Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Osojščica - Gerlitzen 2025/26

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
 Osojščica - Gerlitzen 2025/26 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
tomi
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 30, 2025 7:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:18
Kraj: Jesenice

https://www.gerlitzen.com/aktuelle-infos/oeffnungszeiten/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ki9
PrispevekObjavljeno: Ned Mar 15, 2026 9:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2012 22:52

Danes sem se zjutraj odločil, da grem poskusit srečo na Gerlitzen. Vreme na Bergfexu je napovedalo 0 ur sonca, ogled Zamg animacije pa je le dajal malo upanja. Zjutraj ob 08:15 je bilo parkirišče na strehi garaže približno 50% zasedeno, kar se mi je zdelo glede na koledar in napoved kar veliko.
Že ob vožnji s sedežnico mi je bilo jasno, da sneg ponoči ni pomrznil, zato so bile razmere pomladanske. Na vrhu je bilo prvih 50 vinšinskih metrov še megla, tako da vidljivost ni bila optimalna. Čez dan so se menjali sonce in oblaki, vendar je bila kljub oblakom vidljivost zelo dobra. Ob 11:00 sem imel občutek, da je večina obiskovalcev šla domov/ gostilne in so bila pobočja res prazna.
Proge so trenutno še brez kamenja, tako da mislim da ni bojazni da zdržijo še 3 tedne. Ob napovedani mini ohladitvi in jasnih nočeh bi rekel, da bi znal biti še kakšen dan letos prav spodoben.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2 Stran 2 od 2

Kazalo po Smucisca.net forumu » Avstrija » Osojščica - Gerlitzen 2025/26
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net