|
 |
|
slika na vrhu |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
samokham |
Objavljeno: Pet Nov 15, 2013 1:57 pm Naslov sporočila: slika na vrhu |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47 Prispevkov: 349
|
Ej, a je tole slika Breithornov desno pa Lyskamm (Monte Rosa)? Morda slikano iz matterhorn glacier paradise? _________________ www.khamikaze.net |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Leopold |
Objavljeno: Pet Nov 15, 2013 2:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28 Prispevkov: 1216 Kraj: Mengeš
|
Ja je Breithorn (bil gor ), slikano verjetno iz Klein Matterhorna (zgornja postaja gondole). _________________ Sezona 24/25: 5x Obertaurn, 4x Krvavec, 1x Vogel, Kranjska Gora, Pokljuka, Jezersko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
samokham |
Objavljeno: Pet Nov 15, 2013 5:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47 Prispevkov: 349
|
Dvakrat tudi jaz. Obakrat sem tudi smučal z vrha. Najbrž je res slikano malo nad Klein Matterhornom. Najprej sem pomislil, da je tista gora v ozadju Pollux, ampak sem skor siguren da je Lyskamm. Z Lyskamma se baje da smučat direktno v Zermatt. Seveda morajo biti za to primerni pogoji. To bi pomenilo super spust, s kar 2900 v.m. razlike. So pa res lepi konci. _________________ www.khamikaze.net |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aceofs |
Objavljeno: Pon Mar 25, 2024 4:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Gost
|
samokham je napisal/a: | Dvakrat tudi jaz na https://spartan-agency.com/services/marketing. Obakrat sem tudi smučal z vrha. Najbrž je res slikano malo nad Klein Matterhornom. Najprej sem pomislil, da je tista gora v ozadju Pollux, ampak sem skor siguren da je servis koles Lyskamm. Z Lyskamma se baje da smučat direktno v Zermatt. Seveda morajo biti za to primerni pogoji. To bi pomenilo super spust, s kar 2900 v.m. razlike. So pa res lepi konci. |
tudi ja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|