Avtor |
Sporočilo
|
unikat |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 9:58 pm Naslov sporočila: oi |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:36 Prispevkov: 19
|
vidim da ste zlo pametni u ribnici..glede tega bi ias rekla da je vse skupai kr neki.. kako smučišče je to, da na njem delajo naibolj ''pametni'' ljudje.. oh joj  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 9:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:22 Prispevkov: 40
|
Nevem.smučarU1 imel si zelo negativne pripombe glede na smučišče v ribnici in take izkrivljene informacije lahko sestavi le tisti ki je skor vsak dan v ribnici ali pa je tam doma.Malo čudno se mi zdi da bi tako dobro poznal Ribnico iz Maribora |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
unikat |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 10:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
vidim tud da nekateri sploh ne vedo, da lahko iz ribnice pride veliko informacij v nepomembna mesta!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 10:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Nekatere informacije že,ne pa take podrobnosti.Jaz mislim,da nekateri ki še sploh niso videli proge nimajo kaj o tem debatirati,če pa sojo videli samo enkrat je to itak premalo.Toliko o tem  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
unikat |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 10:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
aja??? si pa zlo ziher.. nebi rekla da je o tem tak.. pa kai vse govorijo o tem kako se bo Ribnica preusmerila v turistični kraj..sei niam kai proti, ampak malo bolj ''pametne'' osebe bi že lahko bile..  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iceman |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 10:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2008 22:52 Prispevkov: 63
|
ta vikend skoraj sigurno smučaru1 tak da lahko prideš in se prepričaš o progi in potem napišeš svoje mnenje! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 10:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 22:13 Prispevkov: 53
|
No jaz se bi pa strinjal z unikatom, ker na vlečnici delajo tudi taki ljudje ki nimajo pojma kaj in kako je treba delati, med tem tudi mladoletni ki nimajo nobenega izpita: naprimer [cenzurirano]. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 10:26 pm Naslov sporočila: Re: oi |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
unikat je napisal/a: | vidim da ste zlo pametni u ribnici..glede tega bi ias rekla da je vse skupai kr neki.. kako smučišče je to, da na njem delajo naibolj ''pametni'' ljudje.. oh joj  |
To je spet dokaz favšarije.Tako malo nas je Slovencev in nas že itak hrvati blatijo v evropski uniji in če bo šlo tako naprej,v prihodnosti ne bomo več poznali Slovenije.Če pa že meje vse bolj v notranjosti.Mi se pa še kregamo med sabo.
Samo zato kreganje so odgovorni tisti ki so FAVŠ!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
unikat |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 10:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
prvo kot prvo nisem nič favš ali kako že..pa meni je vseeno kak imajo pa vse, samo nekaj vam povem, ni pa dobro da ne dajo drugim možnosti!..enkrat se bo tako ali tako nekaj naredilo in krivi boste sami.. kak lepo je priti u ribnico pogledat kaj vse gradijo pa to.. ampak osebje pa katastrofa oziroma KANTASTROFA  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 10:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
pa še to bi dodal dokler bo Istok Helabel komandiral Ribnica na Pohorju nebo daleč prišla! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
riba-ribnica |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 10:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Unikat nisem mislil s tem tebe pa ko se bo kaj naredlo bo zato odgovarjal tisti ki je zato odgovoren to pa ni nujno da je to osebje
Kontrola ja res je.Samo mormo pa priznat da že kar diši po kregariji,samo malo nazaj poglej po straneh
Nič slabega nisem mislil s tem kar sem napisal,sem samo izražal svoje mnenje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
unikat |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 10:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
riba-ribnica,
ia bi lahko temu tak rekla..samo organizacija je......pa sej, če turisti še nič ne kometirajo, tisti ko prihajajo oz drugih mest, te tak..hmm..bomo vidli kak bo to..  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kontrola |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 10:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
riba-ribnica. a te lahko vprašam kdo si? če ni skrivnost? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 11:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 12:24 Prispevkov: 83 Kraj: Maribor
|
Pojma nimate domačini, koliko mariborčanov pozna Ribnico in tamkajšnje domačine, bi lahko skoraj rekel bolj kot marsikateri domačin. Sam imam vsak dan priložnost se o tem preričat na lastna ušesa, ker sem v poslu takem.
V Ribnici sem pa drugače dosti, ker imam sorodnike tam.
In da ne bo pomote, rad prihajam v Ribnico . Všeč mi je smučišče (iceman) ampak organizacija in osebje, žal, je pa na podnu.(verjetno bi koga lahko izvzel)Kot sem že nekaj krat rekel na forumu, saj se trudijo, ni oporekat, ampak jim še manjka.
Kritike so pa lahko pozitivne in negativne.Zakaj bi vse negativno kritiziral, smučišče, s tem mislim samo progo, je odlično pripravljeno, ker je dovolj snega in lepo poteptana . O osebju na samem smučišču, pa . _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
unikat |
Objavljeno: Pon Jan 05, 2009 11:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opozorjen

|
se strinjam z >smučaru1< ...organizacija jee .. poveš lahko tudi, kaj se v ribnici dogaja, da ne vedo samo ribničani ampak drugi od ''daleč'' tudi.. tak da se strinjam  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|