Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 50, 51, 52  Naslednja
 Smučišče Ribnica na Pohorju « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
unikat
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 11:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:36

samo osebje bi morali zamenjati, pa bi bilo u ribnici drugače
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
smucarU1
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 11:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 12:24
Kraj: Maribor

Ne nimam namena metati slabo luč na Ribničane. Ko se o tem pogovarjam z različnimi ljudmi, še vsakemu rečem, da mora prit pogledat Ribnico, da bo navdušen,....

Ampak bojim se, da mi bo kdo od teh ljudi kdaj rekel: "si rekel, da naj grem pogledat v Ribnico, da je tam lepo in fajn, mater si me nas...l,sploh ni luštno, moti me to, ono,tretje,...", tega res ne bi želel, da bi kdaj slišal.

Čeprav do zdaj, moram reči, da so zadovoljni z domačini. Ampak moramo vedet, da do lanskega leta Ribnica ni bila preveč aktivna v kakšnih bolj odmevnih dejavnostih.(npr. kot bi zdaj naj bil turizem in smučišče v vasi)
unikat
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2009 11:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:36

sej ja... so tu DOLOČENE OSEBE... pač tako je
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 7:55 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Od malega vaškega smučišča, do smučarskega centra je dolga pot, ki se ne prehodi v enem letu....eno je biti volonter v okviru športnega društva, povsem nekaj drugega pa profesionalec. Vsakor pridem letos preizkusit ta novo progo, lani mi enostavno ni ratalo....Je pa Ribnica (ob pogoju povezave z Ribniško kočo in Kopami) zelo perspektiven smučarski center......Ostalo se pa bolj ali manj kregate domačini, oz. tisti ki so/ste, bolj ali manj oddaljeni od korita, tako da nekega pametnega zaključka iz vsega skupaj ni za pričakovat....
Nazaj na vrh
Opazovalec
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 8:19 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 17:36

Problem vsega je kot sem že omenil, nekdo, ki je 8 % solastnik in si želi imeti glavno besedo pri zadevah od A do Ž. Upam da dotične osebe v občinski upravi (županja, podžupan) prebirajo ta forum in mogoče na tak način počasi doumevajo, da se razvoj turiznam v Ribnici bliža dnu, čeprav se še sploh ni prav začel. Škoda je, da se uničuje ime Ribnice na tak način. Morate se zavedati, da bo tisti, ki bo odšel nezadovoljen iz Ribnice to povedal 10-im, tisti ki pa bo odšel zadovoljen, bo to omenil mogoče 5-im.

Lep primer je Ribniška koča kot koča in planinska postojanka. Spomite se kakšen ugled je nekoč uživala.....in katerih gostov je danes več .... zadovoljnih ali nezadovoljnih z ponudbo in storitvami.

Na samem smučišču v Ribnici pa je danes kup ljudi, ki vidijo razvoj in turizem Ribnice skozi svoj žep....pa ne da komu zavidam....ampak razvoja in turizma ne more voditi pešica ljudi, ki ni v stanju sprejemati kritike, zmage in poraze......

Kritika je še vedno tista, ki izboljšuje in povečuje kvantiteto in kvaliteto dela.
Nazaj na vrh
smucarU1
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 8:24 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fischerpro3, ja prav razmišljaš.

Vendar uporabniki tega foruma, ne vsi, dva ali trije, ki so glavni akterji pri kreganju tu gor so pa čist pri koritu.

Opazovalec, tako je, kritika (pozitivna za motivacijo , predvsem pa negativna da postajaš še boljši z odpravo pomanjkljivosti) je tista ki ima močan vpliv na to, kako se stvari, v tem primeru turizem, odvija, seveda če so to kritiko dotični le pripravljeni sprejeti.

Če pa gre pri eni uhi not pri drugi ven (kar se mi močno dozdeva v Ribnici), pol pa vemo kam to pelje in kakšni so interesi.

Še vedno pa velja rek: Kjer je volja, je tudi pot.
riba-ribnica
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 8:40 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:22

Če že debatiramo o osebju,pa da govorite da se o ribnici sliši daleč na okoli to pomeni,da mate vsi take službe??

unikat ti moraš osebje v Ribnici zlo dobro poznat,da govoriš da niso pametn,tako sem vsaj jaz zastopil.

kontrola na tem forumu še nobeden ni zdal svoje identitete zakaj bi jo moral jaz,če pa jo že izda se zlaže!!!Nekateri še svojega kraja nimajo prav napisaneA
Nazaj na vrh
riba-ribnica
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 8:43 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:22

No smučarU1 potem pa povej konkretno imena ne ovinkarit!!!Pa to sploh ni res!!!Kolikor sem jaz bral na prejšnih straneh ste vi začeli govoriti neresnice o Ribnici
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 8:45 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Na koncu jih bosta že Rataj in Jesenšek usmerila v pravo smer (beri svoj žep).....
Nazaj na vrh
smucarU1
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 8:57 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

glej riba-ribnica, nebi o imenih, ker tudi meni ne bi bilo všeč, da me kdo po imenu imenuje na forumu. To je neke vrste kršenje človekovih pravic.
Tudi sam si ne želiš tega, zakaj pol od mene to hočeš. Sta pa to definitivno iceman, sk,ribnica(on sicer še ne izpolnjuje vseh pogojev, vendar vas sliši), tudi tebe močno sumim da vem kdo si,... ste že trije.

Ja fischerpro3, normalno, da jih bosta,....
Fantastic
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 10:12 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06
Kraj: wait city

Do zdaj je to smučišče bilo za mene zelo zakotno,v zadnjih dneh pa je ratalo pravi smučarski center,vsaj tukaj na forumu...

aja,pa še to kako je kaj stanje??bo ful gneča??gdaj mate tiste fis tekma??
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 10:15 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

In v tem je narobe kaj?
Nazaj na vrh
Fantastic
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 10:26 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06
Kraj: wait city

Nič.izpostavil sem le svoje mnenje,kot ga lahko vsak tukaj!Če pa se ob mojem humorju ti počutiš užaljenega,potem pa oprosti.
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 10:41 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pa kdo ti kaj hoče? Užaljen? Zakaj pa? O kakem humorju zdaj ti?
Nazaj na vrh
kontrola
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2009 2:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opozorjen
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 22:13

Jaz bi pa še nekaj povedal:
Ali je že kdo kje videl, da je ratrak ali motorne sanke na progi ko vlečnica obratuje? to ne vidiš nikjer samo v Ribnici na pohorju.
Pa še to, ko Andrej Pokeržnik tepta vlečnico so prižgani vsi reflektorji na progi. na ratraku so reflektorji za to da si lahko z njimi pomagaš pri teptanju ne pa da ima prižgane reflektorje na vlečnici da pol Ribnice ne more spat ker jih moti.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 50, 51, 52  Naslednja Stran 25 od 52

Kazalo po Smucisca.net forumu » Ribniško Pohorje » Smučišče Ribnica na Pohorju
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net