Avtor |
Sporočilo
|
sportif |
Objavljeno: Pon Dec 22, 2008 12:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 12:16 Prispevkov: 1
|
Tudi jaz imam problem pri nakupu pancerjev. Sicer imam visok nart, iščem pa pancer flexa nekje od 100 navzgor. Trenutno probujem Tecnica Dragon 100, vendar me po cca 10- 15 minutah, začne boleti v nartu, pa še to tako, da imam spodaj samo prvo klipsno zaprto dobro, drugo pa le na rahlo.
Prosim za kakšen konkreten nasvet, kater pancer naj kupim!
Hvala! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
palcek |
Objavljeno: Pon Dec 22, 2008 12:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Feb 2006 20:48 Prispevkov: 268
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Pon Dec 22, 2008 5:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2900 Kraj: Ljubljana
|
sportif je napisal/a: | Tudi jaz imam problem pri nakupu pancerjev. Sicer imam visok nart, iščem pa pancer flexa nekje od 100 navzgor. Trenutno probujem Tecnica Dragon 100, vendar me po cca 10- 15 minutah, začne boleti v nartu, pa še to tako, da imam spodaj samo prvo klipsno zaprto dobro, drugo pa le na rahlo.
Prosim za kakšen konkreten nasvet, kater pancer naj kupim!
Hvala! |
Pancerji za visok nart in/ali široko stopalo so Alpina. Jaz sem jih imel na nogi, pa sem imel občutek, da bi lahko obe nogi spravil v enega. Drugače zgledajo pa kar v redu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mecoslav |
Objavljeno: Tor Dec 23, 2008 12:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 0:09 Prispevkov: 2
|
Pozdravljeni!
Mene pa zanima kakšen je pancer Dolomite AX 07. Vidim da nekdo prodaja za dobro ceno skoraj nič rabljene, mi lahko kdo opiše specifikacije pancerja?
Sem dober rekreativni smučar, vozim Fischer SC Race, trenutno pa imam že 8let stare Nordica čevlje in je čas za menjavo.
Lep pozdrav. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elan |
Objavljeno: Tor Dec 23, 2008 8:29 am Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56 Prispevkov: 500
|
Mecoslav je napisal/a: | Pozdravljeni!
Mene pa zanima kakšen je pancer Dolomite AX 07. Vidim da nekdo prodaja za dobro ceno skoraj nič rabljene, mi lahko kdo opiše specifikacije pancerja?
Sem dober rekreativni smučar, vozim Fischer SC Race, trenutno pa imam že 8let stare Nordica čevlje in je čas za menjavo.
Lep pozdrav. |
udobni mehki pancerji
(po flexu sodeč) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mecoslav |
Objavljeno: Čet Dec 25, 2008 1:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 0:09 Prispevkov: 2
|
Trenutno imam pancerje znamke Nordica, 105 flexa in pa dolžina školjke 320mm. Sedaj je počasi čas za menjavo, vendar pa so mi te pancerji zelo odgovarjali(ne vem kateri model-rumene barve). Ima kdo kake predloge katere pancerje naj si kupim sedaj, ko so zdajšnji odslužili svoje?
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Viki26 |
Objavljeno: Sre Dec 31, 2008 1:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 12:54 Prispevkov: 2 Kraj: Grosuplje
|
Živjo, ali kdo ve kje bi se dalo poleg Forme + kupiti pancerje Rossignol Zenith senzor 3 fleksa 100.
Hvala za odgovor _________________ anže |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cresh |
Objavljeno: Sre Dec 31, 2008 12:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Nov 2008 11:59 Prispevkov: 172
|
Viki26 je napisal/a: | Živjo, ali kdo ve kje bi se dalo poleg Forme + kupiti pancerje Rossignol Zenith senzor 3 fleksa 100.
Hvala za odgovor |
SVS v trzinu, so uvoznik za Rossignol  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rupa |
Objavljeno: Sre Dec 31, 2008 12:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 19:14 Prispevkov: 59
|
Uvoznik oz. trgovina je v Trzinu, ne vem točno ime, vem da je zdraven Yonexa |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Viki26 |
Objavljeno: Čet Jan 01, 2009 4:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 12:54 Prispevkov: 2 Kraj: Grosuplje
|
cresh je napisal/a: | Viki26 je napisal/a: | Živjo, ali kdo ve kje bi se dalo poleg Forme + kupiti pancerje Rossignol Zenith senzor 3 fleksa 100.
Hvala za odgovor |
SVS v trzinu, so uvoznik za Rossignol  |
HVALA _________________ anže |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Čet Jan 01, 2009 10:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 12:24 Prispevkov: 83 Kraj: Maribor
|
Oj!
Tudi jaz bi imel eno vprašanje okrog pancerjev in če je kdo že imel tak problem, bi prosil, da mi pove kako ga je rešil.
In sicer, mene po treh ali štirih spustih po strmini intenzivnega smučanja začne ful boleti podplat. Kot da bi me hotel zagrabiti krč. Probal sem že vse od odpenjanja pancerja, do tega da sem obul samo ene tanke nogavice, vse sem že skoraj probal, ampak problem ostaja.
Zanimivo je, da če je smučanje bolj na izi, me pa podplat ne boli.
Če je že bilo tako vprašanje se opravičujem, da ponovno sprašujem, za mnenje bi pa vseeno prosil.
Pa lepo se imejte.  _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elan |
Objavljeno: Pet Jan 02, 2009 8:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56 Prispevkov: 500
|
kolk maš stare pancerje, oz kolkokrat si jih vozu? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smucarU1 |
Objavljeno: Pet Jan 02, 2009 10:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 12:24 Prispevkov: 83 Kraj: Maribor
|
Pancerje sem nabavil lani, vozim jih pa skoraj vsak vikend pozimi. _________________ 2008/2009 38x na smučišču |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DeX |
Objavljeno: Sob Jan 03, 2009 5:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 16:50 Prispevkov: 211
|
smucarU1 je napisal/a: | Oj!
Tudi jaz bi imel eno vprašanje okrog pancerjev in če je kdo že imel tak problem, bi prosil, da mi pove kako ga je rešil.
In sicer, mene po treh ali štirih spustih po strmini intenzivnega smučanja začne ful boleti podplat. Kot da bi me hotel zagrabiti krč. Probal sem že vse od odpenjanja pancerja, do tega da sem obul samo ene tanke nogavice, vse sem že skoraj probal, ampak problem ostaja.
Zanimivo je, da če je smučanje bolj na izi, me pa podplat ne boli.
Če je že bilo tako vprašanje se opravičujem, da ponovno sprašujem, za mnenje bi pa vseeno prosil.
Pa lepo se imejte.  |
Jaz imam isti problem.
Oziroma sem ga imel pred leti ko sem smučal z Alpina pancarji, potem sem imel nekaj let pavze, letos sem pa nabavil Salomon pancarje in so se težave ponovile.. Letos sem smučal 6 dni in je stanje zaenkrat še nespremenjeno, oziroma bolečina skozi ista..
Tako, da sedaj res ne vem, ali sem 2x zbral pancarje, ki mi ne ustrezajo, ali se more noga utrdit, ali pa imam enostavno defektna stopala in brez bolečine pač ne bo šlo..?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rupa |
Objavljeno: Sob Jan 03, 2009 5:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 19:14 Prispevkov: 59
|
Splača se probat, kakimi drugimi vložki, po možnosti tistimi, ki imajo sredniski del bolj dvignjen oz. večjo podopro za lok stopala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|