Avtor |
Sporočilo
|
nosk8fx |
Objavljeno: Pon Apr 14, 2008 4:24 pm Naslov sporočila: kratke smuči (big foot) |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 14:39 Prispevkov: 3
|
Živjo,
kupujem kratke smuči (big foot) in sem zasledil ene starejše rabljene TecnoPro RPX150, gledal pa sem tudi nove Elan Vario. Cena rabljenih TecnoPro je 40 ?, cena novih Elan pa 120 ?.
Ima mogoče kdo kake izkušnje? So Elanove boljše (polek tega, da dosti boljše zgledajo ), da bi se splačalo kupiti nove (in plačati 80 ? več)? Ali so te smučke zelo podobne po lastnostih?
Sam se bolj nagibam k Elanu, ker sem pristaš, vendar nisem prepričan, če se splača plačati toliko več.
P.S.: Nekje sem zasledil, da se v Begunjah da kupiti "tovarniško poškodovane" (malce narobe pobarvane ali kakšne malenkosti) nove smučke za precej nižjo ceno. Je to res?
Za vse odgovore že v naprej hvala.
Lep pozdrav,
Sašo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Tor Apr 15, 2008 4:18 pm Naslov sporočila: Re: kratke smuči (big foot) |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39 Prispevkov: 537
|
nosk8fx je napisal/a: |
P.S.: Nekje sem zasledil, da se v Begunjah da kupiti "tovarniško poškodovane" (malce narobe pobarvane ali kakšne malenkosti) nove smučke za precej nižjo ceno. Je to res?
|
Tudi jaz sem slišal to iz dokaj zanesljivih virov. _________________ Sezona 2016/17
Serre Chevalier 6x
Cerkno 2x
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nosk8fx |
Objavljeno: Čet Apr 17, 2008 12:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

|
ampak na mail so mi odgovorili, da poškodovane smučke prodajajo samo šolam in klubom ...
kaj pa mi, navadni smrtniki ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nosk8fx |
Objavljeno: Čet Apr 17, 2008 3:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

|
bi se bolj splačalo kupiti Vario še zdaj, ko se smučarska sezona zaključuje ali bi bilo bolje počakati do začetka nove sezone in takrat kupiti?
sprašujem glede cene, kdaj se bo bolj splačalo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Čet Apr 17, 2008 4:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06 Prispevkov: 818 Kraj: wait city
|
na začetku nove smučaske sezone,zato ker bodo takrat prišli novi modeli in bojo stari cenejši... razen če zdaj nujno potrebuješ v kar pa dvomim  _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andro_ |
Objavljeno: Čet Apr 17, 2008 8:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39 Prispevkov: 537
|
nosk8fx je napisal/a: | ampak na mail so mi odgovorili, da poškodovane smučke prodajajo samo šolam in klubom ...
kaj pa mi, navadni smrtniki ? |
Meni ji reku sošolec, ki se je preselil sem z Bleda dajih kupuje...
Lahko pa je "glumu"...  _________________ Sezona 2016/17
Serre Chevalier 6x
Cerkno 2x
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snežko |
Objavljeno: Čet Apr 17, 2008 8:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2007 19:26 Prispevkov: 59
|
vseeno - cena letošnjega modela bo ista sedaj in jeseni. samo jeseni mogoče več ne bo letošnjega modela... _________________ veselimo se skupaj |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|