Nahajate se tukaj

Planica

Planica, 2017

Ta vikend vabljeni na praznik smučarskih poletov v dolino pod Poncami. Smučarske polete v Planici si boste letos lahko ogledali med 23. in 26.3.2017. V četrtek so na sporedu kvalifikacije, v petek sledi posamična tekma, v soboto ekipna preizkušnja in v nedeljo še ena posamična tekma. Kot že tradicionalno Planica predstavlja zaključek svetovnega pokala v smučarskih skokih in je zato odlična priložnost, da še zadnjič v sezoni 2016/2017 spodbujate smučarje skakalce, predvsem pa naše orle pospremite k verjamemo več kot odličnim uvrstitvam in rekordnim poletom.

Prvi smučarski skok v tandemu

Slovenska smučarska skakalca Rok Urbanc in Jaka Rus sta v Planici poskrbela za nov mejnik skakalnega športa.
Na največji od malih skakalnic v Planici, sta uprizorila prvi smučarski skok v tandemu in z daljavo 35 metrov poskrbela za nov svetovni rekord.

Bravo naša fanta!

Mini Planica s Francijem Petkom

V nedeljo, 21.2.2016 ste vabljeni na Soriško Planino, kjer se bo odvijala čisto prava Mini Planica.

Mini planica:
od 10:00 - 16:00 - pod budnim očesom Francija Petka in njegove ekipe bomo spoznali osnove smučarskih skokov na čisto pravi premični otroški skakalnici

Mini šola smučanja in sankanja:
ob 12:00 - Smučarska šola Finžgar predstavi prve osnove smučanja
ob 13:00 - Sankaški klub Domel predstavi svoje dejavnosti in osnove sankanja

V Planico ob svetovnem dnevu snega

Vabljeni v Planico

Za vikend 16.1. in 17.1.2016, se nam pridružite pri navijanju za naše športnike. V Planici se bo odvijal Fis svetovni pokal v teku na smučeh. V soboto je na sporedu sprint prosto (ženske in moški), v nedeljo pa ekipni sprint prosto (ženske in moški).

Vabljeni!

Več na: http://www.kranjska-gora.si/si/aktualno/1039-FIS-Svetovni-pokal-v-teku-n...

Planica 2015

Bliža se spektakel v Dolini pod Poncami! Zopet bomo navijali za naše orle. Poleg uživanja ob pogledu na neverjetne polete, vas čaka še zabavni program z glasbo. Vse skupaj se začne že jutri, 18.3., s preizkusom letalnice.

Več informacij o dogodku na:
http://www.planica.si/

Subscribe to RSS - Planica