Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Alta Badia, Arabba, Val Gardena

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 48, 49, 50  Naslednja
 Alta Badia, Arabba, Val Gardena « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 15, 2013 8:24 pm    Naslov sporočila: Marmolada Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 18:55
Kraj: NSK Staat Maribor

Hm, malce se mi zdi cudna struktura tem v italijanskem delu smucisca.net?! Se precej razlikuje od avstrijskega dela - no ja, ce je kaj narobe, bom pa prestavil poste drugam...

En dan sem hitel na (oz. proti) Marmoladi, drugi dan pa sem delal zeleno Sella Rondo. Oboje iz Campitella.

Takoj po izstopu iz nihalke na Col Rodela - pogled desno...

...in zoom naprej na Canazei.

Siroke proge ob sestsedi in vrhnjem delu gondole na Canazeiu.

Malce ozje in bolj strme rdece variante ob stirisedi na Canazeiu.

Pri zgornji postaji stirisede - pogled proti zgornji postaji sestsedeznice, za katero sledi spust pod Passo Pordoi v smeri Arrabe.

Na drugi strani Canazeia v smeri proti Arrabi - zelo lepa rdeca proga z odklopno stirisedo.

In pa se naprej rdece-modra proga v smeri Arrabe.

Potem je sledilo prebijanje preko Arrabe... Nato pa sok! Nihalke na Marmolado so bile zaradi premocnega vetra zaprte - nato sem sicer pomislil ze prej, saj je ze spodaj pod Marmolado pihal zelo mocan veter.

Pa sem sel s krogci nazaj proti Arrabi.

Takole pa zgleda polozna baby proga ob enem izmed treh krogcev, ce sem pravilno stel - zelo dolg teren za zacetnike.

Ker sem imel zaradi izpada Marmolade vec casa, sem se naredil par slik med spodnijim delom proge z Marmolade in Arrabo. Spodnji del proge z Marmolade.

Pa fiksna stirisedeznica, ki pelje med Marmolado in Arrabo.

Pa spodnji del crne proge z Arrabe - cista 10!

In ze spet sem nazaj na vrhu Canazeia. Spust proti Col Rodela na drugi strani.

In za zakljucek dneva se pogled na delno obsijan Canazei.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 15, 2013 8:55 pm    Naslov sporočila: Alta Badia, Val Gardena Odgovori s citatom

Sledijo se zanimivejsi (z eno izjemo prikaza nezanimivosti ) deli zelene Sella Ronde po mojem izboru - izpuscen je zacetek, ki je viden ze v prejsnjem postu (Col Rodela, Canazei, Arraba) in pa zakljucek v smeri Col Rodele.

Na vrhu Vallona.

Spust po crni progi; v dolini nizka oblacnost.

In nadaljevanje po rdeci progi...

...in se ena slika rdecih variant pod Vallonom.

E, pa smo pri najbolj nezanimivem delu zelene Sella Ronde - Colfosco.

Cim vstopis v podrocje Val Gardene, postane spet zanimivo. Crna proga Cira - spodnjii del.

Srednji del. Vrstni red je taksen zato, ker sem jo slikal zgolj iz dvosedeznice.

Naslednja crna lepotica - crna proga v Selvo, ki jo povezuje gondola Ciampinoi... Zgornji del.

Srednji del; v ozadju Cira in vzporedne variante (crne, rdece).

In pa se spodnji del, kjer se proga prelevi iz crne v rdeco barvo.

Pa kratek skok iz zacrtane poti - cilj Saslonga.

Zanimivo. Bo treba se kaj Dolomite odkrivat.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
moped
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 15, 2013 11:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 16:09

Spodobno poročilo, me pa zanima kdaj je bila posneta zadnja slika iz cilja smuka v Val Gardeni. Na sliki na panoju so še vedno rezultati iz prejšnje sezone.
Sem bil Val Gardeni v soboto, 12.1.2013, pa so bili že rezultati letošnjih tekmovanj superG in smuka z naši Perkom na drugem mestu.
S kolegi smo skočili na podaljšan vikend v Dolomite od četrtka do nedelje. Prvi dan smo se ustavili na Kronplatzu, občutek na vrhu pa kot bi bil sredi Zagreba, popoldne smo se pa odpeljali do Campolonga, kjer smo spali. V petek je bila na sporedu Marmolada in pa Sella ronda v smeri ure (ne vem katera barva je to), v soboto pa Sella ronda v obratni smeri z Secedo in La Longio. V nedeljo pa smo se gibali predvsem v Alti Badii - Gran Risa z večkratnimi ponovitvami in pa skok do Santa Croce.
Skratka odlična smučarija kot vedno v Dolomitih, snega dovolj, proge odlično pripravljene, gužve nobene na napravah, ne na progah.
Vreme nas je pa tudi pocrklalo z zelo veliko mero sonca, razen nedelje ko se je pojavila kakšna snežna plohica.
Naslednji obisk Dolomitov pa sredi marca kot vsako leto, ko je dan dolg in si lahko na smučkah od pol 9 zjutraj do pol 6 popoldne pa še vedno sije sonce .
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
[BISI]
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 16, 2013 9:57 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fotka je nastala v cetrtek - ocitno so me videli in hitro spremenili tablo.
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 18, 2013 11:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Evo....še naša lanska Alta Badia.....upam da letošnjo prej sklempamo skupaj...

https://www.youtube.com/watch?v=-iizY_NuRFU
Nazaj na vrh
Sorty
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 19, 2013 1:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37

lepi posnetki
2009/2010: 20x
www.vikom.si

z GLAVO na glavo!
Nazaj na vrh
vlado888
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2013 3:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Jan 2013 15:12

Pozdravljeni!

Ima kdo kakšen naslov, kontakt link za najem apartmaja v Dolomitih, v bližini Kromplatza oz. v bližini Sela ronde.
Kakšna je ugodna cena za najem apartmaja v prvi polovici marca za 4 osebe na dan?
Hvala za odgovore.
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2013 8:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

No, še ena iz Gran Rise....tako kot jo vidim sam.. http://www.youtube.com/watch?v=nV9t-5CnFTw
Nazaj na vrh
moped
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 21, 2013 12:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 16:09

Sam ponavadi prakticiram spletne servise, podobne spodnim povezavam in vedno najdem kaj zelo ugodnega. Že šest let hodim v Dolomite v začetku marca, pa še nikoli nisem plačal za apartma z dve spalnicama, kuhinjo z dnevnim prostorom, kopalnico in pa skiroomom več kot 560? za en teden.
http://www.altabadia.org/en-US/homepage_alta_badia_tourism.html
http://www.altabadia.it/en/altabadia.htm
http://www.dolomiten-suedtirol.com/altabadia.asp
http://www.alta-badia.org/en/

Sigurno se bo našla kakšna ugodna ponudba. Lani smo bili na nekem kmečkem turizmu nad Badio v prvem tednu marca za 20?/os, vključena dostava svežega kruha ob 7:00, sveže jajca in mleko pa vključena v ceno, apartma pa iz leta 2011.
Ponudbo bo veliko, samo pravo je treba izbrati pa veliko sreče .
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 01, 2013 6:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pa še ena, tako kot to progo vidi moja žena http://www.youtube.com/watch?v=KrZ9uXk0hYE&feature=youtu.be
Nazaj na vrh
flora1
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2013 7:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Sep 2010 11:21

Like it, @fischerpro. Muzka od žene?
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2013 9:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Moja žena ga samo žge po progi in se ji gladko fučka za muziko.....za Axwella garant ni slišala.....no, zato pa jaz izbiram glasbo...
Nazaj na vrh
flora1
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2013 10:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Zakaj pa video od žene ni več dosegljiv? Katero muzko si dal za ozadje v videu od tvoje žene? Naslov, please.
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 05, 2013 7:25 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Meni normalno dela......Drugače je pa to Axwell-Heart is a king

https://www.youtube.com/watch?v=vsJ4p4WxblQ
Nazaj na vrh
flora1
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 07, 2013 10:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

@fischerpro: Oprostite, ostali, za offtopic. Najhudejši beat ever, še posebej 2:52+. http://www.youtube.com/watch?v=8E0APRsTZw8
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 48, 49, 50  Naslednja Stran 32 od 50

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Alta Badia, Arabba, Val Gardena
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net