|
|
|
Katero smučišče izbrati? |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
Sorty |
Objavljeno: Pet Nov 14, 2014 11:00 am Naslov sporočila: Katero smučišče izbrati? |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici
Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37 Prispevkov: 310
|
Kot vsako leto bomo tudi to leto odprli na Kronplatzu. Konec decembra pa se ponovno odpravljamo v Dolomite. Ker bi radi preizkusili nekaj novega smo se odločili da v Kronplatz in Alta badio ne gremo.. Potem nastane problem. Ob brskanju po forumu ne najdem pravih in konkretnih predlogov zato sprašujem vas. Smo skupina dobrih smučarjev in alpin bordarjev in se vozimo po širokih rdečih in črnih progah. Pogoj je da lahko stanujemo blizu smučišča saj smo na smučišču med prvimi in ne želimo prestopati po napravah, da prideš do željene piste šele ob 10. Vem da smo zahtevni a Kromplatz vse to ponuja. Torej predlogi? _________________ 2012/2013: 1x Molltal, 5x Kronplatz
2011/2012: 20x
2010/2011: 20x
2009/2010: 20x
www.vikom.si
z GLAVO na glavo! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
marko |
Objavljeno: Pet Nov 14, 2014 1:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan
Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2844 Kraj: Ljubljana
|
Katerokoli od 12 smučišč v Dolomitih je v redu, čeprav se jaz se kakega v 1 tednu že naveličam, zato kupujem Superski. Meni je še najbolj všeč Gardena, ampak decembra je nekoliko temačna, pa še Saslong je zaprt zaradi tekme. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
NoriSnezak |
Objavljeno: Pet Nov 14, 2014 2:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču
Pridružen/-a: Pon Feb 2013 13:25 Prispevkov: 133
|
marko je napisal/a: | Katerokoli od 12 smučišč v Dolomitih je v redu, čeprav se jaz se kakega v 1 tednu že naveličam, zato kupujem Superski. Meni je še najbolj všeč Gardena, ampak decembra je nekoliko temačna, pa še Saslong je zaprt zaradi tekme. |
Sella Ronde se je težko v enem tednu naveličat, tako da +1 za superski. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
|
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|