Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 50, 51, 52  Naslednja
 Smučišče Ribnica na Pohorju « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
unikat
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:36

huhu domačinka se razpisala... pa pol kr neki..
v apartmajih pa tak so vsi iz iste familije ja tak da nevem sploh zakaj ne dajo drugim možnost, da bi se preiskusli v tem!¨...meni je že tudi bed, ko vidim kaj pišejo... oh joj
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kontrola
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:23 pm    Naslov sporočila: Re: lep pozdrav Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 22:13

domačinka je napisal/a:
Najprej lep pozdrav vsem, ki se udeležujete tega forruma.
Moram povedati, da sem ob branju tega foruma bila kar precej šokirana. To pa zato, ker pišejo tukaj komentarje ljudje, ki z vsem tem kar se v Ribnici dogaja niso pravilno obveščeni, oz. so obveščeni le po domače "od ust do ust". Žalostno je, da ravno domačini žalijo sovaščane, ki sao v tem majhnem kraju končno nekaj naredili. Za ta projekt je potrebna najprej ideja, ki pa ni priletela iz neba.
Verjetno se je moral za to nekdo prekleto truditi, da je to zamisel sploh pripeljal v občino Ribnica na Pohorju. In ravno te ljudi zaj grajate, češ, da si s tem delajo denar. Vsak pa pozabi, da se denar lahko dela samo z delom... Kje pa ste bili ko je blo potrebno nekaj narediti zastonj?? Te ljudje, ki delajo na vlečnici so tam vsa popoldna še poleg svojih služb, oz. so tam vedno ko se jih rabi. V bistvu so na razpolago 24 ur na dan. Kdo pa je pripravljen to narediti. Pa ne verjamem, da je v tem veliki denar!!! Če bi koga poznali, ko tam dela bi vam povedali, kakšna odgovornost je predvsem to.
Zasledila sem članek, kjer je pisalo, da ljudje niso zadovoljni, ko odhajajo z apartmajev in iz smučišč. Seveda se zahteve vsakega posameznika pač ne morejo izpolniti.... Prav zaradi tega pa smo mogoče drugačni od ostalih smučarskih središč!!!! In za informacijo... Ljudje, ki poznajo smučarje, ki prihajajo sem na smuko niso nezadovoljni!! Samo poglejte zvečer progo, pa naj kdo prešteje smučarje, če jih more. Tudi ljudje v apartmajih so zadovoljni, če bi videli apartma od znotraj bi tudi razumeli, zakaj.
O osebju, ki poseda v recepciji in v apartmajih pa naj dodam le to, da če človek ne zna opravljati dela, za katero je bil izbran, verjetno že zdavnaj ne bi sedel tam.
Lahko rečem, da je le to sreča, da turizem ne gradimo na domačinih, ampak predvsem na drugih ljudeh. Ti delo nekoga vsaj znajo cenit.
Za domačine pa rečem le to, da je lepo sedet doma in šimfat ljudi.... NIČ PA ZATO NE NAREDIT!!!

Tu bi pa jaz dodal v Ribnici se tudi izdajajo napačne informacije katere se tudi hitro širijo in veliko ljudi iz drugih krajov pa tudi iz ribnice imajo napačne informacije. zato bi rad da če kdo kaj narobe napiše da ga lepo popravite ne pa da se kregate.

LEP POZDRAV
Nazaj na vrh
riba-ribnica
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:22

Če nisi opazil sem te le vprašal in te nisem hotel užaliti.In nevem zakj si nas zdaj užalil.S tem si užalil tudi samega sebe.....
Nazaj na vrh
smucarU1
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 12:24
Kraj: Maribor

S čim tej? Jaz imam vse pogoje izpolnjene in nimam bit kaj užaljen. Pikaš pa ti mene.
riba-ribnica
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

smucarU1 je napisal/a:
pohorski karli je napisal/a:
Pozdravljeni domačini v Ribnici, vidim, da imate tisti, ki delate na smučišču in se trudite še kar naprej domačine, ki vam nasprotujejo in zavidajo, daj povejte mi raje kakšno je danes vreme v Ribnici, ker se pridem jutri gor smučat, pa dela zdaj samo nočna ali kako.
Koliko imam podatkov od mojih prijateljev iz Ribnice, bo menda že jutri delala strma proga, kaj je to res? Zelo rad bi jo preizkusil. V soboto bom prvič peljal štiriletno hčerko na smučišče, smučaru1, bi jo ti lahko učil? A ima tvoj smučarski klub kakšno spletno stran, da bi malo pogledal kako in kaj in kakšne so cene?
Hvala za informacije vsem.

Pohorski Karli zdravo!

Veš, par postov nazaj sem vprašal, kdaj bo delala strma proga in sem dobil informacijo da že ta vikend (od icemana). Jutri ne vem če že bo.
V Ribnici deluja smučarska šola DŽANA ŠRZ link do cen imaš tukaj: http://www.pohorje.org/kope-ribnisko-pohorje-pozimi/sola-smucanja-deskanja-ribnica-na-pohorju

Če bi jo jaz lahko učil? Morda. Bolj poceni boš že prišel skozi , le povej kdaj.Upam, da me ne provociraš kaj s tem.

Nazaj na vrh
riba-ribnica
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Itak pa vam Ribničanom ni pomoči pri smučanju. Imate svoj "dovršen" slog smučanja. [/quote]

s tem
Nazaj na vrh
Opazovalec
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 17:36

Hm.....domačinka....izvolite za komentiram....

Kakorkoli ste že povezana s smučiščem in (ali) občinsko upravo je vse skupaj kar ste napisali samo blatenje prazne slame.
Ste namreč ena izmed tistih, ki slepo vrjame v delo (recimo) svojih in njim tudi zaupa, ne pogleda pa na zadevo z drugega zornega kota.

1. Žaljenje domačinov
Nihče ne žali nikogar, je pa že napisano, da naj otroci uporabljajo Interent v pametnejše namene. Otrok je ogledalo odraslih in tako kot se obnašajo in interpretirajo izgovorjene besede nps. sk ribnica in podobni, tako si interpretirajo besede zaposleni na smučišču in občinski upravi...

2. Drugačni od ostalih smučarskih središč smo zato, ker ne moremo izpolniti zahtev turistov.....haloo.....kakšna besedna zveza pa je to.....po takšni izjavi je samo še treba zapreti vse skupaj od smučišča do trgovine in adijo

3. "Lahko rečem, da je le to sreča, da turizem ne gradimo na domačinih, ampak predvsem na drugih ljudeh"
Težave je v tem, da domačini smo pripravljeni pomagati in se udejstvovati pri raznih prireditvah, a kaj ko je problem, da se povsod pojavlja peščica ljudi, ki ima glavno besedo, ni pripravljena sprejeti pripomb, skrata ni dovzetna na spremembe. Na smučišču je tako, da že če samo pomislih kaj drugega, te izločijo preden spregovorih. V občinski upravi pa je enako.....in kaj je posledica.....perfektna usklajenost med občino in smučiščem.....vse je v najlepšem redu in nihče ne dela napak....turisti so pa tisti, ki to vidijo in povejo dalje.....

4. Kaj se je na smučišču pa naredilo tako velikega zastonj? Vsi delajo za naše otroke ja ..... še ena pravljica za lahko noč .... Res da ne zaslužijo ogromno....samo ne pa glumiti , da delajo zastonj.....pregovor pravi, da se še mačke ne "gonijo " zastonj, in tudi na vlečnici nihče ne izpusti kaplje znoja zastonj....
Nazaj na vrh
smucarU1

Ja kaj hočeš s tem povedati? Ne razumem te .

A nima vsak svoj slog smučanja. Tudi Bode Miller ga ima in ga komentatorji kometirajo, pa ne gre za žalitve.

Nazadnje urejal/a smucarU1 Tor Jan 06, 2009 9:31 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Opazovalec
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Nazadnje urejal/a Opazovalec Tor Jan 06, 2009 9:35 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
riba-ribnica
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Ne bi se rad kregal s tabo,ker marsikaj vem.............

Potem mi pa citiraj kje sem te začel.
Če si pa s tem ko sem te vprašal ali imaš smučarsko šolo te nisem mislil pikat.
Nazaj na vrh
smucarU1
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

O, le kaj veš? Pravilno, da si obveščen. Hvala bogu.

Si za premirje?
riba-ribnica
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

riba-ribnica je napisal/a:
Itak pa vam Ribničanom ni pomoči pri smučanju. Imate svoj "dovršen" slog smučanja.

Mislim da je dovolj jasno,da vsak vidi da je to žalitev.Ne zastopim zakaj samega sebe blatiš......
Nazaj na vrh
Opazovalec
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

To ni žalitev!!
Nazaj na vrh
riba-ribnica
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 9:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Z veseljem bi imel s tabo primirje samo dokler mi ne citiraš kje sem te začel pikati in dokler me ne boš več izival to ni mogoče
Nazaj na vrh
smucarU1

Ja, lahko izraziš svje mnenje, tako kot ga lahko tudi jaz.

Za premirje očtno nisi.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 50, 51, 52  Naslednja Stran 31 od 52

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net