Nahajate se tukaj

Aktualno

7toHeaven

Sandi Murovec z novim trailerjem za film 7toHeaven, ki bi naj izšel v kratkem - o 7 pomembnih točkah za smučanje.

Prvi sneg v Alpah

Jesen je tukaj in tudi mi se počasi prebujamo iz poletnega spanja.

Severni pol do pomladi ne bo videl sonca in zimsko ohlajanje severne poloble se začenja. Hladen zrak bo v prihodnjih mesecih spet prišel nad Evropo in prvi znaki so že tukaj - po več mesecih je v Alpah že zapadla tanka plast prvega snega.

Nekaj zbranih slik iz webcamov najdete tule.
Komaj že čakamo zimo. :)

SLIVA - deljenje prevozov do smučišč

Na voljo je nova spletna aplikacija SLIVA, ki vam omogoča da se za prevoze do smučišč povežete z ostalimi smučarji v vaši bližini. Tako boste na primer naslednji dan, ko bo v sosednji Avstriji zapadel svež sneg in bodo vaši smučarski kolegi imeli gužvo v službi, lažje našli koga iz vašega kraja ki pravtako gre na smučišče - ter se imeli fajn, naredili novo prijateljstvo in delili stroške prevoza. Aplikacija je slovenske izdelave in sliši na ime SLIVA - vabljeni na www.sliva.co.

LUŽA 2016

Luža 10 movie from Društvo DOBR on Vimeo.

11. Luža se bo na Krvavcu odvijala 27.3.2016.

Več o programu najdete na spodnji povezavi. Kako je dogodek izgledal lani, pa si lahko pogledate v videu!

Retro fest na Krvavcu

Obrišite prah iz sulic, operite staro kapo in pripravite stari dres, kajti 12. marca bo na Krvavcu spet bo vse kot nekoč.

Retro Podarim-dobim fest. Odmevala bo glasba 80ih, v paralelnem slalomu se boste lahko pomerili z legendami smučanja, Rifle bo na terasi brunarice Sonček podeljeval nagrade v novi različici slavne oddaje Podarim dobim. Obvezna oprema pa je - obleka in oprema izpred 25+ let!

Zasavski dan na Krvavcu

Hitro je minilo leto dni, odkar so se Zasavci prijetno družili na Krvavcu. In kar je dobro ne gre spregledati! Tradicijo ohranjajo in tako bodo 5. 3. 2016 zasavsko druženje ponovili. Kje drugje kot na Krvavcu. Tudi letos ne bo manjkalo značilnosti, ki krasijo tri doline in jih delajo posebne. Svojo prepoznavnost in srčnost bodo smučarji najprej pokazali na Odprtem prvenstvu Zasavja v veleslalomu, nesmučarji pa se bodo pridružili kasneje na Plaži Krvavec, kjer sledi bogat spremljevalni program.

Prvi smučarski skok v tandemu

Slovenska smučarska skakalca Rok Urbanc in Jaka Rus sta v Planici poskrbela za nov mejnik skakalnega športa.
Na največji od malih skakalnic v Planici, sta uprizorila prvi smučarski skok v tandemu in z daljavo 35 metrov poskrbela za nov svetovni rekord.

Bravo naša fanta!

55. Pokal Vitranc 2016

Bliža se 55. Pokal Vitranc, ki bo zopet gostil najboljše alpske smučarje sveta. V Kranjski Gori se bo začelo dogajati že v četrtek 3.3.2016 z žrebom štartnih številk. V petek in soboto bosta na sporedu dva veleslaloma, ki bosta tudi zadnja pred finalnim v St. Moritzu, v nedeljo pa še slalom. Športno vzdušje bo spremljal tudi bogat zabavni program.

Ogled smučarskega spektakla na vitranški strmini je možen že za 10 evrov. V predprodaji pa celo za 8 evrov.

Mini Planica s Francijem Petkom

V nedeljo, 21.2.2016 ste vabljeni na Soriško Planino, kjer se bo odvijala čisto prava Mini Planica.

Mini planica:
od 10:00 - 16:00 - pod budnim očesom Francija Petka in njegove ekipe bomo spoznali osnove smučarskih skokov na čisto pravi premični otroški skakalnici

Mini šola smučanja in sankanja:
ob 12:00 - Smučarska šola Finžgar predstavi prve osnove smučanja
ob 13:00 - Sankaški klub Domel predstavi svoje dejavnosti in osnove sankanja

Vrhunec sezone z Juretom Koširjem

20. februarja se na Krvavcu obeta najzabavnejši dan v sezoni. dopoldanskih urah se boste pomerili z Juretom Koširjem, na zabavnem veleslalomu z bogatimi nagradami, kjer lahko zmaga prav vsak! Ob 13h pa sledi nepozabni apres ski, s slavnimi Soulfingersi.

Program dogodka:

Do 10.00: Zadnje prijave na zabavni veleslalom - Ti vs Jure na Plaži Krvavec
11.00 - 12.30: Zabavni veleslalom Ti vs Jure z bogatimi nagradami, Tiha dolina
13.00 - 15.00: Koncert skupine Soulfingers na Plaži Krvavec

Strani

Subscribe to RSS - Aktualno