Avtor |
Sporočilo
|
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 12:36 Prispevkov: 150
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Opazovalec |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 17:36 Prispevkov: 29
|
Sorry kontrola.....nisem mislil tebe...
Nazadnje urejal/a Opazovalec Tor Jan 06, 2009 4:04 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 22:13 Prispevkov: 53
|
riba-ribnica je napisal/a: | Jaz bi samo vprašal kdaj je ratrak teptav še pri onih reflektorjih kki so namenjeni za nočno smuko??
Jaz ga še nisem videl  |
po večerih malo skozi okno poglej pa boš vido, včeraj zvečer se nočna smuka končala 22.00 reflektori so se pa ugasnili 23.30 ko so poteptali. pa to ni blo samo 1x ampak več krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

|
kontrola je napisal/a: | Opazovalec je napisal/a: | Pa dajte no.......pa kaj se ne morete vsaj malo prizemljiti........pa začnite že enkrat razmišljat realno in ne vse pobrat kar se pogovarjate v strojnici....... |
Pa saj sem rekel da zlata lisica trenutno ni mogoče. Če te pa že zanima jaz ne zahajam v strojnico! pa še jaz niti približno ne mislim it k sk ribnica dokler bi Istan komandiral |
nekaj ti povem zdaj je pa dost omenjanja imen ko bo pa zdajšnji "šef" dal odpoved ga bo vrjetno nasledil nejgov sin
za strojnico je pa mislil mene _________________ http://www.mojvideo.com/video-smucisce-ribnica-na-pohorju-in-apartmaji/207c894f096c574884b0
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
sk,ribnica je napisal/a: | kontrola je napisal/a: | Opazovalec je napisal/a: | Pa dajte no.......pa kaj se ne morete vsaj malo prizemljiti........pa začnite že enkrat razmišljat realno in ne vse pobrat kar se pogovarjate v strojnici....... |
Pa saj sem rekel da zlata lisica trenutno ni mogoče. Če te pa že zanima jaz ne zahajam v strojnico! pa še jaz niti približno ne mislim it k sk ribnica dokler bi Istan komandiral |
nekaj ti povem zdaj je pa dost omenjanja imen ko bo pa zdajšnji "šef" dal odpoved ga bo vrjetno nasledil nejgov sin
za strojnico je pa mislil mene |
ni dots imen naj se vidi kdo ni sposoben delat na vlečnici!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

|
kontrola je napisal/a: | riba-ribnica je napisal/a: | Jaz bi samo vprašal kdaj je ratrak teptav še pri onih reflektorjih kki so namenjeni za nočno smuko??
Jaz ga še nisem videl  |
po večerih malo skozi okno poglej pa boš vido, včeraj zvečer se nočna smuka končala 22.00 reflektori so se pa ugasnili 23.30 ko so poteptali. pa to ni blo samo 1x ampak več krat |
ta je pa dobra v 30 min potepta vse na pa dej........ _________________ http://www.mojvideo.com/video-smucisce-ribnica-na-pohorju-in-apartmaji/207c894f096c574884b0
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
a od 22.00 do 23.30 je zate pol ure. pa daj prvo OŠ. končaj po se pa oglašaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Opazovalec |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 17:36 Prispevkov: 29
|
saj pravim....sk ribnica....naredi nalogo za metamatiko no.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
sk,ribnica je napisal/a: | kontrola je napisal/a: | sk,ribnica je napisal/a: | kontrola je napisal/a: | Opazovalec je napisal/a: | Pa dajte no.......pa kaj se ne morete vsaj malo prizemljiti........pa začnite že enkrat razmišljat realno in ne vse pobrat kar se pogovarjate v strojnici....... |
pol pa sveje ime napiši |
daj malo pazi na jezik! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

|
kontrola je napisal/a: | sk,ribnica je napisal/a: | kontrola je napisal/a: | riba-ribnica je napisal/a: | Jaz bi samo vprašal kdaj je ratrak teptav še pri onih reflektorjih kki so namenjeni za nočno smuko??
Jaz ga še nisem videl  |
ta je pa dobra v 30 min potepta vse na pa dej........ |
sori izgubo sem enko prav sem prebral sam enko sn zgubo....
pa tudi v eni uri in pol ni konc s teptanjem dans je teptal od 10-13h ko sn ga skuzi okno gledal če je to zate 1 ura in pol ? pol pa nevem _________________ http://www.mojvideo.com/video-smucisce-ribnica-na-pohorju-in-apartmaji/207c894f096c574884b0
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

|
kontrola je napisal/a: | sk,ribnica je napisal/a: | kontrola je napisal/a: | sk,ribnica je napisal/a: | kontrola je napisal/a: | Opazovalec je napisal/a: | Pa dajte no.......pa kaj se ne morete vsaj malo prizemljiti........pa začnite že enkrat razmišljat realno in ne vse pobrat kar se pogovarjate v strojnici....... |
pol pa sveje ime napiši |
daj malo pazi na jezik! |
napiši ime če si že od vseh drugih še pa svoje _________________ http://www.mojvideo.com/video-smucisce-ribnica-na-pohorju-in-apartmaji/207c894f096c574884b0
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
sk,ribnica je napisal/a: | kontrola je napisal/a: | sk,ribnica je napisal/a: | kontrola je napisal/a: | riba-ribnica je napisal/a: | Jaz bi samo vprašal kdaj je ratrak teptav še pri onih reflektorjih kki so namenjeni za nočno smuko??
Jaz ga še nisem videl  |
ta je pa dobra v 30 min potepta vse na pa dej........ |
sori izgubo sem enko prav sem prebral sam enko sn zgubo....
pa tudi v eni uri in pol ni konc s teptanjem dans je teptal od 10-13h ko sn ga skuzi okno gledal če je to zate 1 ura in pol ? pol pa nevem |
čuj jaz nee vem če je končal z teptanjem ko je ugasno reflektorje sam pravim da reflektorji se bi naj ugasnili ob 22.00 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sk,ribnica |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Opozorjen

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
saj ni obvezno tako matematika v šoli  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
janez |
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 4:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 21:12 Prispevkov: 226 Kraj: brežice
|
kaki norci in opravljivci ste vsi .a si v domači gostilni tega kar pišete po forumu nimate jajc povedat v obraz .itak vsi veste kdo ste ,ane . nas smučarjev ki hodimo v ribnico to čisto nič ne zanima kolko obiskovalcov pa mislite imeti če se boste z razvojem smučišča vedno bolj kregali in bili še bolj skregani .pa še nagajati si začnite potem pa bo res kmalu tam veliko gostov ki jih to zanima  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|