Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2012/2013

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 23, 24, 25  Naslednja
 Krvavec - aktualne informacije 2012/2013 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
junche
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2013 8:02 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

hrošč je napisal/a:
Danes dopoldan se je baje ustavila enoseda za eno uro. Nekateri so že dol skakali od panike..
:>>>> res znajo vikend zajebat na Krvaucu, če jim vreme ne zagodi pa sami poskrbijo za show. Sicer pa ali kdo ve, kaj je letos z Zvohom? Snega dovolj ampak meni še ni ratalo urajmat, da bi vozila sedežnica.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2013 1:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Okt 2009 11:20
Kraj: Domžale

zvoh dela normalno
Nazaj na vrh
hrošč
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2013 1:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43

Kako je pa kej s parkom na Krvavcu??
Nazaj na vrh
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2013 4:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

danes je zaprt zaradi slabega vremena, sicer pa odprt normalno.
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 21, 2013 11:12 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

junche je napisal/a:
hrošč je napisal/a:
Danes dopoldan se je baje ustavila enoseda za eno uro. Nekateri so že dol skakali od panike..
:>>>> res znajo vikend zajebat na Krvaucu, če jim vreme ne zagodi pa sami poskrbijo za show. Sicer pa ali kdo ve, kaj je letos z Zvohom? Snega dovolj ampak meni še ni ratalo urajmat, da bi vozila sedežnica.

Bil sem eden od tisti, ki so bili 1 uro gor. Noben ni skočil dol, čeprav sem sam že malo pomislil na to, ker na enem mestu je zajla precej blizu tal. Če bi imel enih 20 let manj najbrž bi.

Sicer je pa stvar taka, da v soboto nisem imel ravno najbolj posrečene smučarije. Pričakoval sem veliko gnečo na Krvavcu in poslabšanje popoldne. 2-urno karto iz Hoferja sem nameraval v primeru prebavljive smuke podaljšati. Ob 8-ih sem še parkiral na zgornjem parkirišču, manjša gneča je že bila pri blagajni, zato sem se sprijaznil z vtikanjem karte v avtomat. Po petih odličnih vožnjah na vzorno pripravljenih progah, ko je močno pihalo zgolj na grebenih, se je počasi začela spuščati oblačnost in jačati veter. Tokrat sem tudi prvič videl, da imajo na Veliki planini umetno zasneževanje. To funkcionira tako, da na vrhu Njivic priključijo topove in ves sneg odnese na Veliko planino. Ker se je vreme slabšalo in slabšanje prihajalo od zgoraj navzdol, sem hotel na hitro še preizkusiti Zvoh. To ni bila dobra odločitev. Slabšanje je bilo veliko hitrejše od počasne sedežnice, ki se je vmočnem vetru in gosti megli pogosto ustavljala in vozila še počasneje kot ponavadi. Mislim, da je Zvoh delal še predolgo. Oblačnost in veter so se medtem spustili do višine hotela in ker se je medtem na šestsedi naredila gneča do avtomatov sem šel na enosedo. Ta se je ustavila in nikakor je niso mogli pognati. Pri vsakerm poskusu so sedeži zanihali za kaka 1- 2 metra in šli malo nazaj. Najbrž je šel kakšen reduktor ali sklopka. To so počeli kakih 20 minut. Mi bolj iz začetka smo imeli še srečo, ker smo bili bolj v zatišju in na soncu, medtem ko je tiste bolj zgoraj bičal peklenski veter. Ko so obupali, so nas potegnili gor z zasilnim pogonom. To gre silno počasi, tako da smo do vrha porabili dodatnih 20 minut. Vmes smo še enkrat obstali za kakih 5 minut. Izgledalo je, kot da je šel k hudiču še zasilni pogon. Ne vem sicer če so časi čisto pravi, ker zaradi mraza nisem hotel niti gledati na uro. Imel sem srečo, da sem bil kar dobro opremljen, slučajno sem imel s seboj tudi podkapo, ampak tudi mene je kar pošteno premrazilo. Ker se je medtem naredila kar velika vrsta na šestsedi, vreme pa se je še slabšalo, nisem imel posebnega veselja za podaljševanje karte. Zanimivo, da so pa ob 11. uri gor še vedno množično prihajali smučarji.
Nazaj na vrh
kaktus
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2013 6:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Jan 2013 17:58

Danes, je bila smuka na Krvavcu bolj borna. Od začetka, do konca je smčišče prekrivala tako gosta megla, da je bila vsaka vožnja bolj kot uživancija, le borba za to, da boš cel in zdrav prišel dol. Sicer ni pihalo, ni bilo mraza, rahlo je tudi snežilo. Odprte so bile le sedežnice Tiha dolina, enoseda in Kriška dolina. Snežna površina je zdržala do konca (ni bilo kupov), predvsem zaradi maloštevilčnosti obiskovalcev.
1x Bodental
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2013 8:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

kaktus je napisal/a:
Danes, je bila smuka na Krvavcu bolj borna. Od začetka, do konca je smčišče prekrivala tako gosta megla, da je bila vsaka vožnja bolj kot uživancija, le borba za to, da boš cel in zdrav prišel dol. Sicer ni pihalo, ni bilo mraza, rahlo je tudi snežilo. Odprte so bile le sedežnice Tiha dolina, enoseda in Kriška dolina. Snežna površina je zdržala do konca (ni bilo kupov), predvsem zaradi maloštevilčnosti obiskovalcev.
Pa sicer sneg se mu pozna odjuga?
Nazaj na vrh
Ski_Fanatic
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2013 11:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Dec 2006 23:40
Kraj: Doma

junche je napisal/a:
Pa sicer sneg se mu pozna odjuga?

Malo že....spodaj je trdo do ledeno, preko pa svež mehek sneg.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2013 6:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

danes bil na krvavcu, in je bilo res super, proge odlične vreme ves čas sončno, z izjemo ene ure med 11.00-12.00 nato pa spet sonce do treh , sneg in proge super ravno prav trde, nekje so se sicer naredili manjši kupi tam po 12. uri ampak glede nato da je sneg suh in še ni dobro sprijet, je bilo tole danes res brez pripomb.
powder je bil tudi super in je bil že dopoldne ves zvožen. park pa kot vedno super zrihtan in pošejpan, tako da res kapo dol fantom ki se trudijo da mi lahko furamo.
ljudi je bilo kar precej, tako da je bilo treba kje kakšno minuto počakati ampak nič pretiranega, čeprav so bili ob pol štirih ko smo odšli izpod krvavca avtomobili parkirani do parkinga št. 8.
skratka, danes gor praktično ni bilo stvari ki bi jo lahko izboljšal, vse super od vremena (z izjemo ene ure), do prog, snega...
prvi dan so bile odprte njivice, ki so bile pravtako kot ostale proge odlične, jutri pa se odpre tudi kržišče ki je bilo danes še zratrakirano.
Nazaj na vrh
gapi202
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2013 7:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 22:08

tud js sem bil gor res je bil odličen dan prfektna smuka. Edino sedežnica zvoh je nekaj nagajala .Pa še ceuc zjutrej deviški . Ne pomnim pa da bi kdaj tako hitro megla zajela celo smučišče in potem tudi odšla zgodilo se je v minuti
13/14=17x
14/15=23x
15/16=23x
16/17=62x
17/18=31x
18/19=34x
19/20=6xLesOrres,1x Katsci,2xKanin,5xkrgora,1xRudno, 3xStražaBled,4xMojstrana,2xStariVrh,1x Schladming,1xCerkno,
20/21=5xVogel2xMojstrana,3xSoriška,8xKr.gora, 3xKrvavec+15xturno
21/22=15xVogel,21x Kranjska Gora,1xstari vrh,1xkrvavec,3xKanin
22/23=21xVogel,17xKr. Gora,1xKanin
23/24=1xVogel,2xKr. Gora,1xKozji hrbet,1xMojstrana, 2xStari vrh
24/25=3xSan pelegrino/alpe lusia,3xMojstrana,1xKr.Gora,1xSoriska
Nazaj na vrh
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2013 7:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja zvoh je nekaj nagajal ampak so nas kar hitro spravili gor. so pa sedežnico zagnali potem čez 30 minut ali še manj.
kar se pa celca tiče je bil pa zakon ja, sem bil že ob pol devetih gor tako da ni bilo še skoraj nič zvoženo, en sam užitek
Nazaj na vrh
Ski_Fanatic
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2013 7:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Megla je "odšla", ko je zapihal severni veter
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
snowboarder
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2013 7:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ski_Fanatic je napisal/a:
Megla je "odšla", ko je zapihal severni veter

ja prav zanimivo je bilo, ravno sem se peljal s sedo na zvoh, ko je začelo rahlo pihati in kar naenkrat je bilo celo smučišče v soncu.
ampak na srečo je bila megla na smučišču samo 1 uro ali pa še celo malo manj.
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 24, 2013 9:34 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Ali so enosedo že zrihtali?
Nazaj na vrh
Ski_Fanatic
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 24, 2013 10:49 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

marko je napisal/a:
Ali so enosedo že zrihtali?

Jep.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 23, 24, 25  Naslednja Stran 13 od 25

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2012/2013
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net