Nahajate se tukaj

Kaj bo pa dogajalo v mesecu marcu?

S kurenti smo že odganjali zimo, pa vendar bo mesec marec še vedno smučarsko obarvan. Na spodnjih povezavah lahko najdete nekaj idej, kako pričakati pomlad na smučiščih...

sobota, 28. februar:

Na Krvavcu bodo v družbi mažoretk in godbe zaključili šolske počitnice
(http://www.rtc-krvavec.si/si/nacrtujete-obisk/dogodki/2015/02/927-Zaklju...).

nedelja, 1. marec:

Test smuči Atomic na Krvavcu (http://www.dj-slovenija.si/dogodki-in-prireditve/test-smuci-atomic-v-kra...).

sobota 7.marec:

Če bi se radi vrnili nazaj v 80-leta in smučali na sulicah, je Retro festival na Krvavcu, kot nalašč za vas (http://www.rtc-krvavec.si/si/nacrtujete-obisk/dogodki/2015/03/930-RetroF...).
Na Voglu se lahko preizkusite v veleslalomski tekmi (http://www.vogel.si/zima/ponudba/dogodki), v snežnem parku pa po Obsešn vikend. Sobota bo v duhu tekmovanja, zvečer after party v Čuku, v nedeljo pa piknik (http://www.vogel.si/files/4414/2443/1661/Doc3.pdf).

nedelja 8.marec:

Dan žena na snehu. Nežnejši spol bo deležen posebnih ugodnosti na Krvavcu (http://www.rtc-krvavec.si/si/nacrtujete-obisk/dogodki/2015/03/924-Dan-ze...), na Voglu pa boste lahko pokušali bohinjski sir in penine (http://www.vogel.si/zima/ponudba/dogodki).

sobota 14. marec:

Še en družinski dan na Krvavcu. Tokrat vas čaka tudi olimpijski izziv z Bojanom Križajem (http://www.rtc-krvavec.si/si/nacrtujete-obisk/dogodki/2015/03/867-AS-dru...).
Na Voglu bodo praznovali vrhunec zime, ki bo vključeval koncert, zabavne igre na snegu in test smuči za naslednjo sezono (http://www.vogel.si/zima/ponudba/dogodki).
V Kranjski Gori pa bo potekala maksimalno eksplozivna zabava v okviru svetovnega Pokala Vitranc (http://www.kranjska-gora.si/si/aktualno/571-Q-Max-Party).

nedelja, 15. marec:

Še vedno smo v Kranjski Gori, kjer spremljamo slalomsko vožnjo Pokala Vitranc (http://www.pokal-vitranc.com/si/program/).

Smučišče Rogla vsak petek v mesecu marcu ponuja brezplačno nočno smuko za nežnejši spol (http://www.rogla.eu/si/nacrtujte-obisk/dogodki/2015/03/918-Brezplacna-no...).

Pa prijetno prvo polovico meseca marca!

Category: