Avtor |
Sporočilo
|
Opazovalec |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 17:36 Prispevkov: 29
|
Problem je v tem janez, da glavni akterji te debate ( sk ribnica, iceman...)še niso dovolj veliki, da bi sploh hodili v domačo gostilno |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 22:13 Prispevkov: 53
|
janez je napisal/a: | kaki norci in opravljivci ste vsi .a si v domači gostilni tega kar pišete po forumu nimate jajc povedat v obraz .itak vsi veste kdo ste ,ane . nas smučarjev ki hodimo v ribnico to čisto nič ne zanima kolko obiskovalcov pa mislite imeti če se boste z razvojem smučišča vedno bolj kregali in bili še bolj skregani .pa še nagajati si začnite potem pa bo res kmalu tam veliko gostov ki jih to zanima  |
Sam veš to se kregamo zato ker sa smučišču delajo taki ljudje ki nimajo pojma pa bi radi bili glavni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Opazovalec |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
Tudi zaradi takšnih kot si omenil se prepiramo, pa zato, ker se prepiramo z otroki........Dajmo se vsaj mi, ki smo že odrasli malo pomenit glede težav v Ribnici....... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:22 Prispevkov: 40
|
No sej pravim da ga še nisem viel pa me zanima kdaj je blo to in ko si še napisal da se je to še večkrat dogajalo mi nič ne povemi ko sem se jaz smučal na nočni so se tam luči ugasnile takoj ko so se vsi smučarji umaknili s smučišča.
Zelo krivično se mi zdi zakaj imenujete osebe na foromu in kaj bi blo če bi vas nekdo drug razkril???
In mislim da že marsikdo ve za nekatere osebe na tem forumu in jih nočejo razkriti ker bi drugače kršili pravila.
Ampak vi to vseeno počnete. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28 Prispevkov: 385
|
Moderatorji oz. admini kje ste, a ne mislite pobrisati teh "smeti" , vi Pohorci si pa tako ali tako v lastno skledo pljuvate s tem kreganjem, ko bo tole kdo bral si še upal ne bo prit v Ribnico, zato se dejte mal skulirat no, bo samo v vaše dobro, že tako ali tako ste bogu za hrbtom, s tem kreganjem boste pa še vse skupaj poslabšali, razmislite malo no, ker 3. razvojne osi še dolgooooo ne bo in boste nažalost še dolgo imeli sloves smučišča "bogu za hrbtom"  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Opazovalec |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
riba-ribnica je napisal/a: | No sej pravim da ga še nisem viel pa me zanima kdaj je blo to in ko si še napisal da se je to še večkrat dogajalo mi nič ne povemi ko sem se jaz smučal na nočni so se tam luči ugasnile takoj ko so se vsi smučarji umaknili s smučišča.
Zelo krivično se mi zdi zakaj imenujete osebe na foromu in kaj bi blo če bi vas nekdo drug razkril???
In mislim da že marsikdo ve za nekatere osebe na tem forumu in jih nočejo razkriti ker bi drugače kršili pravila.
Če SK, ribnica sam razkrije svojo identiteto in jo kasneje ostali člani foruma uporabimo, to ni kršitev pravil.....ali pač |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
riba-ribnica je napisal/a: | No sej pravim da ga še nisem viel pa me zanima kdaj je blo to in ko si še napisal da se je to še večkrat dogajalo mi nič ne povemi ko sem se jaz smučal na nočni so se tam luči ugasnile takoj ko so se vsi smučarji umaknili s smučišča.
Saj nisem rekel da se skoz to dogala ampak rekel sem da se je že večkrat ot naredilo. da sem pa osebe imenoval po imenu se mi pa zdi čisto prav zato da se vidi kdo je nesposoben! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pohorski karli |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 12:39 Prispevkov: 30
|
Pozdravljeni domačini v Ribnici, vidim, da imate tisti, ki delate na smučišču in se trudite še kar naprej domačine, ki vam nasprotujejo in zavidajo, daj povejte mi raje kakšno je danes vreme v Ribnici, ker se pridem jutri gor smučat, pa dela zdaj samo nočna ali kako.
Koliko imam podatkov od mojih prijateljev iz Ribnice, bo menda že jutri delala strma proga, kaj je to res? Zelo rad bi jo preizkusil. V soboto bom prvič peljal štiriletno hčerko na smučišče, smučaru1, bi jo ti lahko učil? A ima tvoj smučarski klub kakšno spletno stran, da bi malo pogledal kako in kaj in kakšne so cene?
Hvala za informacije vsem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Opazovalec prosim če mi citiraš besedilo kjer je sk,ribnica priznal kdo je
SMUČAR(KOPE)-prav ti dam in res bo tako,samo problem je v tem da niso zato kreganje krivi vssi ampak samo eni.
Sam nisem udeležen tega kreganja oziramo če moje mnenje s katerim se ponavadi strinjajo skoraj vsi........vzamejo kot da se kregam jaz to nisem kriv.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 5:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
kontrola to mi samo dokazuje da to ni res.Če bi bilo se bi že potrudil in poiskal to besedilo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 5:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 12:36 Prispevkov: 150
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 5:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
vidiš zdaj si že enga izdal. pol se pa čudiš da vsi vemo kdo si. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 5:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
SMUČAR (KOPE) je napisal/a: | Moderatorji oz. admini kje ste, a ne mislite pobrisati teh "smeti" , vi Pohorci si pa tako ali tako v lastno skledo pljuvate s tem kreganjem, ko bo tole kdo bral si še upal ne bo prit v Ribnico, zato se dejte mal skulirat no, bo samo v vaše dobro, že tako ali tako ste bogu za hrbtom, s tem kreganjem boste pa še vse skupaj poslabšali, razmislite malo no, ker 3. razvojne osi še dolgooooo ne bo in boste nažalost še dolgo imeli sloves smučišča "bogu za hrbtom"  |
Veleje je pa center Slovenije, al kaj?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gunter |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 5:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2007 17:32 Prispevkov: 100
|
Pohorci...a ne mislite že enkrat zaključit debate, kje je kdo koga....
ste pa je čist koga pa zanima kaj se greste tam v Ribnici, dajte raje kakšno uporabno informacijo.
Norite, kot da je cel smučišča.net VAš
Kje ste administratorji!!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Opazovalec |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 5:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
riba-ribnica je napisal/a: | Opazovalec prosim če mi citiraš besedilo kjer je sk,ribnica priznal kdo je
|
Se opravičujem....ga je izbrisal....se pa je glasilo nekako v smislu da bo javil nekoga administraturju, ker je njegovo ime narobe zapisal saj in ni Grega Slemenjak ampak Gregor.....
In kaj je sedaj pri vsem tem narobe? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|