?
Pa hvala za use odgovore do sedaj:)
Lp _________________ beep!!! beep!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|