Nahajate se tukaj

Smučišča za mlade z zabavo

Zabava na smučišču

Kdaj pa kdaj nas doleti vprašanje katero smučišče izbrati kot skupina mladih, ki se želijo zabavati. Izbire tako pri nas kot v okolici je kar nekaj, saj večina smučišč nudi neko obliko zabave po smučanju, imenovane apres ski. Ugodne pakete za mlade lahko rezervirate tudi pri nas.

Kar se tiče slovenskih smučišč lahko zagotovo priporočimo Kope, ki so že tradicionalno slovensko party smučišče. Kope nudijo tako dnevno kot nočno smuko na smučiščih različnih težavnosti, na katerih bo vsak našel kaj zase. Od dolge položne proge Pungart do strmejšega Kaštivnika za tiste ki bolj obvladajo, ter ostale proge skupaj poskrbijo da boste konec dneva vsi prijetno nasmučani. Vzdušje na Kopah je veselo in prijazno, koroško. Dejstvo da so v Sloveniji pomeni manjši strošek prevoza, obenem pa so Kope tudi sicer cenovno ugodno smučišče, saj ne spadajo med večje smučarske centre.
Zvečer se v Holcer Pubu začne zabava, kaj zabava, prava koroška fešta, ki pogosto traja do jutranjih ur in je zaščitni znak Kop.
Odlične ponudbe na Kopah lahko najdete na Smucisca.net

Najbližje tuje večje smučišče z dobro party atmosfero je verjetno slovencem dobro poznani in priljubljen Nassfeld v Avstriji. Tako v Troppolachu na spodnji postaji, kot drugod po smučišču, se nahajajo bari in koče, v katerih se vedno kaj dogaja. Sploh če bivate v Troppolachu in se želite zabavati tam, je Nassfeld idealna izbira saj ne boste imeli daleč od zabave do hotela. Obenem je Nassfeld eno od večjih avstrijskih smučišč tako da se boste tudi zagotovo nasmučali. Tam najdete tudi ugodnejše oblike namestitve za mlade.
Cenovno je to smučišče višje od slovenskih, vendar ponuja vsaj iz smučarskega vidika veliko več prog vseh zahtevnosti, kot tudi odličnih možnosti za freeride.
Za odlične ponudbe na smučišču vas vabimo, da si ogledate naše ponudbe nastanitev in smučarskih paketov na Smucisca.net

Ne več tako zelo blizu, pa vendar relativno blizu Slovenije se v Italiji nahaja Livigno, ki je pravtako idealen za apres ski party, saj ima med smučarskimi kraji največ barov in je znan kot meka za mlade z zabavami in stalnim nočnim dogajanjem. V Livignu boste našli več kot 150 barov, med katerimi boste našli takšne z odlično hrano, takšne z odličnimi koktejli, takšne z glasbo do jutranjih ur in ki vas bodo zadržali pokonci do naslednjega smučarskega dne. Karkoli nameravate, ne poskušajte obiskati vseh, ker vam ne bo uspelo, pa tudi nasmučali se ne boste. :)
Cene so Italiji primerne, torej višje kot v Sloveniji in na slovenskih smučiščih. Za rezervacije vas tudi tukaj vabimo na stran kjer lahko rezervirate smučarske pakete.

Poleg bližnjih smučišč vas vabimo, da si ogledate tudi ponudbe v Franciji, ki v nekaterih primerih vključujejo avtobusni prevoz do smučišča. Ponavadi je bivanje in smučanje tam relativno cenejše, tako da v primeru če ste pripravljeni potrpeti s prevozom (ali na avtobusu, ali s polnim avtomobilom), se lahko kateri od smučarskih centrov v Franciji pravgotovo najde med odličnimi smučarskimi centri za mlade z veliko zabave.