|
 |
|
Tecnica TNT Icon Carbon: pozna kdo te čevlje |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
marko |
Objavljeno: Čet Jan 03, 2008 11:46 am Naslov sporočila: Tecnica TNT Icon Carbon: pozna kdo te čevlje |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2898 Kraj: Ljubljana
|
Ali kdo pozna te pancarje. Lahko jih dobim zelo poceni (nove), vendar brez pene in o njih ne vem nobenih podatkov. Prodajalec mi je rekel, da so flex 90, vendar se meni zdijo bistveno trši (vsaj 120), rekel bi, da so to skoraj tekmovalni pancerji. Bega me pa še nekaj. Prav mi je pancar, ki je skoraj 1 številko manjši od moje noge. Se ta po vpihavanju pene poveča in mi bo potem premajhen?
Pomoč!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elan |
Objavljeno: Čet Jan 03, 2008 11:48 am Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56 Prispevkov: 500
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luka76 |
Objavljeno: Pon Sep 22, 2008 10:56 pm Naslov sporočila: Re: Tecnica TNT Icon Carbon: pozna kdo te čevlje |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 22:44 Prispevkov: 2
|
marko je napisal/a: | Ali kdo pozna te pancarje. Lahko jih dobim zelo poceni (nove), vendar brez pene in o njih ne vem nobenih podatkov. Prodajalec mi je rekel, da so flex 90, vendar se meni zdijo bistveno trši (vsaj 120), rekel bi, da so to skoraj tekmovalni pancerji. Bega me pa še nekaj. Prav mi je pancar, ki je skoraj 1 številko manjši od moje noge. Se ta po vpihavanju pene poveča in mi bo potem premajhen?
Pomoč!!! |
Čevelj je skoraj tekmovalen.če je možno kupi večjega ker ti bo z peno rpemajhen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|