Avtor |
Sporočilo
|
MandM |
Objavljeno: Ned Jan 15, 2006 7:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
Pridružen/-a: Ned Dec 2005 20:45 Prispevkov: 21 Kraj: Ravne
|
Mene zanima če se kje dobi odraslo čelado za okrog 15 000 sit? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Gaj |
Objavljeno: Ned Jan 15, 2006 8:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami
Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45 Prispevkov: 589 Kraj: Ljubljana - Center
|
Seveda, jaz sem za mojo novo Uvex dal natanko 15k in sicer v hervisu..
Da pa se izkoristim topic in povem prve obcutke, po dnevu smuke, celeda je super, ravno prav topla tako da me ni zeblo in tudi zracna je super, le nekaj je problematicnega, na sedeznici odvisno od vetra, vendar na momente je pod takim kotom pihalo da me je cist ogluselo, se pa obrnem glavo v drugo smer je pa vredu, zanimivo _________________ 2008/2009= |
|
Nazaj na vrh |
|
|
nejc |
Objavljeno: Čet Jan 19, 2006 9:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
Pridružen/-a: Sob Jan 2006 9:43 Prispevkov: 12 Kraj: Novo mesto
|
Mene je moja čelada dones rešila al pa pršparala eno veliko bunka.....me je nasadu odzadej tip.............tako da mi ni nič žal, da sem se odločil zanjo CRATTONI! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Andy |
Objavljeno: Pon Jan 01, 2007 4:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
Pridružen/-a: Sre Nov 2005 19:19 Prispevkov: 41
|
zanima me če ima kdo čelado Alpina Nuts, ker jo nameravam kupiti, trenutno je cena 22K v hervisu, sedaj me pa zanima kje bi jo lahko dobil ceneje tre kdaj se začnejo zimske razprodaje. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
dolenc |
Objavljeno: Pon Jan 01, 2007 4:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami
Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
jst jo mam! Je ful huda, udobna, jst sm jo u intersportu dobil za 17k Ker imajo(so imeli ?) 20% popust za nakup nad 20 k. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Andy |
Objavljeno: Tor Jan 09, 2007 3:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
|
odlocam se za nakup celade, najbolj mi je vsec Alpinina Nuts, sem pa pred eno dilemo, obseg glave imam 57 cm, velikosti celad pa so 54-57 in 58- 61 cm, kaj mi priporocate da vzamem?
za odgovore ze vnaprej hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
GOLTEZAN |
Objavljeno: Pet Jan 12, 2007 4:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici
Pridružen/-a: Tor Nov 2006 15:18 Prispevkov: 377 Kraj: Velenje
|
Js bi si uzel raje 58-61. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
pipimax |
Objavljeno: Sre Jan 17, 2007 11:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
Pridružen/-a: Sre Jan 2007 11:35 Prispevkov: 35
|
a jih lahk kje probaš?pa če jih lahk si uzem tisto ku ti bolje sedi na glavi če ne pa bolš da asi uzameš mal večjo |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Raider |
Objavljeno: Sre Jan 17, 2007 12:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
Pridružen/-a: Čet Nov 2006 16:52 Prispevkov: 24 Kraj: Kotlje
|
celada je zelo dobra varjanta saj vem iz lasnih iskusem jas bordam in vem da mi pride zelo prav, res je da sem dal mal velik za njo celada je Giro dal sem 90? sm se je splacalo!!!
sm ka mi pomaga zdaj ko sem si zapestje zloumu prokleti raili!! _________________
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
attack |
Objavljeno: Pet Jan 26, 2007 8:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami
Pridružen/-a: Tor Nov 2006 21:07 Prispevkov: 8 Kraj: Kočevje
|
Jaz mam pa Head Stratum, dal sm 23000 zanjo, sam je vredna vsakega tolarja. Sm u Nassfeldu u potok odletu, s čelom u skalo udaru in si prihranu kar nekaj šivov (vsaj). Na čeladi le praske. Mam pa zračnike skos odprte tko da ni nikol vroče, prej prijetno toplo, je udobna, velikost je precej nastavljiva. Tko, nikol več brez čelade.
LP _________________ Snowboarder4life |
|
Nazaj na vrh |
|
|
mariborcan |
Objavljeno: Sre Jan 30, 2008 10:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici
Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45 Prispevkov: 400 Kraj: Maribor
|
Razmišljam, da bi tudi jaz nabavil čelado, pa me zanima, na kaj je treba biti pozoren pri nakupu. Mogoče mi lahko kdo priporoča katero firmo oz. model? Če že naredim nekaj za varnost, na tem ne mislim šparat, seveda bi pa vseeno rad ugodno skozi prišo, tako da me zanima tudi, ali je možno, da je kak cenejši model kaj manj varen od tistih najdražjih al gre tu samo za kake dodatke? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Andy |
Objavljeno: Sre Jan 30, 2008 11:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
|
Jaz imam čelado od Alpine oznako NUTS, mi je bolj všeč če ima čelada trde ušesnike, kot pa če so mehki. prej sem imel čelado tudi od Alpine, mislim da oznako FLAME, pa sem jo zamenjal prav zaradi ušesnikov. Je pa to čisto stvar okusa. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
marko |
Objavljeno: Čet Jan 31, 2008 12:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan
Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2844 Kraj: Ljubljana
|
Čelad, ki nimajo atesta seveda ne boš kupoval. Drugače je pa kar pomembno, da te ne tiščijo v ušesa, da imajo nastavljive zračnike, enostaven sistem zapenjanja, da ne piha pri ušesih. Če bi jaz zdaj kupoval novo čelado, bi kupil tak model, ki je na čelu nekoliko bolj izbočen, da imaš bolje zaščiten obraz, če se npr. počiš v steber ali pa te kdo butne od spredaj. Ene take modele, ki so tudi dobro izgledali, sem videl v Sport2000. Samo so bili precej dragi. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
janus |
Objavljeno: Sre Jan 21, 2009 8:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 21:48 Prispevkov: 11
|
Če kdo kupuje čelado....
V trgovini Freestyle v ljubljani imajo znižane čelade K2(modeli clucth-29eur, blackhawk-39eur,ultra-69eur). Še vedno je na voljo dosti barv in velikosti. Jaz sem kupil to za 29eur in mi je super. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
DeX |
Objavljeno: Sre Jan 21, 2009 10:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču
Pridružen/-a: Sob Jan 2009 16:50 Prispevkov: 211
|
Jaz imam pa Alpina Nuts in sem tudi maximalno zadovoljen
Cena 99,95 v večini trgovin _________________ Powered by Elan SLX Waveflex Fusion, Elan GSX Waveflex Fusion, Elan 82XTI Amphibio, Fischer Worldcup SL & Fischer Worldcup GS Masters |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|