| |
| Osojščica - Gerlitzen 2025/26 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
| Avtor |
Sporočilo
|
| tomi |
Objavljeno: Tor Dec 30, 2025 7:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:18 Prispevkov: 1356 Kraj: Jesenice
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Ki9 |
Objavljeno: Ned Mar 15, 2026 9:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2012 22:52 Prispevkov: 515
|
Danes sem se zjutraj odločil, da grem poskusit srečo na Gerlitzen. Vreme na Bergfexu je napovedalo 0 ur sonca, ogled Zamg animacije pa je le dajal malo upanja. Zjutraj ob 08:15 je bilo parkirišče na strehi garaže približno 50% zasedeno, kar se mi je zdelo glede na koledar in napoved kar veliko.
Že ob vožnji s sedežnico mi je bilo jasno, da sneg ponoči ni pomrznil, zato so bile razmere pomladanske. Na vrhu je bilo prvih 50 vinšinskih metrov še megla, tako da vidljivost ni bila optimalna. Čez dan so se menjali sonce in oblaki, vendar je bila kljub oblakom vidljivost zelo dobra. Ob 11:00 sem imel občutek, da je večina obiskovalcev šla domov/ gostilne in so bila pobočja res prazna.
Proge so trenutno še brez kamenja, tako da mislim da ni bojazni da zdržijo še 3 tedne. Ob napovedani mini ohladitvi in jasnih nočeh bi rekel, da bi znal biti še kakšen dan letos prav spodoben. _________________ Sezona 25/26 - 16 = 6 x Mölltaler Gletscher, 2 x Gerlitzen, 1 x Kals- Matrei, 2 x Saalbach, 1 x Schmitten, 2 x Saalbach, 2 x Katschberg, 1 x Badkleinkircheim, 1 x Goldeck |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|